اقا ما مرحله اول رو چه کنیم؟
سلام من نمیدونم کجا هستم فکر میکنم مرهلهی 1 هست همه ادمارو تو جزیره کشتم یک نقشه رو برداشتم الانم بقل هلکوبترم بقل دریا
جوابمو سری بدین
با تشکر
خيلي با هال بود![]()
يعني داستان بازي مثل قبل هست
راستي من توي بازي سري قبليش يه جا گير كردم اميدوارم بتونيد كمك كنيد. توي يك مرحله هست كه بايد جلوي كشتي رو بمب گذاري كني . بعد ميري ته كشتي تا بمب منفجر ميشه. بعد از انفجار كشتي كم كم داره غرق ميشه در اين حال يه هلي كوپتر به شما نزديك ميشه و هي بهتون تيراندازي ميكنه. شما بايد برين بالاي بالاي كشتي اينقدر هواپيما رو هدف قرار بديد تا نابود بشه. من تا اينجا رسيدم و وقتي ميخواد مرحله بعد لود بشه يه پيغام ميده. ميخواستم ببيننم كسي save بازي بعد از اين مرحله رو داره من امتحان كنم ببينم اشكال از چيه.
ممنون
ببخشید من هم مثل دوستان توی مرحلهی اول بازی گیر کرده ام .لطفا کمک کنید.
سلام
اگه پیداش کردم برای همتون میزارم............ مثل اینکه کسی نیست به ما کمک کنه ........
سلام
اگه خودم پیداش کردم برای همتون میزارم
مثل اینکه کسی نیست به ما کمک کنه سلیمان عزیز
پ
Last edited by loghman2008; 28-05-2007 at 19:22. دليل: همین جوری
سلام دوست عزیز .....خواهشن اگه در مورد گذشتن از مرحله اول این بازی به ما کمک کنی ممنونت میشیم {بعداز کشتن سربازا منفجر کردن هلی وقایقا ومخزن سوخت اون پایین ابشار چیکار کنیم که از این مرحله بگذریم}
با تشکر![]()
لقمان جان شما با پست زدن پشت سر هم نميتوني مشكلت رو حل كني .
يه مشكل ديگه اي هم هست اينه كه اين بازي كمه كم مال 5 سال پيشه !
كسي هم فكر نكنم نصب داشته باشه و كسي هم فكر نكنم پيدا بشه كه براي كمك به شما بخواد بازي رو از اول نصب كنه .
پس خودت يه جوري باهاش كنار بيا .
موفق باشي .
اگه مال نسخه قدیمی باشه باید یه Buggy یا همون ماشین پیدا می کردید و سوارش می شدید در امتداد کنار ساحل و جنگل رانندگی می کردید.
آيا بازي FarCry : Hell in Paradise يه نسخه الحاقي به بازي FarCry هست يا يه نسخه جديد بازي؟
آيا ارزش بازي كردن داره؟
لطفاً راهنمائيم كنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)