دوست عزیز آقای AryanLand یه لطفی کن شما که هر 2 گوشی رو داری به نظرت کدام بهتره؟؟( با توجه به این که قیمت دو گوشی هم به هم نزدیک البته منظورم هر 2 گوشی بدون گارانتی)
از همه نظر از باتری گرفته تا موزیک گیم و نرم افزار و بدنه
با تشکر![]()
دوست عزیز آقای AryanLand یه لطفی کن شما که هر 2 گوشی رو داری به نظرت کدام بهتره؟؟( با توجه به این که قیمت دو گوشی هم به هم نزدیک البته منظورم هر 2 گوشی بدون گارانتی)
از همه نظر از باتری گرفته تا موزیک گیم و نرم افزار و بدنه
با تشکر![]()
سلام.
من معمولا" با گوشی موزیک گوش نمیکنم.پس تو این زمینه نظر نمیتونم بدم.
در مورد باتری باتری X1 تا حدودی بهتر از دایموند 2 هست.اما در مورد نرم افزار و گیم خوب بالطبع دایموند 2 با داشتن سنسور جاذبه قابل مقایسه با X1 نیست.(بطور فاحشی نرم افزار و گیم براش بیشتره.)در مورد بدنه هم که X1 با توجه به ترکهایی که میخوره در برابر دایموند 2 نباید حرفی برای گفتن داشته باشه.قابل ذکره که این ترکها در ساختهای جدیدش هم هست و هنوز مشکلش رفع نشده.(این مورد رو من خودم پنج شنبه هفته گذشته تو پاساژ علاءدین دیدم ) و گوشی نو بعد از اینکه از جعبه در آورده شد قبل از اینکه روشن بشه دارای ترک بود .تاریخ ساختش رو چک کردم مال همین 2 ماهه اخیر بود.
اما در موارد دیگه هم که حتما" خودتون میدونید دوربین 5 مگاپیکسل,Ram 288 و.....در نهایت هم اینکه ویندوز 6,5 رسمی که تو سایت HTC براش معرفی شده.ضمن اینکه یک ساپورت قوی از لحاظ نرم افزاری مثل XDA پشت سرش ایستاده.من اگر جای شما باشم بین این 2 دایموند 2 رو انتخاب میکنم.ضمن اینکه این نظر شخصی منه و انتخاب نهایی با شماست.![]()
سلام.
چشم براتون توضیح میدم.هر چند بارها اینو گفتم و شما خوندید میدونید که چی میخوام بگم و در تاپیکهای دیگه تو این مورد با هم صحبت کردیم..اما اینکه فرمودید اینجا بگم رو نمیدونم هدفتون چیه.
اما در مورد پست شما :
دوست من شما متوجه منظور بنده به کل نشدید.چون بنده تاچ امنیا رو گفتم یکم سفته که یه حسن و یک ایراده.اما شما فکر کردید که تاچ X1 رو عرض کردم.(این برداشته منه با توجه به پستهای قبلی و اینکه گوشی شما X1 هست.)
اما در مورد نوع 2 تاچ :
تاچ امنیا بر خلاف تاچ گوشیهای دیگه که X1 هم جزو این دسته هست.با ال سی دی فاصله داره.(تاچ گوشیهای دیگه چسبیده رو ال سی دی و امنیا با ال سی دی فاصله داره.)اما ایراد این نوع تاچ همون سفت تر بودن تاچ هست که موقع Tap کردن فشار بیشتری رو میطلبه تا عمل کنه و این ضعف تاچ امنیا نسبت به گوشیهای دیگه هست.
اما حسنش چیه؟ حسنش اینه که در مواقع خرابی تاچ شما هزینه کمتری رو بابت تعویض باید پرداخت کنید چون تاچ بصورت جداگانه تعویض میشه .(در گوشیهای دیگه تاچ و ال سی دی با هم تعویض میشه)( در 99% مواقع)اما یک حسن دیگه که این نوع تاچ داره درگیری کمتر تاچ با ال سی دیه که باعث میشه پیکسل سوخته کمتری بجا بزاره .چون با فشارهای خیلی کم در مواردی که شما با گوشی کار نمیکنید تاچ رو ال سی دی نمیچسبه و باعث ردو بدل شدن الکتریسیته نمیشه.البته یکی 2تا مورد دیگه هم هست که بحثش از این مبحث خارجه.
حالا شما متن بالارو برعکسش کنی حسن و عیب تاچ X1 براتون مشخص میشه.
پ ن : اینکه دیر جواب دادم چون من معمولا" این قسمت رو چک نمیکنم .الان بر حسب اتفاق پستهای شما رو دیدم به همین دلیل عذر خواهی میکنم.![]()
اينكه گفتي هزينه تعويض تاچ كمتر ميشهتاچ امنیا بر خلاف تاچ گوشیهای دیگه که X1 هم جزو این دسته هست.با ال سی دی فاصله داره.(تاچ گوشیهای دیگه چسبیده رو ال سی دی و امنیا با ال سی دی فاصله داره.)اما ایراد این نوع تاچ همون سفت تر بودن تاچ هست که موقع Tap کردن فشار بیشتری رو میطلبه تا عمل کنه و این ضعف تاچ امنیا نسبت به گوشیهای دیگه هست.
اما حسنش چیه؟ حسنش اینه که در مواقع خرابی تاچ شما هزینه کمتری رو بابت تعویض باید پرداخت کنید چون تاچ بصورت جداگانه تعویض میشه
اينم من اضافه كنم كه تاچ اين گوشي قشنگ خراب ميشه
خيليها دچار اين مشكل شده اند
از جمله دوست من كه 2بار تاچش خراب شده بود ...
LCD چيزي نيست كه براحتي خراب بشه و پيكسول سوخته بياره
مخصوصا به خاطر فشار به تاچ كه چيزي شبيه محال هست
تاچ گوشي كمي انعطاف داشته باشه بهتره
تاچ اگه حساسيتش خوب باشه هيچوقت بهش فشار زياد نميارند
و در نتيجه هيچوقت هم به خود lcd فشار نمياد
در مورد تاچ x1 and d2
تاچ هردو خوب هستند
مهم اينه كه تاچ هر دو بدون ايراد هستند و عملكرد خوبي دارند
انتخاب بين اين دو بيشتر سليقه اي هست
بازم ميگم اگه x1 ترك برنميداشت اينو پيشنهاد ميكردم
اما در نهايت هر كسي طبق سليقه خودش يكيشو انتخاب ميكنه
در مورد كيبورد x1
من تو اين نزديك 9 ماه نديدم كيبورد گوشي لق بشه و يا خلاصه بدتر بشه
عين همون روز اولش ...
در كل اگه كيبورد مهم نباشه دايموند 2 بهتره
Last edited by golmohammadi; 19-12-2009 at 23:56.
سلام.
من گفتم کیبرد لق میشه؟
در مورد اون پیکسلها و فشارها هم اگر خواستید تو پیغام خصوصی صحبت میکنیم.ضمن اینکه خودت میدونی واسه من نه امنیا و نه X1 هیچ کدوم فرقی ندارن و الانم از هیچ کدومشون استفاده نمیکنم.
در حالت کلی بازم میگم سلیقه ای هست و من برداشت خودم رو بیان کردم و انتخاب آخر با خریداره.![]()
گفتي كيبوردش ريلش ايراد ميگيره
چنين چيزي گفتي
واسه هيچكسي فرقي نداره
اما تا حالا گزارشي از خرابي تاچ X1 نشده و يا lcd
حالا بيخيال مهم نيست
امنيا هر چي بود ديگه زمونش رد شد
الان تو بازار بندرت يافت ميشه
بحث كردن زيادي فايده اي نداره
سلام.
شما یه بار دیگه پست منو بخون!!!
تمام گوشیهای فلایپ این ایراد رو دارن.ضمن اینکه گوشی خود من این ایراد رو پیدا کرد و فیلمش رو هم تو تاپیک X1گذاشتم که نمیدونم کدوم یکی از مدیران لطف کرد و پستم رو حذف کرد!!!!
حالا بگذریم .دوره امنیا فکر میکنم با X1 با هم شروع شد.اما اینکه دوره امنیا به گفته شما تموم شد علتش این بود که سامسونگ بعد از اون چند مدل ویندوز موبایل دیگه داده تو بازار اما HTC چون درگیر HD2 بود هنوز فرصت نکرده X2 رو واسه سونی اریکسون بسازه که SE گوشی جدید بده تو بازار وگرنه X1 هم تموم شده بود.![]()
در اصل تمام گوشیهایی که 1 تیکه نیستند امنیتشون از لحاظ فیزیکی پائینتره
چه اکس پریا باشه
چه ان95
چه w960
چه w550
چه v3i
پس خودت تائید کردی که تمام این گوشیا ممکنه این ایرادو داشته باشند
پس این مشکل x1 نیست
در ضمن گفتم در این 9 ماهی که اکس وان را داشتم چنین مشکلی نداشتم
حالا این به کنار
اون فیلمی که گذاشتین من ندیدم
و نمیدونم کی گذاشتین و کی پاک شد
اما مت تا حالا کسی ندیم از ریل اکس وان گله داشته باشه
بندرت دیده شده ...
همانطور که میگم بدنش ترک برمیداره اگه ریلش هم زود خراب میشد تائید میکردم
اما اینو تائید نمیکنم
اما اینکه چرا دور ای900 تموم شده و دور اکس وان تموم نشده
این به این دلیل نیست که چون سونی پاکت پی سی جدید نساخته هنوز اکس وان فروش میره
در کل گوشی که محبوب باشه به این زودیها از دور خارج نمیشه
اکس وان هنوزم که هنوزه در بازار فروش میره و خیلیها میخرنش ....
اگه دقت کنی ان95 مال چند سال پیشه
هنوزم که هنوزه تو بازار اکبندش وجود داره
فکر میکنی اگه کسی نمیخرید مغازه دارها دیوونه بودند اکشو بیارند بزارند ویترین ؟
پس با کمی دقت متوجه میشیم که ای900 فروش نداشته (حالا به هر دلیل که شده)
و به خاطر همین دیگه تو بازار نیستو کمیاب هست
Last edited by golmohammadi; 21-12-2009 at 21:59.
سلام.
کی گفت مشکل ایکس 1 هست؟ مگه من اولش چی گفتم؟ منم اولش گفتم تمام گوشیهای فلایپ .در مورد دوره هم هر کسی عقیده ای داره .من به نظر شما احترام میزارم اما نظر منم همونه که عرض کردم.در مورد امنیا هم میتونید از یه جهت دیگه نگاه کنید که فروش بسیار بالایی داشت و دیگه صرف با ساختنش نیست که همین هم بود و اینکه شما میگید فروش نداشته نظر شماست و من فکر نمیکنم که منبع معتبری براش داشته باشید کما اینکه اگر تشریف بیارید و تو علاءدین سوال کنید متوجه میشید که هنوز هم چقدر طالب داره و بندرت گوشی رو گیر میارن که بخرن.برای اثباتش هم من میتونم 10 تا مغازه بهتون شماره بدم زنگ بزنید بپرسید.به هر حال به قول یه شاعری : چیز بد و خوب بیخ ریش صاحبش.ضمن اینکه بیخ ریش من که هر دو گیر کرده.
![]()
Last edited by AryanLand; 22-12-2009 at 13:40.
دلایلی و نظرات هر کسی محترمه
این مورد هم به اون صورت نمیشه ثابت کرد
ثابت کردنش هم فایده ای نداره
واسه همین بیخیال بشیم بهتره
آریان اون قضیه شتابسنج دایموند 2 را نگفتی درست بود یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)