گوش کردم انقدر شاخ بود نزدیک بود شاخش بره تو چشمم ولی جا خالی دادمتا موقعي كه گوش نكني نمي توني نظر بدي برادر من!
به هيچ وجه نمي توني بهش بگي چرت و پرت!
استايلش + لهجه ي انگليسيش رو ببين
شاخ مي زنه
گوش کردم انقدر شاخ بود نزدیک بود شاخش بره تو چشمم ولی جا خالی دادمتا موقعي كه گوش نكني نمي توني نظر بدي برادر من!
به هيچ وجه نمي توني بهش بگي چرت و پرت!
استايلش + لهجه ي انگليسيش رو ببين
شاخ مي زنه
من عاشق آهنگ اثرات جانبی شم..مخصوصا اون تیکه آخرش..یه خواهش دیگه چراغا رو روشن بزار!!!
یکی از فوق العاده ترین آهنگهای رپیه که تاحالا گوش کردم و به همه هم توصیه میکنم..
امیرعلی تو نحوه خوندن و ادای کلمات فوق العاده اس..
واقعا آدم میمونه چطور این تکستا به ذهنش میرسه...اولین بار این آهنگو گوش کرده بودم واقعا "چت زدم"
"اسم تاپیک هم کاملا صحیح است و A2 رپری است فوق شاخ...."
حتما استاد مهراد (بلند شید!!!) یه چیزی تو این بشر دیده که اومده باهاش همکاری کرده دیگه...
فقط کاش بیشتر کار بده بیرون..![]()
این که خوبه.....رفیقام فکر میکردن هیدن و نسیم دارن میخونن3- وجود یه خواننده دختر توی اثرات جانبی که خیلی ها توی فورم زدبازی فکر میکردن نسیم هست( حالا نمیخوام بگم هر کی دختر اورد یعنی داره از زدبازی تقلید میکنه ولی بقیه فکر میکردن اون نسیمه )!!!
توی این آهنگ آخری دیدید که صدای امیرعلی خیلی فرق کرده بود و اصلا به هیدن شباهت نداشت.........تکه هایی امیرعلی روی صدای هیدن میخونه را گوش کنید......کاملا متوجه میشید........صدا هاشون خیلی مثل همه !
شما هم اگه میتونید مثل ایشون به اصطلاح "چرت و پرت" بگید........من میخرم ازتون.......من هيچ آهنگي از ايشون نشنيدم ولي متن آهنگاش رو كه تو تاپيك خوندم : چرت و پرت خون هست اين رپر فوق شاختون
پس شما مواظب خودت باش......گوش کردم انقدر شاخ بود نزدیک بود شاخش بره تو چشمم ولی جا خالی دادم
بابا بیخی
این کوجا صداش شبیه هیدن
بابا هیدن کوجا این کوجا
هیدن صداش خش خیلی باهالی داره این خیلی صداش خیلی ...
ولی از تکساش خوشم میاد بعزیاش باحاله
دانلود کردم .
خوب بود. آره تقریبا تو مایه های زدبازی هستش ولی زدبازی یه چیز دیگه بود (آخ بد شد که رفت)
ممنون
رپ که یکم جا افتاد . جاده خاکی دو رو برش زیاد شد .
تراکتورم واسه این جاده خاکیا تا دلت بخواد هست ...
اصلا قبولش ندارم
به نظر من كه كارش بيسته !!!
البته اين اهنگ اخري رو حال نكردم ،( اينطوري )
سلام
من تا حالا 2 تا بیشتر از آهنگاشو گوش نکردم که اصلا خوشم نیومد چون همش توش از داف و ماف حرف میزد.
آهنگ اجتماعی درستو حسابی خونده یا نه ؟؟
اگه خونده ممنون میشم اسمشو بگین.
خیر......آهنگ اجتماعی درستو حسابی خونده یا نه ؟؟
همچینم تو داف و اینا نیست که شما میگین.........بیشتر از خودش و کاراش میگه.......
آهنگ آخرش را دان کنید میفهمید........
اگه کار اجتماعی نداره پس چطوره که بهش میگین فوق شاخ؟؟؟!!!!
یعنی کارای لاو و دیس لاو و .....از کارای اجتماعی و اعتراضی که ریشه رپ و هیپ هاپه شاخ ترن؟؟
در کل نمیخوام الکی بحث تاپیکو به انحراف بکشونم.ولی نظر شخصی من اینه که کلمه فوق شاخ واسش زیادیه.
ممنون میشم زیاد بحثو ادامه ندین من فقط نظرمو گفتم همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)