تو این تاییدیه و ضامنو اینا رو چی کار کردی هیچی وارد نکردی؟بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه
تو این تاییدیه و ضامنو اینا رو چی کار کردی هیچی وارد نکردی؟بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه
نه... هنوز نه... يعني سيستمش مثه ثبت نام كنكور نيس كه يه بار بيشتر نشه ثبت نام كني...
ميتوني بري اديتش كني.....
من كه هيچي وارد نكردم ولي فكر كنم ا بايد واسه اونايي هست كه ميخوان از تسهيلات رفاهي صندوق استفاده كنن باشه!
اصلا چي هس اين تسهيلات؟؟؟؟؟
ولي بايد اون فرم رو دانلود كننين بعد ببيريد محضري جايي تاييد ش كنيد ...
دوستان توجه کنید
مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید
سلام به همه ي بكس فني!
آقا يه تاپيك ايجاد شده كه راجع به خود دانشكده فني و اطلاعات جانبي و امكانات و فضاها و رشته ها و... توسط ورودي هاي 88 بحث ميشه! اگه حال كرديد همكاري كنيد! نكرديد هم به جهنم !!! ولي بازم همكاري كنيد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با Grayscale اسکن کنید خیلی کمتر هم میشه ...مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید
آقا این کارت معافیت چیه که باید اسکن کنیم
از کجا بیاریم ؟؟
مگه متولدین 69 به بعد از این چیزا میخوان ؟؟؟
نه مصطفي جان ماله 69 اي ها نيست! مال بروبچز مشموله!!
سند تعهد رو من چاپ كردم فردا ميبرمش اسند رسمي ثبتش كنم ....![]()
اقا بلاخره فهمیدی این سند چی هست؟واجبه یا اختیاری؟
سند تعهد يعني اينكه تعهد ميدي كه اگه از تسهيلات مثل وامي.. كمك هزينه اي...چيزي استفاده كردي در زمان تحصيل بعد از اشتغال به كار مياي اونو پس ميدي!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)