اینم یکی از من
گوش کوب چیست؟!
اینم مقایسش با یه مالتی تاچ + 16 میلیون!
htc hero
فرقی کردش؟!
اینم یکی از من
گوش کوب چیست؟!
اینم مقایسش با یه مالتی تاچ + 16 میلیون!
htc hero
فرقی کردش؟!
Last edited by 4870x2; 11-09-2009 at 15:19.
گوش کوب معلومه دیگه.اون اولی از سمت راست![]()
سامان تو هنوز چپ و راستو یاد نگرفتی......: دیگوش کوب معلومه دیگه.اون اولی از سمت راست
منظورش اولی از سمت چپه......!!!
دوستان 1 سوالم تو رو خدا جواب بدید
اونی که از دبی ایفون می خره چیا باید بدونه؟
هر روز که نمیشه رفت دبی سرم کلاه میره هاااااااااااااااااااااااا اااااا
برو بگو انلاک فاکتوری بده تمومه![]()
خوب مشکلی نداره بعدا میبینید ! شاید یک ماه دیگه یا 2 ماه دیگه که وارد ایران شد
چشم منبع رو هم پیدا میکنم
اما اگه خونده باشید gsm arena قبلا زده بود 800 بعد زد 667 دوباره الان 800 زده .. حتما اطلاعات رو گرفتن !
بله گرافیکو دیدم .. به نقل از کجاست ؟
اون عسک هم که تابلو زیر نور خورشیده !
دوست من صفحه امنیا مقاومتی نیس و ترکیبی بین این 2 هست .. سامسونگ عزیز تو کلوبش توضیحات کافی رو دادن ... و حساسیتش از خازنی بیشتر نباشه کمتر نیست علاوه بر اینکه به غیر از الکترون بدن با اشیا دیگه هم کار میکنه و اینجوری که نشوته شده بهترین تاچی که تا حالا تولید شده همینه ... از سامسونگ هم هیچی بعید نیست ! شاید مولتی تاچش رو هم دور بزنه و نرم افزارشو بده بیرون .. چون اممنیا اچ دی میتونه مولتی تاچ بشه و اگر دور بزنه یا با اپل کنار بیاد احتمالا 8000 رو هم اوگی کنه
در مورد 16 میلیون gsm arena تا دیروز نوشته بود 16 میلیون تو تاپیک سامسونگ هم هست البته منابع دیگه میارم
Last edited by pulp_152; 11-09-2009 at 16:53.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x675.
اینم در حالت عادی .. فرقشو با زیر نور افتاب مقایسه کنید
Last edited by pulp_152; 11-09-2009 at 17:09.
1. پردازشگر S3C6410 ساخت سامسونگ با قدرت 800 مگاهرتز ( بالاخره سامسونگ پی برد پردازشگرهای خودش حرف اول رو میزنن )
2. 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM
این نمونه اولیه گوشی هستش که یه نوار نقره ائی دورش هستش :
در مورد رم هم درسته 256 هستش ! .. ولی مغایرت سایتها در مورد cpu زیاده .. الدار یه چی میگه gsm یه چی ... در حال 800 رو هر 2 بهش اعتراف کردن ...
کلا تغایر زیاد در این گوشی هست چون اطلاعاتی در مورد یک گیگ هم بوده ولی انگار ی512 مگ رام و 256 مگ رم درست هستش ...
اینم حتما ببینیدhttp://omnia.samsungmobile.com/omnia2
چه ربطی داره !یک بار اچ دی رو میزاری بعد پایین امنیا 2 رو میزاری ...
اگه نمیدونی بدون بزرگترین صفحه نمایشگر amoled رو اچ دی هستش که همین تکنولوژی amoled بودن رو هنوز کمتر شرکتی بهش دست پیدا کرده اونم بخاطر اینه که سامسونگ خودش یکی از بهترین سازندگان صفحه نمایشگر مانیتور و گوشی و حتی ال سی دی و ال ای دی های جهان هست .. تو صفحه نمایش هیچ ضعفی نداره که هیچ سرم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)