اصولا فلسفه سریال های ایرانی کش دادن الکی هست...!
راستی این دو تا پسر های مینو چرا اینجورین؟
یکی باحال و 6 و 8 و اما اون یکی...!![]()
اصولا فلسفه سریال های ایرانی کش دادن الکی هست...!
راستی این دو تا پسر های مینو چرا اینجورین؟
یکی باحال و 6 و 8 و اما اون یکی...!![]()
کلیت داستانش خیلی جذاب نیست هیمن طوری کش میدن بیخودی
ولی تیکه های قشنگی میپرونن بعضی وقتا
امشب برای اولین بار این سریال رو دیدم . این شوهر عمه که لحجه همدانی داره تیکه های خوبی میندازه ! اما مشخصه سریال خیلی بیخودی کش میاد و به طور کلی چون از روند داستان اطلاع دارم اصلاً در حد نام بازیگرانش نیست .
بابا سریال خانوادگی چه نیازی به داستان داره.
همین که Funـه خودش خیلی ـه! من که با دیدن ـش لذت میبرم و فکر کنم یکی از بهترین سریال های خانوادگی ایرانی ـه تو این چند سال. کلا کارگردانش از همه نظر ترکونده. آهنگ های متن ـش هم که فوق العادست.
این قسمتش خوب بود... پرویز پرستویی رو چپوندن تو ماشین خیلی باحال بود!!
نمیدونم چرا از بازیه سید مهرداد ضیایی و البته فرهاد اصلانی (با وجود کم رنگ بودن نقشش) ناجور لذت می برم...!![]()
الكي دارن طولش ميدن اما حدسم اينه كه از قسمت بعد دوباره جالب بشه!
بازي هاي هيچكدومشون در حد نامشون نيست.
اما اين خواهر كوچيكتره (شيرين) باحاله!
مثل خودمه ، نميذاره ساندويچ بي صاحب رو زمين بمونه !!!
سریال بدی نیست ولی به نظر من موضوع خاصی نداره همونطوری که ربکا خانوم هم گفت فقط دارن کشش میدن به نظر من اگه بازیگرانش اینهایی که هستند نبودند سریالش توفیقی پیدا نمی کرد !!
والا من کلا شاید 2/3 قسمتش رو کامل دیده باشم...همه رو هم با فاصله دیدم...مثلا 1 قسمت رو چند هفته پیش دیدم و یه قسمت رو هفته ی پیش...انقدر پیشرفت نکرده بوده که من حتی یه سوال تو ذهنم پیش بیاد که بگم:ئهه...اینجا چرا اینطوری شد؟
یکی از دلیلایی که من زیاد خوشم نمیاد از این سریال اینه که داستان دعوای این دو تا رو بدجوری کشش میدن...به نظرم دیگه الان بین همچین زن و شوهر تحصیل کرده ای همچین دعوای مسخره ایی رخ نمیده(البته دلیل دعواشون توجیح داره و لی ادامش دیگه مسخرس)خیلی ساده میتونن حلش کنن ولی واسه اینکه داستان رو دعوای اینا بچرخه ادامش میدن...اگر دعوای اینا ادامه پیدا نمیکرد به قول دوستمون دیگه فیلم خانوادگی جالبی میشد
آها یادم رفت بگم که این کسی که واقعی آشپزی میکنه و مثلا نشون میدن این پرویز پرستوییه خیلی باحال آشپزی میکنه
اصلا وقتی آدم همچین هنری رو از مردا میبینه واقعا جای تعجب داره![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 19-01-2010 at 10:25.
مگه مردا چشونه ؟اصلا وقتی آدم همچین هنری رو از مردا میبینه واقعا جای تعجب داره![]()
![]()
اون تیکه که بچه ها باباشون و دزدیدن باحال بود !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)