اون غولی که در مرحله 10 هستش ، اونجا که دختره و پسره دارن به یه جسمی نگاه میکنن بعد یه هو یه غولی میاد و دختره را در دستش میگیره چه طوری باید کشت ؟
اون غولی که در مرحله 10 هستش ، اونجا که دختره و پسره دارن به یه جسمی نگاه میکنن بعد یه هو یه غولی میاد و دختره را در دستش میگیره چه طوری باید کشت ؟
بازی یه افتضاحه تمامه که یعنی خواسته از گیرز تقلید کنه خیلی خنده داره حتی صدایه کارکتر اصلی هم شبیه گیرز هستش و لحن دیالوگهای بین بازی مشابه گیرزه!واقعا مسخرس.
اگر میخواین پولتون رو بسوزونید حتما این بازی رو بخرید مخصوصا دارندگان xbox!
Last edited by samad_sr; 01-10-2010 at 03:26.
کسی نمیتونه کمک کنه .
با این که بازی فردا میرسه دستم
اما Gamespot هم حسابی از خجالت بازی در اومد و امتیاز اسف بار 4 رو نثار بازی کرد
از بدی های بازی هم هوش مصنوعی فاجعه , مراحل به شدت تکراری و گرافیک هنری داغون رو نام برده ...
پ.ن:
شخصا هنوز باورم نمیشه اینقدر فاجعه باشه باشه بازی اخه چرا ؟![]()
یه قسمت از نقد ign خیلی جالب بود.. نوشته بود:با این که بازی فردا میرسه دستم
اما Gamespot هم حسابی از خجالت بازی در اومد و امتیاز اسف بار 4 رو نثار بازی کرد
از بدی های بازی هم هوش مصنوعی فاجعه , مراحل به شدت تکراری و گرافیک هنری داغون رو نام برده ...
پ.ن:
شخصا هنوز باورم نمیشه اینقدر فاجعه باشه باشه بازی اخه چرا ؟
شما فقط یه جون برای زندگی کردن دارید پس ارزش نداره وقتتون رو صرف این بازی کنید : ))
آخه از این سازنده های الکی چیزی بیشتر از این انتظار نمیره
مسعود جان دیروز که بازی رو گرفتم و شروع کردم پی بردم به این همه انتقاد
بازی به مسخره ترین و بی سر و ته ترین شکل ممکن شروع شد
تقلید های محض و خنده دار که اصلا باور نکردنی بود از ابر شاهکار GeOW که .اقعا ضعیف کار شده بود
صدا گذاری و دیالوگ های Cheap
طراحی واقعا اسف باری هنری محیط و هزاران باگ دیگه
![]()
پس ارزش خرید رو نداره..........
عجب امیدوار بودم به بازی....
رفقا بنده همین جا از تمام حمایت هایی که از بازی کردم عذر خواهی میکنم و امیدوارم تکمو ورشکست بشه.
و
معدل بازی بین 14 نقد شده: 4.0
گیم اسپات در مورد هوش مصنوعی گفته خنگ.سطوح بسیار تکراری.تنها نکته خوب بازی برخی محیط های پویا هستش!!!
فقط یه نگاه به چنتا نمره سایتای معروف بندازین:
IGN: 2.5/10
Eurogamer: 3/10
GameSpot: 4/10
VideoGamer: 4/10
Gametrailers: 5.8/10
دمای بازی:
حداکثر: 5.8 / حداقل: 2.5
Last edited by Turok-71; 11-10-2010 at 19:18.
البته Tecmo هستن ایشون نه Namco بنده خدا
Namco اتفاقا publisher شاهکاری به اسم Enslaved هستن که جای دست بوسی هم دارن![]()
: دیرفقا بنده همین جا از تمام حمایت هایی که از بازی کردم عذر خواهی میکنم
الان همینجوری یوهو یاد این تاپیک افتادم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم بچه ها در مورد این افتضاح که فقط میشه با Legendary مقایسش کرد چی گفتن که همگی با من هم نظر بودن : دی بازم ایول به ShellShick2 که حداقل با اون امتیازات خوشحالش تونست کاری کنه که 1 بار تمومش کنم اینو حدود 20 دقیقه بازی کردم دیدم اصلا راه نداره ادامه بدمش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)