به نظر من الان lg کم کم باید رو بیاره به گوشی های سیستم عامل دار ..
این نظر منه :
سونی اریکسون تونسته بود با گوشی های بدون سیستم عامل و درنتیجه اقتصادی تر توجه قشر
متوسط جامعه جهانی رو جلب کنه .. من یادمه قبلا کسی گوشی به جز نوکیا نمیخرید !
اما تو چند سال اخیر سونی اریکسون به شدت تو ایران مورد توجه قرار گرفته (از جمله خودم که w810 داشتم )
اما اگه یکم با دید باز نگاه کنید میبینید این شرکت گوشی های تکراری زیادی زد ! مثل w800-w810-w700-k750 و ...
واقعا به شدت تکراری !
الجی هم همین رویه رو پیش گرفت .. اما به خاطر ذوق هنری چشم بادامی ها موفق تر از se عمل کرد (البته جهان! هنوز وارد ایران نشدم!)
اما از اونجایی که تو ایران اصلا LG رو برند گوشی نمیشناسن کمتر میرن طرفش ! .. درصورتی که LG تونست با گوشی
های جاوا و شیک خودش خیلی موفق بشه تو بازار جهانی ..
من خودم از اونایی بودم که به خاطر خسته شدن از طرح های تکراری سونی ، طرف الجی اومدم و خیلی راضیم..
اما .. به نظرم الان داریم به سمتی میریم که دیگه سیستم عامل داره خیلی مهم میشه .. به نظرم الجی باید علاوه
بر ادامه این روند شروع به تولید گوشی ها هوشمند بکنه .. البته نه گوشی های عجق وجق که فقط واسه قشر خاصی باشه !
مثلا من فکر میکنم الان سامسونگ داره سیاست خوبی رو در پیش میگیره .. داره کم کم ویندوز موبایل رو وارد میکنه تو گوشیاش
اما از اونجا که من الجی رو بیشتر قبول دارم .. و با توجه به اینترفیس منحصر به فرد s-class ، به نظرم اگه الجی
یه گوشی مولتی مدیا .. مثلا دوربین 5 یا 3.2 .. ولی با ظاهر و کیفیت بالا .. و سخت افزار قابل قبول و با اینترفیس کم نظیرش
معرفی کنه 100% از سامی جلو میفته !
یعنی گوشی سیستم عامل داری بزنه که عامه مردم بتونن بخرن ..
مثلا به نظرم امنیا2 سامسونگ واقعا چیز خوبیه .. فکرشو بکنید الجی یه گوشی بزنه با اون مشخصات (حتی سخت افزار
کمتر ..) اما با اینترفیس s-class .. چه موفقیتی به دست میاره
به شخصه اگه الجی رقیبی واسه امنیا 2 بسازه من 100% میخرم ! (البته اگه قیمت مناسبی داشته باشه)