دومی هنوز نیومده
سومی به زودی
دومی هنوز نیومده
سومی به زودی
8510 که الان باید هم قیمت 8300 باشه .. 360 تا 380 بدون گارانتی
امنیا 2 هنوز نیومده ولی قیمتش با HD تقریبا یکیه ...
S 8000 هم با گارانتیش فکر کنم 420 تا 430 باشه
Linux Learner جان سلام
با توجه به خواسته هات به نظر من s8000 jet بهترین انتخاب است ولی اگه بتونی با دوربین ایفون کنار بیای بدون شک بهترین انتخاب را کردی چون ایفون هم از نظر تم و بازی و برنامه و.... یه سرو گردن بالا تر از بقیه گوشی ها است .
دوست من بهتره یه تحقیقی در مورد ایفون بکنی چون این یه چیزی فراتر از یه گوشی است و مطمعا باش در خیلی از چیز ها هنوز داره حرف اول رو میزنه.![]()
من خودم آیفونی ام. این گوشی رو واسه خواهرم میخوام و با توجه به این که گوشی های دیگه نیومدن و بعد اومدنشون جای افت دارند، 8510 رو قبول کرده و میخوام همونو براش بگیرم. همونطور که خودتون میدونید iPhone بدرد هر کسی نمیخوره. باید دست یکی مثل منو شما باشه که ازش کار بکشیم. رفیق پدرم اومده بود خونمون،آیفون داشت و فقط زنگ و اس ام اس زدنشو بلد بود. گوشی 1 میلیونی دست چه کساییه ها!![]()
نظره منم اینه که اگه میتونید هزینه ای بیشتر(خیلی بیشتر)کنید و با دوربین هم مشکلی ندارین ایفن 3جی اس گزینه ی بسیار خوبیه.
ولی با توجه به انتظارات و هزینه ای که میتونید کنید به نظره من 8910 و ان86 و دبلیو995 بهترین گزینه ها میباشن.
Last edited by merikh_merikh; 26-08-2009 at 00:40.
با توجه به اینکه خواهرتون هستند 8510 ممکنه دلشون رو بزنه در اینده! 8300 شیکتر و زنونه تر و همینطور اینترفیس جذابتری داره ... بازم سلیقه خودش مهمه
هر دو رو دیده، و از 8510 خوشش اومده. البته اولویت اول براش آیفونه! این آیفون دل همه رو میبره! ولی از اینش میترسه که نشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد و حوصله دردسر هم نداره! باید گوشی براش راحت کار کنه.
Linux Learner جان سلام
مشکل بلوتوس تقریبا با برنامه iBluetooth حل شده و یه جیز های محدود مثل عکس رو میفرسته ولی همان طور که گفتید کار کردن با این ایفون حوصله میخواد البنه تا چند ماه اول .
البته دوستان ان97 هم با توجه به حافظه ی 32 گیگی که داره میتونه گزینه خوبی باشه......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)