ميگن nokia پيش فروش کرده من تو سايتش گشتم چيزی پيدا نکردم کسی چيزی ميدونه؟
ميگن nokia پيش فروش کرده من تو سايتش گشتم چيزی پيدا نکردم کسی چيزی ميدونه؟
آره با قیمت 650 دلارميگن nokia پيش فروش کرده من تو سايتش گشتم چيزی پيدا نکردم کسی چيزی ميدونه؟
نقل قول از خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تاپیک را کامل نخوندم فقط نظرمو میدم.
به نظره من جدای سیستم عامل این دو گوشی که بحثی بسیاز زیاد داره اکسپریا ایکس2 بهتره.
ایکس2 کیبرد بسیار بهتری داره همچنین دکمه ی 4جهته هم داره که برای یک گوشیه لمسی بسیار کاربردیه.همچنین با توجه به اعداد و ارقام ایکس2 باطریه قویتری داره
ببین دوست عزیز من نیمدونم چی پاسخ این پست شما بدممن تاپیک را کامل نخوندم فقط نظرمو میدم.
به نظره من جدای سیستم عامل این دو گوشی که بحثی بسیاز زیاد داره اکسپریا ایکس2 بهتره.
ایکس2 کیبرد بسیار بهتری داره همچنین دکمه ی 4جهته هم داره که برای یک گوشیه لمسی بسیار کاربردیه.همچنین با توجه به اعداد و ارقام ایکس2 باطریه قویتری داره
از یه طرف من خودم جز کسانی بودم که x1 رو داشتم و یه مدت (2 ماه ) باهاش کار کردم درسته که xperia واقعآ گوشی خوبیه و سیستم عاملشم ویندوزه
حالا چرا نمیتونم پاسخ پستت رو بدم؟چون که من با این سیستم عامل n900 کار نکردم و نمیدونم واقعآ نسبت به ویندوز موبایل بهتره یا نه؟
ولی در کل اینو میتونم بگم که سیستم عاملش اگه از ویندوز موبایل بهتر باشه به قطع با وجود تنفری که از نوکیا دارم ولی میگم از x2 بهتره
به نظرم اگه سیستم عاملش روون تر باشه و کندی کمتری داشته باشه (که در این زمینه من که الان دارم با مک کار میکنم با جرات میگم هیچ سیستم عاملی به پاش نمیرسه) از xperia x2 بهتره چون چیزی که تو عکسا مشخصه اینترفیسش از x2 قشنگتره
این فقط نظر من بود
سلام
به نظر من هم از نظر سیستم عامل اینطور که معلومه و یه سری عکس که تو سایت memo دیدم باید ان۹۰۰ از لحاظ سیستم عامل از ویندوز موبایل موجود در اکسپریا بهتر باشه
همچنین صفحه کلید کامل ان۹۰۰ هم به نظر میاد که خوش دست باشه
البته این حرف های من فقط در حد دیدن عکس از تو اینترنت هست و وقتی هر دوشون به طور کامل به بازار بیاد میشه نتیجه قطعی رو داد
گوشيهايي كه نيومده اند نميشه روشون نظر قطعي داد
ظاهرا هر دو سخت افزارهاي خوبي دارند
مونده سيستم عاملشون
ويندوز موبايل كه خوبه
مونده maemo
بايد گوشي بياد كمي باهاش كار كرد بعد معلوم ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)