ببین حسن جان من چند تا اشکال در حرف های شما می بینم :
مصرف برق AMD همیشه پایینتر از اینتل بوده و هست . شک نکن ....یک جا دیدم نوشته بود یکی از پردازنده های Amd حدود 60 وات انرژی مصرف میکنه، اندازه یک لامپ 60 چه حرارتی میشه (پول برقمون از Cpu بیشتر میشه).
مشکل نداشتن دلیل بر بهتر بودن نیست . من اصلا منکر این نیستم که اینتل سی پی یو های خوبی می ده بیرون . حرف من اینه که AMD از اینتل بهتره . من حدس می زنم شما یه طرفه داری حرف می زنی یعنی با سیستم AMD کار نکردی .مال من سلرون 2.66 اور کلاکش کردم شده 3.30 هیچ مشکلی هم کامپیوترم نداره.
معلومه شما در بازار نیستی چون سی پی یو های AMD خیلی هاشون قیمت های نجومی دارند ( سری FX ) ولی منظور اینجا ارزون بودن نیست منظور نسبت پول به کارایی هست .اینتل بهتره دلیل نمیشه چون پول نمی خوایم بدیم بگیم اینتل خوب نیست.
من دیدم . البته درسته که در بازار نوت بوک اینتل بلامنازه است ولی :می خوام بدونم لب تاپ با CPU AMD دیدی.
1- اینجا بحث ما روی سیستم های خانگی هست
2- AMD سی پی یو های کم مصرف مثل اینتل برای نوت بوک نمی زد ولی به تازگی داره سی پی یو هایی میده بیرون که کارایی بسیار خوبی دارند . اگه خبر و مقالشو بخوای بهت آدرس میدم ( در مجله ) پس تا چند وقت دیگه نوت بوک با سی پی یو AMD زیاد می بینیم ....