من که میگم شاهکار.....
![]()
من که میگم شاهکار.....
![]()
خجالت می دین!!کلأ اون جا بحث زیاده!! آخه هر روز قطعات جدید می اد و ... اختلاف نظر پیش می اد ! بعد اون جا کسی رو سرکوب نمی کنیم!! با دلیل و منطق جواب می دیم!
اون عکسی که گذاشتی مال کرایسس 1 نیست؟! برام آشناست!!![]()
راستی زیر رزولوشن 1440*900 که نمی چسبه!این بازی رو باید fullhd بازی کرد!
![]()
Last edited by alborz_k; 05-11-2009 at 20:06.
وای خدا این چیه؟؟!!!
باورم نمیشه گرافیک بازی قراره این باشه؟؟!!!
بابا این گرافیک رو فکر کنم کنسولهای نسل بعد هم تو کفش بمونند چه برسه به حالا![]()
نمی دونم چون زیر عکس نوشته بود Crysis2 یه متن هم زیرش نوشته بود که یه کوچولوشو فهمیدماون عکسی که گذاشتی مال کرایسس 1 نیست؟! برام آشناست!!![]()
و این طور برداشت کردم که واسه خودشون کرایسیس 1 رو با Cryengne3 بازسازی کردند. تا یک تست نور و
بازتاب اون روی زمین رو ببینن و این ممکنه این رو که کرایسیس یک باشه صحیح باشه. ولی موتورش بیشتر شده.
واقعا زیباست احتمالا چند سال بعد فیلم بازی میکنیم.وای خدا این چیه؟؟!!!
باورم نمیشه گرافیک بازی قراره این باشه؟؟!!!
بابا این گرافیک رو فکر کنم کنسولهای نسل بعد هم تو کفش بمونند چه برسه به حالا![]()
چرا میزاری مردمو سره کار این عکس واعقیه، تابلو الکی گرفتن زیرش این گرافیکای Crysis رو گذاشتنبابا حالا ما میگیم NextGen ولی این دیگه خیلی NextGen، احتمالاً CryEngine12 اینطوری میشه.
متاسفانه FAKE !
عکس بودنش به وضوح مشخصه !
ری تریسنگ هم باشه فکر نکنم اینقدر خفن در بیاد![]()
حیف این تاپیک که این صفحش بره چون خودم هم هر بار میام یه دفعه ..تعجب میکنم. از این عکس.
زمین رو ببینید ...راهش ادامه داره تا اون تهش معلومه گلی بودنو خاکی بودن زمین هم خیلی عالیه.
حتما شوخی میکنی...اون درختا بیشتر دقت کنیم کمی game بودنش معلومه..متاسفانه FAKE !
عکس بودنش به وضوح مشخصه !
ری تریسنگ هم باشه فکر نکنم اینقدر خفن در بیاد![]()
![]()
Last edited by Layken; 06-11-2009 at 00:50.
خوبی دوست عزیز؟! این باید با Dx Reality ساخته باشن یکی از توسعه دهندهاشم اتفاقاً من میشناسم اسمش خداست.
بابا تابلو دیگه اذیت نکن تو رو خدا، آدم خندش میگیره نمیدونه چی بگه بابا جزئیات رو دقت کن این جزئیات و اون تابش نور رو با چی میشه ساخته مثلاً DX24.
بهتره این بحث خاتمه پیدا کنه عکس مورد نظر از بازی گرفته نشده آیکن های Legend پایینش هم که مال کرایزس هست روی این عکس زیبا و طبیعی میکس شده. لطفا تاپیک رو با این مسئله از مسیرش منحرف نکنید.
ممنون از همگی
حالا اگه بدونید اینا Screnshot های توی بازی هست چی میگید..قربون خدا برم...عقیل داده واسه بشرش که اینو درست کنن.
.....
![]()
Last edited by Layken; 06-11-2009 at 01:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)