به به آقا شهاب چی کرده ......... عالیه فقط مهم اینه که یوی زیادی به مدل نزدیک باشه وگرنه زیاد لزومی نداره پر جزییات باشه
افرین عالیه هستم در خدمتتون .........![]()
به به آقا شهاب چی کرده ......... عالیه فقط مهم اینه که یوی زیادی به مدل نزدیک باشه وگرنه زیاد لزومی نداره پر جزییات باشه
افرین عالیه هستم در خدمتتون .........![]()
خب به سلامتی این تاپیک هم مالید و تموم شد انگار
نخیر نمالید :
تازه امتحاناش تموم شده
شهاب بیا کادوی منو تموم کن![]()
شهاب زیادی داری کاراتو میذاری کنار داداشم ادامه بده میدونم امتحان داشتی
ولی اینو تمومش کن حیفه
با سلام
آقا من تا اینجا فکر کنم نقد منفی زیاد داشتم ولی میخوام یه نقد مثبت هم بکنم
راستشو بخواین من یه چیزی تو این فروم کشف کردم و اونم اینه که بچه ها به شدت به هم جو میدن و به زور هم که شده نمیزارن یه کار هم نا تموم بمونه
این بنده خدا یه تنه ،یه نیم تنه بی دست و پا و بدون سر زده شما ها 7 صفه جو دادین بهش اون بنده خدا هم که دو سال از تولدش گذشته و یه نیم تنه بیشتر دستشو نگرفته
از شوخی گذشته جداٌاین یک نکته مثبته که فقط تو این فروم به شدت مورد توجه
دوستان ممنون از همتون
رفیق این نیم تنه بی دست و پا نیستش که شلوارم براش دوختم تازه پستای اولو ببین
خوب بچه ها دیگه وقتم آزاد شد و ادامه میدم اینو
این الان دقیقا قرینه است و دو طرفش یکیه
آخرش که دستش رو کامل کردم از این حالت درش میارم و تفاوت های دو طرف رو درست میکنم
بعد هم سر رو میچسبونم به بدن
البته سر هم کلی کار داره
![]()
خوب شده اما من فکر میکنم که کمرش یه کمی زیادی دراز شده
موفق باشی
بله متسفانه من عکسی نمی بینم میشه یکی از مدیران انجمن (با توجه به مهم بودن عکسا و ماندگاریشون چون بعضی از آپ لودرا بعد از یه مدت فایل رو از رو سرور بر می دارن) عکسایی که افراد از کاراشون می زارن رو رو خود سرور P30W آپ کنه؟
خيلي عاليه ولي خب تنه زيادي بلنده .............
سينه زيادي كشيده ي ................
ولي ماهيچه هاي شكم تا زير ماهيچه ي سينه نمياد و تو بايد پايين اين ماهيچه قفسه سينه رو معلوم كنه
چون گفته بودي كه ميخواي زياد تو ماهيچه ها اغرق نشه خب بايد يه كم استخوناي قفسه سينه لازم باشه
حالا خيلي زوده ولي همين الان بگم كه حتما يه رگي از كنار بايسپس رد كني خشگله :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)