اشتباه شما همینهمن باز هم تاکید میکنم اگر از دایالاپ استفاده کنید, احتمال اینکه شما رو پیدا کنند غیر ممکنه. مگر اینکه خودت سوتی داده باشی.
اگه با برنامه های اکانتینگ اشنایی داشته باشید هیچ وقت اینطوری قاطعانه نمی نوشتید
اشتباه شما همینهمن باز هم تاکید میکنم اگر از دایالاپ استفاده کنید, احتمال اینکه شما رو پیدا کنند غیر ممکنه. مگر اینکه خودت سوتی داده باشی.
اگه با برنامه های اکانتینگ اشنایی داشته باشید هیچ وقت اینطوری قاطعانه نمی نوشتید
والا منم همین رومیگم ولی دوستمون قبول ندارند....
online_aminجان پیشنهادمیکنم که با یک ISPیا کسی که از شبکه معلوماتی داشته باشه مشورت کنید...اونوقت متوجه میشیدکه میشه ردیابی کرد ....ولی کار زمان بری هست....
مختصرش اینکه شما حتی اگه با دایال آپ هم متصل بشید شماره تلفنتون باساعتش ثبت میشه وهمینطور IPسایت هائی که بازدید کردید...
=====
نهایتا یکی از سخت ترین کارها ردیابی ازطریق "کافی نت"ویا وایرلس هستش که چون درروز یوزرای مختلف میان اونوقت نمیشه پیداکردکه چی به چیه....بقیه ی روشها "حتی وی..پ ..ن"هم با استفاده از لاگ سرور(البته به شرط اینکه شمابه اون سروردسترسی کامل داشته باشید)قابل ردیابی هستن
اصلا یکی اینو به من بگه:
آیا IP دسته بندی شده هست؟ هست دیگه درسته؟
یعنی هر شماره به یه چیزی اشاره میکنه دیگه. از روی هر قسمت آی پی میتونن کم کم پی ببرن دیگه نه؟
محتوای مخفی: عکس مخفی
Last edited by MaSoOd; 25-10-2009 at 10:17.
مسعود جان پیشنهاد میکنم این عکس رو به صورت مخفی شده قرار بدی تا شکل تاپیک به هم نریزه !!!
پيدا کردن آدرس و شماره تلفن که کاري نداره من هم بلدم يک سايت هست که شما فقط اسم و فاميل را مي دهي و آن سايت شماره تلفن و آدرس را کاملا رايگان به شما مي دهد ( در آمريکا ) .
کار اين سايت حرف نداره هر کي را فکر کنيد ميشه پيدا کرد ( امتحان شده 100% )
البته سايت را معرفي نمي کنم شايد تصويري را قرار دهم البته به خواسته دوستان 1
اصلا به هر شرکتی یه رنج آی پی میدن
بعد خیلی راحت ظرکتو پیدا میکنن
خیلی راحت تر از اون شما رو
![]()
دوست عزیز اینجا بحث ip و امنیت اینترنت هستش نه اسم و شماره یه نفر !
من گفتم با يک اسم ميشه به راحتي يک نفر را پيدا کرد حالا چند نفر هستند که از اسمشون در جاهاي مختلف اينترنت ( امنيت شبکه ) استفاده مي کنند؟! اين دوست ما هم اگر از اسمش استفاده کند راحت تر از IP ميشه پيداش کرد.
در ضمن از راه IP ميشه به فعاليت هاي اون کاربر در بخش هاي مختلف اينترنت دسترسي يافت که در اين حالت اسم فرد به راحتي پيدا مي شود.
یه قضیه ی دیگه که در کنار این موضوع مطرح میشه این که هدف از این کار چیه ؟
اگر این را هم بپذیریم که در هر شرایطی ما را پیدا میکنند (کار که نشد نداره)
موضوع اصلی اینه که اینقدر الاف هستند که بگردند روزانه چند هزار آی پی را ردیابی کنند و ...
بنابرین نظر من اینه که ترویج گران این کار هستند که باید بترسند نه ...
انسان را از آنچه منع کنید نسبت به آن حریص تر میشود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)