آقاسلام از چنگاله به عنوان پارو استفاده نمیکنه چرا
آقاسلام از چنگاله به عنوان پارو استفاده نمیکنه چرا
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 13:59.
سلام
اول برو همه وسایل رو زمین رو جمع کن...بعد از نزدیکه اون مره یه مقدار سنگ بردار و با اون وسیله که فکر میکنم کیفه .کلیک کن...بعد برو نزدیک جایی که رو اون تپه یه چیزی سفید رنگ قرار داره.اون کیفرو رو اون کلیک کن تا به اون ضربه بزنه و اون برات بیافته پایین...
بعد اون وسیله که فکر میکنم جعبه کمکهای اولیه بود رو بردار و اون سطل رو هم بر دار.بعد رو اون جعبه کمکهای اولیه کلیک کن تا تا برات باز بشه.بعد اون رو با سطلی که داری کلیک کن و سطل رو از اب دریا پر کن....بعد سطل رو با یه وسیله که داری و مثله دسته طی هستش کلیک کن.بعدش برو نزدیکه اون وسیله که تیر برق هستش.و از تو وسایلت یه وسیله مثله تیرکمان رو بردار و رو تنه اون تیر چراغ برق کلیک کن.تا برات شلیک کنه ...بعد از اون تیر برو بالا.قبل از تو وسایلات یه جعبه قرمز رنگ داری که باید روش کلیک کنی تا باز بشه.بعد اون رو رو اون تیر که یه وسیله سفید رو سرش کلیک کن...بعد تو وسایلت یه چیزی داری که مثله پتو هستش...اون رو برو زیر همون تیر چراغ برق کلیک کن.تا برق نگیرت...بعد از تیر چراغ برق برو بالا...بع یکی دوبار رو اون وسیله سفید که بالای چراغ برق بود کلیک کن تا اون پتویی که زیر چراغ برق بود باعثه جرقه بشه و اتیش بگیره.بعد با کمک اون چوبی که تو وسایلت داری.اونو بردار تا ببریش بندازیش رو اون بشکه ای که نزدیکه دریا هستش تا اون بشکه اتیش بگیره....بعد از تو وسایلات یه چیزی مثله شاخه درخت داری که اونو به سطلی که داری وسلش کن تا اونو بزاری روی اون اتیش.بعد از تو وسایلات یه وسیله هست که باید بندازیش اون تو سطله...همه وسایلت رو رو اون سطل کیک کن تا بتونی اونو پیدا کنی....اسمش یادم رفته...بعدش اون وسیله رو از سطل بردار...بعد خوده سطل رو بردار...بعد برو رو اون وسیله کنار دریا که یه جعبه هستش کلیک کن...یه جلیقه نجات از توش بردار...
بعد برو نزدیکه اون مرده که روزمین نشسته و باهاش حرف بزن............
اقاسلام
حال کردی المان 4 بر0 برد
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 13:57.
سلام hes25 جواب بهد رسید ؟........خبرم کن.
ببخشید اینجا کسی نیست به من کمک کنه
انگار همه offline هستند![]()
سلام من توقبرستان گیر کردم این مکعب ها جاشون چه جوریه
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
وای یکی کمکم کنه
![]()
سلام دوست عزیز. من هم این مشکل و داشتم. تو فرومهای خارجی گشتم و به جواب رسیدم. مشکل از کرک بازیه.این فایل و دانلود کن بعد اکسترکت کن و دو فایل داخل فولدر و تو محل نصب بازی کپی کن و به پیام replace جواب ok بده. مشکل حل میشه. برو حالشو ببر
البته من اجازه آپلود تو سایت و ندارمواسه همین تو رپیدشیر آپلود کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنام خدا سلام دوستان عزیز.من هم بالاخره ابن بازی زیبا رو تموم کردو خیلی عالی بود این بازی رو من تابستون خرییدم اما هرچی کرک میریختم نمیتونستم مرحله کشتی رد کنم آخر سرهم بطور اتفاقی همین کرکی که در این تاپیک دوست گرامی bayern گذاشته بود رو این طور استفاده کردم که فقط فایل patch داخل پوشه کرک رو ریختم در مسیر اصلی واونو یک بار (خود پچ رو) اجرا کردم چونکه پیغامی که میداد مربوط نبودن دستوری بود که باعث عدم تعامل شیدر لباس با کاراکتر میشد اینو اجرا کردم مشکلم بطرز عجیبی حل شد اینقده ذوق کرده بودم که یه ضرب بازی رو تموم کردم(البته دو هفته طول کشید).نکات قابل ذکر دربازی:1-گرافیک زیبای بازی در بک گراندهای رندر شده مخصوصا در اندونوزی2-مراحل متنوع3-معما های سخت نه از نوع احتمالات ریاضی بلکه از نوع تطبیقی.یعنی درک این مطلب که کدوم شی برای کجا ساخته شده کمی دور از انتظار بود و همین یکم زمان بازی رو زیاد میکرد.4- داستان جذاب و گیرا بازی اینکه بدونی در ادامه نینا میخواد چیکار کنه جالب بودنمی دونم چرا این تاپیک اینقده خلوت هست شاید بخاطر کرک بازی بوده ویا شایدم مشکل بازی در بعضی معماها باشه و یا شایدم کم دونستن زبان دلیلشه اما بشخصه بسیار ازحل معماهای بازی لذت بردم هرچند که چند جا کمک گرفتم. ضمن تشکر از کاربر گرامی fesgel و پوزش بخاطر دیر کرد در جوابتون بعلت قطعی اینترنت بمدت چند ماه _این هم حل مشکل شما:1-فیل سفید;پایین راست2-سرباز سیاه; بالای فیل سفید3-اسب سفید ; پایین چپ4- رخ سیاه; سمت راست اسب5-فیل سیاه;بالا چپ
Last edited by hes25; 10-04-2011 at 20:29.
سلام
میشه آدرس لینک مستقیم بدی تا ما هم دانلود کنیم
متاسفانه مدیران فروم اجازه آپلود فایل و به من نمیدن چون تازه واردم. اگه پیشنهادی دارید که راحت تر از لینک منه بهم بگید تا براتون انجام بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)