تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 136

نام تاپيک: معرفي و نقد کتاب های الکترونیکی این بخـش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه b3st.programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

ُسلام دوست های گــــــــــل:
    من سه کتاب خوندم که نویسنده های مشهور و معروفی نداشت.. فکر کنم از وبلاگ هایی که خاطره و داستان می نویسند کپی شده بود.
    ولی سورژه های قشنگی داشت و خوشم اومد ..

کتاب های

بازی سرنوشت
    داستان واقعی دختری به نام آهو است که به اجبار عمه اش ازدواج می کنه و فراز و نشیب های زیادی رو در طی زندگی اش طی می کنه..

دوستت دارم باور کن
    داستان پسر (کیان)و دختری(ارغوان) هست که عشق اینترنتی شان ناخواسته به خارج از دنیای نت می کشه ...

برخورد
    داستاندختری هست که در امریکا زندگی میکنه و با اصرار مادرش با پسری آشنا میشود..

نظر من خواننده:
    دو کتاب اول سورژه های خوبی داشتند..و مثل رمان های تکراری معروف نبودند.. کتاب برخورد هم روان نوشته شده بود و میشه ازش کلی چیز یاد گرفت (بخصوص چطوری با خانم های زیرک برخورد کنیم) و چرخی توی امریکا زد البته یه جاهاییش رو به نظر من قلوو کرده ولی خب امتیاز من 5 از 10

کتاب بازی سرنوشت یه رمان خوب و روانی بود.. داستان هم که به گفته خودش واقعی بود.. امتیاز من 9 از 10 هست

کتاب دوستت دارم باور کن هم کتاب جالبی بود سورژه اش هم نو بود..خوب هم تموم شد. امتیاز من 8 از 10

منتظر نظر شما دوستان هم هستیم..
    ســـــــپهر

2. 2 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر من درباره ي كتاب به رنگ شب از اعظم اطياري

موضوعش تکراری بود!!

طبق معمول همخونه شدن دوتا جوون که یک طرف عاشق و خل چل اون یکیه!! اون یکی هم دیوونه ی طرفه! ولی انقدر که آی کیوش بالاست نمی دونه عاشق این طرف شده و اون یکی عشقش کشک و دوغ بوده!!!
    حالا که یه مدت با این طرف کتک کاری می کنه و اذیتش می کنه و خلاصه انواع شکنجه های روحی روانی جسمی اینا روی این انجام میده...انقدر که دیگه به مرحله ی طلاق برسن بعد طرف تازه دوزاریش صاف بشه که چی!!!!
    بعله!!! بنده عاشق این خانمی بودم که هر روز عطر نفس هاش و از اتاق بقلی میشنوفتم
    حالا این یکی التماس کنه و اون یکی ناز کنه.... دوباره یه هماهنگی بوجود میاد... هر دو طرف یهو با هم خوب می شن اما این وسط یکی فتنه گری می کنه طبق معمول هم که یک زنه!!
    همه چیز بهم می خوره!!!! یکی می سوزه و می سازه!! اون یکی هم فقط می سوزه!!!
    و در آخر بعد از چند قرن همدیگه رو می بینن و خلاصه دوباره تکرار مکررات شروع می شه و .... امشب چه شبیست...

در کل رمان بدي نبود ولي نقاط ضعفي داشت مثل:

اغراق به مقدار زيادي ديده ميشد توي داستان...
    كش دادن زیادی داستان موجب بی حوصلگی می شه که این روزا توی بیشتر رمان ها هست!!!
    يا این که پسره دائم دختره رو می گرفت زیر مشت و لگد و ...
    این نویسنده ظاهرا با این سن هنوز آقایون رو نشناخته!!!
    شما كدوم پسري رو ديدين كه در همچين موقعيتي قرار بگيره و خدا و خرما رو با هم نخواد؟؟؟

خلاصه امتياز من به اين رمان از 10 امتياز , از 7 بيشتر نميتونه باشه

4. 3 کاربر از tiktak20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام میشه لینک بازی سرنوشت و دوستت دارم باور کن رو بزارین تا ماهم بخونیم؟ ممنون میشم
    راستی من از رمان دونیمه سیب فوق العاده خوشم اومد خیلی احساساتشون قشنگ بود ... 2بار خوندمش.. شاید فکر کنید که غیر واقعیه که یک خواهر و برادر عاشق هم بشن اما باید بگم که هستش چنین چیزی... درکل خیلی خوشم اومد حتی اگر بد یا غیرواقعی باشه

6. این کاربر از masi1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

سلام میشه لینک بازی سرنوشت و دوستت دارم باور کن رو بزارین تا ماهم بخونیم؟ ممنون میشم
    راستی من از رمان دونیمه سیب فوق العاده خوشم اومد خیلی احساساتشون قشنگ بود ... 2بار خوندمش.. شاید فکر کنید که غیر واقعیه که یک خواهر و برادر عاشق هم بشن اما باید بگم که هستش چنین چیزی... درکل خیلی خوشم اومد حتی اگر بد یا غیرواقعی باشه
    سلام دوست من:
    این دو تا لینکی که می خواستی:

رمان بازي سرنوشت
    نويسنده:؟؟؟
      محتوای مخفی: لینک 
    http://tiktak20p30world2.persiangig.com/other/Parnian/Bazi%20Sarnevesht.jar

رمان دوستت دارم باور كن
    نويسنده:؟؟؟

محتوای مخفی: لینک 
    http://tiktak20p30world2.persiangig.com/other/Parnian/Doostat%20Daram%20Bavar%20Kon.jar

شما هم یه زحمتی بکش لینک این کتاب رو بگذار تا ما هم بخونیم

راستی یه پیشنهاد از این به بعد هرکسی یه کتاب رو نقد می کنه لینک دانلودش هم بگذاره که دوستان راحتتر دانلود و مطالعه کنند..

Last edited by b3st.programmer; 02-01-2010 at 18:52. دليل: اضافه کردن یک نکته

8. 3 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

1 ممنون از تیکتک از کتاب ها

ممنون از تیکتک از کتاب ها

10. 2 کاربر از tigers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

عنوان کتاب
    خیال یک نگاه
    نویسنده:
    نامشخص

شخصیت های اصلی داستان
    فروزان
    فریدون
    فرهاد
    فرزانه
    بهرام
    علی ارغوان
    آیدا
    سهراب
    سوزی= سوزان
    طاووس
    ابی
    و...

خلاصه داستان:
    داستان از اینجا شروع می شود که ...
    دختری به نام فروزان ،همراه دخترش (سوزان) که از حاصل یک ارتباط دوران دوستی حاصل شده است،به تنهایی زندگی میکنند، دوست فروزان و پدر سوزی (سهراب)آنها رو ترک کرده و فروزان با آشکار شدن رابطه اش با سهراب و بدنیا آمدن دخترش، پدر و مادرش بر اثر فشار روحی این موضوع می میرند و همه اقوام او را ترک می کنند و فروزان با غم این موضوع دست و پنجه نرم می کند اما....

نظر من خواننده:
    داستان سورژه خوبی داشت ..موضوع هم تکراری نبود و بنظر من بسیار پند آموز بود البته داستان به سبک خوبی نوشته شده بود یعنی اینکه اول زمان حال فروزان رو شرح داد و در قسمتی از داستان با یک اتفاق خواننده رو به گذشته فروزان برد و بعد از اینکه داستان رو تا زمان بروز اون حادثه ادامه داد، بقیه داستان و آخر داستان رو تعریف کرد.که این شیوه رمان نویسی باعث شد که خواننده ،تا آخر داستان رو با شور دنبال کند
    این نکته اش فکر کنم نکته بسیار مثبتی بود.البته قلم نویسنده اش هم خیلی گیرا بود..فکر کنم با این داستان باید نویسنده معروفی هم این اثر رو نوشته باشه..ولی اسمش در این فایل نیامده بود.
    ولی نکات منفی هم به نظر من داشت:
    1.تقریبا از نیمه های داستان خیلی دیالوگ ها کش داده شده بود.
    2.خیلی از دیالوگ ها مثل (سهراب و مادرش) خیلی شعاری کار شده بود و خیلی ملموس نبود.

ولی درکل بهتون پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش،مطمئن هستم که خوشتون میاد..

امتیاز من..
    9.5 از 10 هست.

لینک دانلود کتاب»
    http://tiktak20p30world2.persiangig.com/other/Parnian/Khiale%201%20Negah.jar
    Last edited by b3st.programmer; 05-01-2010 at 17:04.

12. 2 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دونیمه سیب:http://www.filefactory.com/file/ag74be6/n/DoNimeSib_jar البته نمیدونم لینکش کار میکنه یا نه مال خیلی وقت پیش بود........ راستی آقا یا خانمی که داری خودمونی میشی با پیشنهادتون موافقم و به خاطر لینکایی که دادین ممنونم

14. این کاربر از masi1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دونیمه سیب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته نمیدونم لینکش کار میکنه یا نه مال خیلی وقت پیش بود
    اين لينك خراب شده ميتونيد از اينجا دانلودش كنيد
    کد:
    آقا یا خانمی که داری خودمونی میشی
    ....

16. 2 کاربر از tiktak20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

عنوان کتاب
    دو نیمه سیب
    نویسنده:
    نامشخص

شخصیت های اصلی داستان
    ندا
    نیما
    یلدا
    امیر
    پویا
    شهروز
    و...

خلاصه داستان:
    داستان از اینجا شروع می شود که ...
    دختری به نام ندا ،با پسری به نام شهروز دوست است که بعد از مدتی بدلیل شکاک بودن او ،رابطه شان تیره و تار می شود ؛ ندا قصد جدا شدن از او را دارد ولی شهروز راضی نمی شود.ندا این موضوع رو با برادر خود (نیما) در میان می گذارد ،و نیما با حمایت هایی که در این موضوع از ندا می کند که باعث ایجاد رابطه عاطفی بین این برادر و خواهر می شود.اما...

نظر من خواننده:
    داستان خوب کار و نوشته شده بود..بنظر دوستمون masi1366 هم که کتاب رو معرفی کردند..با اینکه موضوع داستان عرف جامعه و عقاید دینی مردم (چه مسلمان،چه مسیحی و...) نیست.. ولی خب بد نبود.

نکات مثبت داستان:
    قلم نویسنده خوب بود.
    وقایع و مشکلات جامعه و خانواده ها رو بخوبی بیان کرده بود.
    آخرش غیر منتظره تموم شد.

نکات منفی داستان:
    بعضی ها (آدم های بی جنبه)می خونند و از فردا عاشق خواهر برادراشون می شوند..(البته در کتاب نتیجه گیری خوبی کرد.)

ولی داستانش جالب و نو بود..
    امتیاز من..
    9 از 10 هست.

لینک دانلود کتاب:

کد:

18. 3 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر من درباره ي كتاب گندم نوشته ي م.مودب پور

من قبلا نظرمو درباره ي كتاب هاي م.مودب پور گفته بودم

از كتابهاي مودب پور اونايي رو كه خوندم از 10 نمره ميدم

ياسمين 8 ( اين كتاب چون اولين كتابي بود كه ازش خوندم تاثير زيادي زوم گذاشت)
    ركسانا 7.5 ( فعلا جاواش موجود نيست ولي سبكش خيلي كم (دقت كنيد گفتم خيلي كم) با بقيه فرق داره)
    پريچهر 7.5 ( اولين رمان مودب پور هست كه سال 78 منتشر شد)
    شيرين 6 ( اين داستان كلا سر كاريه و تخيلي با همون سبك معروفي كه پايين بهش اشاره ميكنم)
    يلدا 6 ( درباره اين داستان چيزي ندارم بگم)
    خواستگاري 4 ( تا آخرش نتونستم بخونم چون مسخره بود)

كلا به نظر من مودب پور بايد يكي از اين كتابا رو مينوشت چون همش مثل هم هست.داستان با دو تا دوست صميمي تر از برادر شروع ميشه.يكي سر به زير و خجالتي.يكي سر زنده و بسيار شوخ طبع.خجالتيه عاشق كه ميشه دير عشقشو بروز ميده ولي عشقش نظير نداره.آخر داستانم عشقش ميميره به هر طريقي كه شده باشه.يه داستان اكسترا هم اون وسط اضافه ميشه كه يه شخص بسيار رنج كشيده سرگذشتشو واسه اين دو تا تعريف ميكنه ... من اگه يكي از اين رمان ها رو خونده بودم به اون رمان نمره ي 9.5 به بالا ميدادم ولي بقيشو كه خوندم يه جورايي برام تكراري شد و حتي مسخره به نظر اومد.احساس ميكنم مودب پور به شعور مخاطبش احترام نميذاره...
    با اين همه بازم رمان گندم رو خوندم به خاطر شخصيت شوخ طبع داستان هاي م.مودب پور.اين رمان يه خرده با بقيه ي رمان هاي اين نويسنده فرق داره كه فرقشو اينجا نميتونم بگم چون داستان رو ميشه و جذابيتشو از دست ميده.ولي در كل نسبت به رمان هاي قبلي نويسنده بيشتر از درد هاي جامعه ميگه.عنوان كردن معضلاتي مثل فقر.بي بند و باري.فحشا.اختلاف طبقاتي و ...كه توي اكثر رمان هاي م.مودب پور هست ولي توي اين رمان نسبت به قبليا بيشتره.البته بعضي جاها هم خسته كننده ميشه بس كه بحثاي فلسفي ميكنن.در كل رمان بدي نيست ولي از معايب آشكارش ميشه به اين اشاره كرد كه پايان داستان رو خيلي سريع و فكر كنم توي سه چهار خط توضيح ميده.فكر مي كنم مودب پور با اين كارش خواسته به مخاطبش شوك وارد كنه كه البته موفق شده ولي اين در مورد كسايي صدق ميكنه كه كتاباي ديگه از مودب پور رو نخونده باشن.نكته ي ديگه اينكه خيلي اغراق داره توي داستان مثل هميشه.مثلا يه جا پسره ميگه ما توي يه باغ بيست هزار متري زندگي مي كنيم كه من هر جور با انگشتام حساب كردم ديدم راه نداره.حالا شما هم حساب كنين اگه به نتيجه اي رسيدين به منم بگين.

در كل من به اين رمان از 10 نمره نمي تونم بيشتر از 8 بدم.
    Last edited by tiktak20; 12-01-2010 at 00:06.

20. 2 کاربر از tiktak20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •