تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 122

نام تاپيک: Bayonetta

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببین حامد تا بازی نکنی باور نمی کنی منم اول مثل تو فکر میکردم ولی با دیدن بازی و انجام دادنش نظرم 360 درجه
    عوض شده و می دونم اگه تو هم بازی کنی نظرت عوض میشه...
    بایونتا اگه از دانته بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

+
    گیم اسپات به بازی 9.0 داد و دو چیز جالبه در نقدش یک تنها نکته بد بازی رو ایرادهای کوچیک دوربین ذکر کرده(Xbox 360)!!و دیگری به نسخه پلی 3
    8.0 داده!!
    اگه از نظر آنالوگ حساب کنیم آره سرعت حرکت آنالوگ برا تکون دادن دوربین خیلی کمه! ولی به جاش اگه آنالوگ رو فشار بدی دوربین جهش میزنه
    نمی خوام از بازی بد بگم اما واقعا باید بگم که کلا سبک بازی و این نوع تخیل برایه بچه ها خیلی قشنگه ( Teen )
    من وقتی میشینم پایه بازی 500 تا متلک از انواعه اقسام جاها میخورم مخصوصا اون جایه Chimax ش!! کله خونه رو سرم خلی میشه! بابایه من که سره بازیه COD MW2 تا ساعت 2 شب داشتیم تا آخر بازی میکردیم و بابام داشت میدید این بازی رو که دید گفت : شایان بچه شدی؟
    خلاصه من اصلی قسطم بدگفتن از بازی نبود ولی باید بگم البرز جان که حداقل در این مورد 100% DMC بهتر از Bayonetta هست! اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!! اما بایونتا یک چیزه غجیب غریبیه که اصلا با عقل جور در نمیاد و کاملا با تخیلات ژاپنی ها سازگاره!!! ( اگه از ژاپنی ها چیزی نمیدونی یک سری به کانال NHK World ماهواره بزن خیلی در مورده این عروسک ها میگه)
    در آخر من اینا رو فقط در مورده تخیلی بودن بازی گفتم نه در مورده هیجان و داستان و جذابیت و ...!
    پس لطفا منو ترور نکنین که هنوز امیدوارم به زندگی
    Last edited by 779; 07-01-2010 at 12:28.

2. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ببین حامد تا بازی نکنی باور نمی کنی منم اول مثل تو فکر میکردم ولی با دیدن بازی و انجام دادنش نظرم 360 درجه
    عوض شده و می دونم اگه تو هم بازی کنی نظرت عوض میشه...
    بایونتا اگه از دانته بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

+
    گیم اسپات به بازی 9.0 داد و دو چیز جالبه در نقدش یک تنها نکته بد بازی رو ایرادهای کوچیک دوربین ذکر کرده(Xbox 360)!!و دیگری به نسخه پلی 3
    8.0 داده!!

خب دارم بازی میکنم دیگه الان تا نصف راه رفتم. یه مدتیه از بازی دور بودم وگرنه زودتر از اینا تموم می کردم.
    زیادی در مقابل DMC قاطی پاتیه....و اگه مقایسه شخصیت بشه می تونه با Nero مقایسه بشه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه so007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه از نظر آنالوگ حساب کنیم آره سرعت حرکت آنالوگ برا تکون دادن دوربین خیلی کمه! ولی به جاش اگه آنالوگ رو فشار بدی دوربین جهش میزنه
    نمی خوام از بازی بد بگم اما واقعا باید بگم که کلا سبک بازی و این نوع تخیل برایه بچه ها خیلی قشنگه ( Teen )
    من وقتی میشینم پایه بازی 500 تا متلک از انواعه اقسام جاها میخورم مخصوصا اون جایه Chimax ش!! کله خونه رو سرم خلی میشه! بابایه من که سره بازیه COD MW2 تا ساعت 2 شب داشتیم تا آخر بازی میکردیم و بابام داشت میدید این بازی رو که دید گفت : شایان بچه شدی؟
    خلاصه من اصلی قسطم بدگفتن از بازی نبود ولی باید بگم البرز جان که حداقل در این مورد 100% DMC بهتر از Bayonetta هست! اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!! اما بایونتا یک چیزه غجیب غریبیه که اصلا با عقل جور در نمیاد و کاملا با تخیلات ژاپنی ها سازگاره!!! ( اگه از ژاپنی ها چیزی نمیدونی یک سری به کانال NHK World ماهواره بزن خیلی در مورده این عروسک ها میگه)
    در آخر من اینا رو فقط در مورده تخیلی بودن بازی گفتم نه در مورده هیجان و داستان و جذابیت و ...!
    پس لطفا منو ترور نکنین که هنوز امیدوارم به زندگی
    1-این بازی عمرا برا بچه ها مناسب نیست. شما تیکه کشتن غول اخر ها یا فیتالیتی ها رو به هرکی میگه این بازی مال بچه هاست نشون بدین.
    البته اگه خودتون بازی کردینش!

2-من 20 دقیقه رو این جمله شما فکر کردم:"اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!!"
    شما غول های دویل رو چجوری میتونستی باهاش کنار بیای؟همونقدر که غول های اون انسان نیستن اینم همونطوره!
    اتفاقا غول های بایونتا بیشتر شبیه ادم هستند!

3-مثلا شما بازی دویل رو کاملا واقعی و ریل میدونید دیگه؟
    یا مثلا هیلو؟
    بابا همه بازی ها الان تخیلی هستند یکی بیشتر یکی کمتر!

4-تو دنیای بادی گارد ها یه اصطلاح هست که میگه:هرکی میخواد یه گلوله تند و تیز تو مغزش نره, بهتره حرف تند و تیز هم نزنه.
    ما قصد ترور نداریم.به زندگیت امیدوار باش!

یا حق

6. این کاربر از so007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

1-این بازی عمرا برا بچه ها مناسب نیست. شما تیکه کشتن غول اخر ها یا فیتالیتی ها رو به هرکی میگه این بازی مال بچه هاست نشون بدین.
    البته اگه خودتون بازی کردینش!

2-من 20 دقیقه رو این جمله شما فکر کردم:"اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!!"
    شما غول های دویل رو چجوری میتونستی باهاش کنار بیای؟همونقدر که غول های اون انسان نیستن اینم همونطوره!
    اتفاقا غول های بایونتا بیشتر شبیه ادم هستند!

3-مثلا شما بازی دویل رو کاملا واقعی و ریل میدونید دیگه؟
    یا مثلا هیلو؟
    بابا همه بازی ها الان تخیلی هستند یکی بیشتر یکی کمتر!

4-تو دنیای بادی گارد ها یه اصطلاح هست که میگه:هرکی میخواد یه گلوله تند و تیز تو مغزش نره, بهتره حرف تند و تیز هم نزنه.
    ما قصد ترور نداریم.به زندگیت امیدوار باش!
    یا حق
    دیگه فکر کنم اینو هر کسی میدونه که تخیلی بدون بازی خیلی درصدش زیاد از حده!
    اتفاقا این بازی بدجوری به مزاج بچه ها میخوره و مخصوصا اون کارتون هایه تخیلیشون!

در مورد دویل : باید بگم که کاملا غول هایه دویل با عقل سازگار بود! مثلا یکیش مار بود یکیش غورباقه بود و سگ بود و ...
    اما این : شباهت به انسان دارند اما مگه هرچی شبیه انسان باشه دیگه تمومه؟ این یارو کلشو 4 دور پیچوندن بعدش 2 تا اژدها از گوشاش زده بیرون! یا اون یکی دیگه رو کلش الماس داشتش مثلا موجوده دریایی بود به همه چی شباهت داشت ( مخصوصا به رتیل اون پاهاشو دیدی؟ ) اما نه به موجوده دریایی!
    اون یکی غوله دیگشم 4 تا لوله داشت سره هر لولش یک کله ی بچه بود!
    اون گردبادیه که از همه جالب تر بود دستاش رو با حلقه ی Lord of the Ring وصل کرده بودن
    خیلی جالبه کلا درصد تخیلی کامیا تویه این بازی به حده ممکن رسید!
    واقعا جزو تنها ایراد ها ( به جز افت فریم ) همین تخیلی بودن بازی هستش که خیلی خیلی بیش از حده!
    احتمالا شما هم سنتون کمه که اینطوری میگین چیزه زیاد تخیلی نیست!
    من بازیه دویل رو واقعی نمی دونم اما همانطور که گفتی یک فرقی باید بین این بازی و Killzone 2 یا Halo و ... باشه!
    این بازی هیچ شباهتی به هیچ عنوان با واقعیت نداره تو خیالاتی کلا!
    مثلا دویل اولش تویه شهر بود و کلیسا و ... و آدم توش زیاد بود اما این وارد بازی نشدی یا امام رضا داری با تیکه سنگ از آسمون پرت میشی پایین ( خیلی باهال بود اینجاش ) و بعدش که میری تو یه شهری که همه روحن! بعدشم من کلا 5 یا 6 تا آدم واقعی ندیدم! همش تویه دنیایه تخیلات بود!
    آخه Sci-Fi هم حدی داره دگه این از حد زده بیرون !
    در ضمن دوستان بازی تموم شد ولی واقعا اینو از منی که بازی رو تموم کردم بشنوین Cut Scene هایه بازی اصلا جالب نبود کلا توشون شاید 3 یا 4 تا مبارزه درست و حسابی هم نداشت! مثلا تویه DMC اول که غول شروع میشد یکم با هم دعوا و خلاصه حرفه ای بازی میکردن این اولش یا بچه بقلشه یا با هم حرف میزنن : دی
    بعدشم یک راست میره تویه صحنه ی جنگ بدونه هیچ چیزی! آخرشم که این Chimax اینقدر فشرده میکنه غوله رو که دیگه چیزی ازش نمیمونه بعدشم یکم حرف میزنن و خداحافظ!...
    فقط Cut Scene هایی که با Jeanne داشت قشنگ بود!
    خلاصه بگم که من قسطم بد گفتن از بازی نیستا ( فقط چون همه خوبی هایه بازی رو میدونن من به 3 نکته ی بدش اشاره کردم « که زیادم بد نیست » )

8. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

شایان روح نبودن پسر تو در امتداد دنیای واقعی بودی و اونارو از دریچه اون جهان اینطوری حس می کردی.
    فرشته کشی خیلی حال میده مخصوصا darksiders که خیلی لذت بردم که موجودات SELF RIGHTOUS FOOLS ! مثل این LIGH SIDE بی خود کشتم حای ی ی ی اومدم

10. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان روح نبودن پسر تو در امتداد دنیای واقعی بودی و اونارو از دریچه اون جهان اینطوری حس می کردی.
    فرشته کشی خیلی حال میده مخصوصا darksiders که خیلی لذت بردم که موجودات SELF RIGHTOUS FOOLS ! مثل این LIGH SIDE بی خود کشتم حای ی ی ی اومدم
    خوب تو همینه دیگه Salb3r جان!
    آخه ما که خودمون نمی تونستیم بریم اونور حالا پس مهم نمیشه که اونا تویه اون جهان روحن یا انسان
    خلاصه گفتم که اصلا فکر اینو نکنین من از بازی بد گفتم فقط تویه این خوبی هایه فوق العاده ی بازی که خیلی هم زیادن یک انتقاد کوچیک کردم ( اینقدر ماشالله از بازی ها بد گفتم که دیگه حالا هر چی بد میگم نارنجک میندازم تو لباسم )

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ما نيز استارت بانو جميله را امروز زديم ! واقعا بازيه قشنگيه ! اون اولش كه رو هوا بوديم خيلي نامفهوم بود اما بعدش درست شد ! كلا خوشم اومد بايد بيشتر بريم ببينيم چي ميشه . اما اون خشونت داركسايدرز رو نداره منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !

13. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !
    واس همینم بهت میگفتیم نوید وینچستر دیگه : دی

مرحله بزرگراهش و موتور سواریش هیجان انگیز و باحال بید اما به پای مرحله مشابه در نینجا بلید نمیرسید....
    این آخراش که هی سرزمینا مثل جزره هایی تو فضا میمونن و مدام میچرخن منو یاد سوپر ماریو گلکسی انداخته: دی

+
    علی جان بابت والپیپر ممنون عزیز

15. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !
    واس همینم بهت میگفتیم نوید وینچستر دیگه : دی

مرحله بزرگراهش و موتور سواریش هیجان انگیز و باحال بید اما به پای مرحله مشابه در نینجا بلید نمیرسید....
      محتوای مخفی: مراحل آخر 
    این آخراش که سرزمینا مثل جزیره هایی تو فضا میمونن و مدام میچرخن منو یاد سوپر ماریو گلکسی انداخته: دی

+
    یکی از انگیزه های من واسه بازی کردنش رسیدن به جایی بود که چند ماه پیش تو این اسکرین شات دیده بودم:

بالاخره از این اره استفاده کردم و حالشو بردم : دی
    +
    علی جان بابت والپیپر ممنون عزیز

17. 2 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •