تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 97

نام تاپيک: خرید گوشی کره ای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای Mehr.iman شما اگه میخواید گوشی چینی بخرید بهتره که نوع دوم این گوشیهارو (یعنی گوشیهای اصل چین!)رو بخرید نه گوشیهایی که طرح برندهای معروفی مثل نوکیارو تقلید کردن چون این گوشیها سر یه ماه نشده بوی الرحمنشون بلند میشه!!
    سلام دوست عزیز ، ورودتون رو به این سایت و به این تاپیک خوشامد میگم:
    والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ، توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
    دوستان سایتی رو سراغ دارید که گوشیهای اصل چین رو که توی بازار ایرانم موجودند به همراه قیمتشون معرفی کرده باشه؟

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ،
    توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
    دوستان سایتی رو سراغ دارید که گوشیهای اصل چین رو که توی بازار ایرانم موجودند به همراه قیمتشون معرفی کرده باشه؟
    - واقعا به خاطر شباهت گوشي هايي چيني مي خواهي اون ها را بخري ؟!! ولي به نظر من گوشي هي چيني با طرح خودشان هم با کيفيت ترند و هم زيباترند. اکثرا هم اين گوشي ها را نمي شناسند.

- يه مدتي توي بازار احمد آباد اصفهان پشت ويترين ها فقط مدل هاي مختلف گوشي هاي چيني بود ( واقعا همگي زيبا بودند ) اما الان کمي کمتر شده ( خدا را شکر که جواد نشدند ) به هر حال اگر بتوني مدل هاي اصلي را بخري ( مدل هاي جديد ) خيلي سود کردي

-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز الان تو همین سایتم ، سایت خوبیه ، گوشیهای با حالی داره (یعنی اصلا به قیافشون نمیخوره قیمتشون انقد پایین باشه ، فکر میکردم سایتش خارجی باشه)
    فقط دو سوال:
    1-خرید فقط به صورت اینترنتی انجام میشه؟(یعنی این شرکته تو تهران حضور فیزیکی نداره؟!)
    2-سایت دیگه ای به جز این سایت سراغ ندارید؟
    با تشکر از شما دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ، توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
    دوست عزیز از صفحه اول تاپیک در این مورد بحث کردید من دیگه کم کم دارم شک می کنم ، تا اونجایی که من می دونم اصلا گوشی به نام N98 وجود نداره ، منتها انقدر شما گفتید من شک کردم ، این گوشی میشه عکسش رو بزارید ؟

5. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز الان تو همین سایتم ، سایت خوبیه ، گوشیهای با حالی داره (یعنی اصلا به قیافشون نمیخوره قیمتشون انقد پایین باشه ، فکر میکردم سایتش خارجی باشه)
    فقط دو سوال:
    1-خرید فقط به صورت اینترنتی انجام میشه؟(یعنی این شرکته تو تهران حضور فیزیکی نداره؟!)
    2-سایت دیگه ای به جز این سایت سراغ ندارید؟
    با تشکر از شما دوست عزیز
    خواهش مي کنم. هر سوال داشته باشيد در خدمتم.

1- اصلا نيازي به اين سايت نداريد. به يک جايي که بازار خريد گوشي باشد ( گوشي هاي خوب و با کيفيت ) برويد و از آنجا خريد کنيد من که همه را توي اصفهان ( ميدان احمد آباد ديدم ) . فقط جاهاي مطمئن برويد

2- بله که هست. بفرماييد : کاملا بروز و حرفه اي
    کد:

7. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از صفحه اول تاپیک در این مورد بحث کردید من دیگه کم کم دارم شک می کنم ، تا اونجایی که من می دونم اصلا گوشی به نام N98 وجود نداره ، منتها انقدر شما گفتید من شک کردم ، این گوشی میشه عکسش رو بزارید ؟
    سلام
    به چی دارید شک میکنید؟!
    گوشی N98 وجود نداره؟!
    این گوشی وجود داره ولی هنوز وارد ایران نشده ، طرح چینی این گوشیها در حال حاضر وجود داره که یه شرکتی اونارو وارد کرده و داره میفروشه.
    تصویر آگهی شرکتم قبلا گذاشتم ولی فک کنم بازش نمیکنه اگه خواستید دوباره میذارم.(تو پیک برتر بود)
    اینم آدرس سایت شرکتس:
    کد:
    (چند روزی سایتشون بسته بود ولی الان بازه)
    Last edited by Mehr.Iman; 03-11-2009 at 16:30.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

- مولتي تاچ آيفون براي 1- زوم تصوير 2- زوم کلي 3- و جابه جا شدن کاربرد دارد. گوشي چيني امکان ورود به گوشي مثل آيفون با کشيدن فلش را دارد پس تاچ نزديکي به هم دارند.
    برادر من، من کی گفتم مالتی تاچ!!!! من میگم تاچ آیفون خازنیه و تاچ تمام گوشی های چینی مقاومتی (نمونه ی برند های معروف دارای تاچ مقاومتی هم همین p990 یا g900 و کوکی و استار و اکثر گوشی های تاچ هستند) مهم ترین تفاوت این دو نوع تاچ حساسیت اونها به لمسه، مقاومتی به فشار نیاز داره ولی خازنی (که با الکتریسیته ی بدن کار می کنه) فقط لمس (بنابر این با قلم (مگر قلم خاص) و دستکش و اینها کار نمی کنه).

کلا میخواستم بگم من که اصلا انتظار ندارم گوشی چینی خازنی باشه، اینو نمی گم ولی حرفم اینه که حساسیت به تاچ این دو گوشی از زمین تا آسمون فرق داره تا مقایسه بشن!

پی نوشت: از جناب جانی پرشن بابت معرفی سایت زیر ممنونم، باحال بود:

کد:
    فقط جهت اطلاع بگم گوشیش قابلیت رقابت با آیفون رو هم داره : صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، با 667 مگاهرتز سی پی یو و 256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، دوربین 3.2 مگی با سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 که اینترفیس واقعا جذابی هم داشت.
    Last edited by Michael Ropy; 03-11-2009 at 19:54.

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

برادر من، من کی گفتم مالتی تاچ!!!! من میگم تاچ آیفون خازنیه و تاچ تمام گوشی های چینی مقاومتی (نمونه ی برند های معروف دارای تاچ مقاومتی هم همین p990 یا g900 و کوکی و استار و اکثر گوشی های تاچ هستند) مهم ترین تفاوت این دو نوع تاچ حساسیت اونها به لمسه، مقاومتی به فشار نیاز داره ولی خازنی (که با الکتریسیته ی بدن کار می کنه) فقط لمس (بنابر این با قلم (مگر قلم خاص) و دستکش و اینها کار نمی کنه).

کلا میخواستم بگم من که اصلا انتظار ندارم گوشی چینی خازنی باشه، اینو نمی گم ولی حرفم اینه که حساسیت به تاچ این دو گوشی از زمین تا آسمون فرق داره تا مقایسه بشن!
    من با تاچ N97 و آيفون و گوشي چيني خودم کار کردم. توي تماس هر دو با يک ضربه خيلي خيلي کم يا لمس کار مي کنند ( تاچ آيفون با هر وسيله اي عمل نمي کند اما تاچ هاي ضربه اي هميشه به درستي کار مي کنند.
    Last edited by far2009; 03-11-2009 at 20:25.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تجربه خیلی خوبی بود .. ولی از بین این 2 فقط ایفون خازنیه ! و N97مقاومتی

13. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

فقط جهت اطلاع بگم گوشیش قابلیت رقابت با آیفون رو هم داره : صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، با 667 مگاهرتز سی پی یو و 256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، دوربین 3.2 مگی با سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 که اینترفیس واقعا جذابی هم داشت.
    بحث را خودتون شروع کرديد. من هم مقابل اين آيفون کم نمي آورم. اين هم جواب مزيت هاي آيفون . ( چقدر ساده بود )

صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، / گوشي هاي چيني صفحه 3 , 3.5 اينچ تاچ اسکرين با امکان بازشدن با کشيدن فلش . در ضمن مولتي تاچ آيفون تو 3 مورد بيشتر کاربرد ندارد

با 667 مگاهرتز سی پی یو / گوشي هاي چيني CPU دارند و مشخص است اما نمي دانم چقدر هست .

256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، / عزيزم گوشي چيني 2 تا مموري مي خوره پس آيفون را مقابلش حقير نکن.

دوربین 3.2 مگی / گوشي خودم هم که 3.2 ولي گوشي چيني 5 مگاپيکسلي با لنز هاي قوي دوربين هم هستند. آيفون را ...

سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 / گوشي هاي چيني هم سيستم عامل اپن سورس دارند توي پست هاي قبلي معرفي شده است. آيفون را ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •