تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 90

نام تاپيک: Halo 3: ODST

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برای pc نمیاد؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نه دوست عزیز
    شماره 1 و 2 اومد اما 3 و odst نه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فکر کنم مایکروسافت داره کم کم به خودش میاد!
    Halo 3 و GeOW 2 و Alan Wake و... رو انحصاری کرده!
    البته اگه ادامه پیدا کنه! خوب میشه! که فکر نمی کنم بکنه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

فکر کنم مایکروسافت داره کم کم به خودش میاد!
    Halo 3 و GeOW 2 و Alan Wake و... رو انحصاری کرده!
    البته اگه ادامه پیدا کنه! خوب میشه! که فکر نمی کنم بکنه
    من نمیدونم چرا همه میگن فلان بازی از انحصار 360 اومده بیرون ؟
    بحث دنیای بازی های بین ps3 و x360 هست و بقیه هیچ ...
    وقتی هم بازی برای ps3 نیست یعنی exclusive برای 360 هست چون اون یکی platform ( اگه بشه اسمش رو گذاشت platform ) هم ماله microsoft هست دیگه

5. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد بازی Halo 3:Odst

مقدمه..: وقتی بازی های اول شخص ظهور کردند بازی های زیادی در ان سبک ظهور کرده و هر کدام موفقیت ها و شکستهایی را داشتند اما در این میان بازی هایی بود که نه تنها سبک FP را ادامه دادند.
    بلکه نوآوری ها و سیستم جدیدی رو ارائه دادند که باعث الگو شدن بسیاری از بازی های دیگر شد که Halo از جمله ان بازی ها هستش.
    Halo در اوج ناباوری به موفقیت رسید و مهمترین عاملی که باعث شد که به یک شاهکار به یادماندی تبدیل شود ایجاد یک گیم پلی عالی و روان در کنار یک داستان پردازی محکم و حساب شده است .
    که در این بین باعث متولد شدن شخصیت فوق محبوبی به نام مسترچیف در بین بازیبازها بود.
    بعد از ان قسمت دوم بازی بعد مدتی اتنظار منتشر شد ولی نتوانست ان انتظارات را براورده کند چون هم اینکه گیم پلی تکراری قسمت قبل استفاده می کرد و اینکه داستان بازی در اوج خود به پایان می رسد.
    و بازیبازها را در تشنه قسمت سوم قرار داد تا اینکه قسمت سوم نیز با تمام قدرت جلو امد و این بار توانست به یک شاهکار دیگه تبدیل شود و باز تحولی زیبا و اعتیاد ار در گیم پلی ایجاد کرد.
    در این بین موزیک بازی نیز یکی از قسمتهایی بود که باعث ایجاد یک حس همزاد پنداری واقعی در بین بازیبازها و مسترچیف می کرد.
    در ابتدا قرار بود که Halo :ODST به صورت یک بازی کامل منتشر نشود و یک بسته الحاقی بود ولی با وجود تغییرات نظرات این بازی به عنوان یک عنوان بدونه شماره دار تبدیل شد. و منتشر شد.
    ************************************************** ************************************************** **********************************************
    گیم پلی..: شاید بتوان گفت یکی از قسمتهایی خواهد بود که نیاز به هیچ نقدی نخواهد داشت. چون کامل کامل هستش.
    گیم پلی ODST باز مثل همیشه روان.و.هیجانی هست و همه المان های موفق بازی را رعایت کرده است. این بار با سلاح جدیدی در دست Rocy وجود دارد که در نوع خود قابل هستش.
    تنوع سلاح ها و مهمات در بازی بسیار خوب هستش و بازیباز با هر سلیقه ای از سلاح ها استفاده می کند البته در این بین برخی از دشمنان وجود داشت که واقعا کشتنشون داشتن سلاحی درست و حسابی و
    استراژی خاصی رو می طلبید. این بار لباس همیشگی مسترچیف وجود نداشت تا خون از دست رفته باز گردد پس نیاز به خوردن بسته های سلامتی خواهیم بود. که کمی در برخی مواقع پیدا کردن
    و رسوندن خود به انها در وسط جنگ با جان کم اعصاب خرد کن میشد. این بار یک مد جدید به بازی اضافه شده که به وسیله این روکی می توانست محیط را با دید دیگری ببیند و با این روش میشد
    دشمنان خود مخصوصا ان ورجکهارو در فواصل و مکانهای مختلف با توجه به تاریکی یا روشنایی محیط تشخیص داد. اوج لذت گیم پلی بعد از طی کردن مراحل و پیدا کردن دوستان هست که
    هر کدام از انها متخصص اموری مخصوص خود بودند و سلاح های خاص خود رو برمی داشتند. ولی یک چیز در گیم پلی نمایان بود ان اینکه هیچ گاه نتوانست به Halo3 برسد.8.9
    ************************************************** ************************************************** *********************************************
    موزیک و صدا..: یکی دیگر از المانهای موفق این بازی وجود اهنگ و اهنگ سازان عالی هستش. موزیک بازی از همان ابتدا زیبا نواخته خواهد شد و با توجه به نوع شرایط محیط تغییر خواهد کرد.
    گاهی در مواقع درگیری موزیک شروع به نواختن حماسی میکند و بسیار بر لذت بخش بودن بازی می افزاید. به گفته یکی از دوستان در فروم گاهی اوقات موزیک در جاهای تاریک طوری نواخته
    می شود که حس ترس و دلهره به وجود می اید و واقعا هم اینطور هستش. تاریکی در قسمتهایی که گهگداری چراغی روشن میشد با موزیکی که تمی ترسناک داشت محشر میشد.
    طبق همیشه صدای اسلحه ها ..انفجارها و فریاد فرار های کوچولو ها بسیار جالب و شنیدنی کار شده است. ( مخصوصا اون اسلحه ای که گلوله هاش بنفش بود اسمشو نمی دونم.)
    دیالوگها به خوبی کار شده افکت صدا و نوع انتخاب صدای صداپیشگان هم در نوع خود جالب توجه هستش. 9

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    داستان و هیجان ..: روایت داستان بازی در این قسمت فی ما بین اتفاقات Halo3 و Halo2 رو روایت میکند زمانی که مسترچیف در فضا در حرکت است. این گروه در روی زمین باید به جمع اوری اطلاعاتی
    حرکت کنند که در همان ابتدا روکی با وسیله خود به مشکل می خورد و از انها جدا شده و در مکان دیگری فرود میاید. روکی باید دوستان خود رو پیدا میکرد. جالبترین قسمت بازی روایت قسمتهایی از داستان
    با توجه به فلشبکهایی که هر بار با پیدا کردن یکی از دوستان به نمایش در می امد و این موضوع هم لذت بازی رو بیشتر میکرد و هم امید بازیباز به ادامه بازی.
    هوش مصنوعی بازی هم به خوبی کار شده است همه دشمنان با توجه به انخاب درجه سختی به خوبی از خود عکس العمل نشان میدهند و در مواقع خطر یا فرار کرده و گاهی هم به خوبی پنهان و سنگر میگیرند
    خطی بودن بازی زیادب ه چشم نمیاد ولی خب باز بازی کاملا خطی بوده و هر انتخاب و رفتار روکی در ادامه بازی زیاد تاثیر گذار نخواهد بود. روایت داستان بازی طوری بود که بازیبازها تشنه تربه
    انتشار Halo:Reach شدند. 8.5

************************************************** ************************************************** ************************************************** *********************
    گرافیک..: همیشه سری بازی های Halo از نبود یک برتری از لحاظ فنی کمبود احساس می کند. گرافیک بازی در قسمت سوم بسیار زیبا بود و ان سیستم مستقیما به به ODST انتقال یافته
    و تنها تغییراتی که کرده وجود رنگامیزی بسیار زیبا و پوشش بسیار زیبای گرافیک هنری بازی هست که منظره ها و جلوه های دیگر بازی در مراحل مختلف رو دیدنی و لذت بخش کرده است.
    فیزیک بازی زیاد قابل قبول نیست و بیشتر از قبل رندر شده هستند.ولی این کار هم خوب انجام شده و انفجارها تیکه تیکه شدن هر وسیله نقلیه هم خوب و قابل توجه انجام شده کار بر روی صورت شخصیت ها و
    هیکل انها بسیار زیبا و عالی انجام شده اما ظرافت کاری خیلی کمرنگ هستش.طراحی اسلحه ها هم در نوع خود بسیار قابل توجه هستش. افکت نوپردازی و سایه زنی بسیار عالی کار شده
    و اوج این عمل در مراحل تاریک و کمی ترسناک به خوبی خود را نشان میدهند.8
    ************************************************** ******************************
    Halo :ODST یک بازی عالی و نسیمی قبل از طوفان Reach خواهد بود. انتخاب پک این بازی به انوان بهترین پک هم واقعا برای من عالی بود چون واقعا زیباست امتیاز کل..: 8.8
    موفق باشید.

7. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا من HALO 2 رو رو کاپیوتر ریختم .
    گرافیکو دیدم خورد تو ذوقم .
    فکر نمیکردم یه بازی انحصاری 360 همچین گرافیک پایینی داشته باشه .
    البته از سبک بازیش خوشم اومد .
    وسوسه شدم HALO 3 & ODST رو بخرم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آقا من HALO 2 رو رو کاپیوتر ریختم .
    گرافیکو دیدم خورد تو ذوقم .
    فکر نمیکردم یه بازی انحصاری 360 همچین گرافیک پایینی داشته باشه .
    حالا مگه HALO 2 براي 360 هستش ؟

10. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه میگن فلان بازی از انحصار 360 اومده بیرون ؟
    بحث دنیای بازی های بین ps3 و x360 هست و بقیه هیچ ...
    وقتی هم بازی برای ps3 نیست یعنی exclusive برای 360 هست چون اون یکی platform ( اگه بشه اسمش رو گذاشت platform ) هم ماله microsoft هست دیگه
    شما توی همین رویا خودت بمون عزیزم.
    روزی 3 بار هم توی این فروم بیا بنویس leader gaming industry تا خودت بشینی ذوق کنی !!
    به خیال خام خودت هم فکر کن PC چیزی نیست !!! البته میدونم اینا همش اثرات کل کل تو تاپیک VGA 2009 بود که چه جوری خودتون رو ضایع کردین ولی دیگه کاریش نمیشه کرد.
    امیدوارم یه کم رشد کنی و یاد بگیری که هی نیای بگی کنسول فلان و فلان !!!
    بهتر یه کم چنبه یاد بگیری عزیزم وگرنه ما هم میتونیم از صبح تا شب تو تاپیک های Diablo و dragon age origins و star craft و . . . بزنیم تو سر خودمون که کنسول باید بیاد لنگ بندازه و . . .
    پس بهتره یه کم خودت رو کنترل کنی
    از همه هم معذرت میخوام به خاطر این حرفم.دوست ندارم این تاپیک رو نابود کنم الکی. من خصومتی با کنسول ندارم و قبولش هم دارم در حد خودش ولی بعضی موقع ها جلوی حرفای بی اساس بعضیا نمیشه بی تفاوت بود.
    Last edited by aghamajid1369; 11-01-2010 at 21:22.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

از صبح تا شب تو تاپیک های Diablo و dragon age origins و star craft و . . . بزنیم تو سر خودمون که کنسول باید بیاد لنگ بندازه و . . .
    شما كه فعلا اينقدر كرايسيس رو زدين تو سر خودتون دارين نابود ميشين . كسي اينجا به عناوين فوق العاده بزرگ بليزارد توهيني نكرده ! فقط قضيه Dragon Age چيه ؟ آها گرافيك پي سي بالاتر بوده ؟

13. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شما كه فعلا اينقدر كرايسيس رو زدين تو سر خودتون دارين نابود ميشين
    کرایسیس رو ما بزرگ نکردیم. خودش گرافیکش قدر بود که همه بیان اعتراف کنن. فقط بعضیا از روی حسادت یا چیز دیگه ای نمیخواستن اینو ببینن.
    در ضمن اگه 1 کم گوش کنی چی میگم خودت میفهمی که بحث من این نبود. من هیچ وقت نیومدم تو تاپیک کرایسیس حرف مفت بزنم بگم بیچاره کنسول که این بازی رو نداره ولی شما ها . . .
    كسي اينجا به عناوين فوق العاده بزرگ بليزارد توهيني نكرده
    . . .
    فقط قضيه Dragon Age چيه ؟ آها گرافيك پي سي بالاتر بوده ؟
    نمیدونم این بازی رو بازی کردی یا نه فقط دوست داری یه جوابی داده باشی. ولی . . .
    این قضیه بالا تر بودن گرافیک pc که همیشه هست و شکی توش نیست
    +
    اینا رو هم بخونی بد نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    خودت بقیه تفاوت ها رو پیدا میکنی. اگه دوست داشته باشی تفاوت ها رو ببینی البته.
    کامنت ها رو هم بخون.
    فکر میکنم Optimus Prime هم یه مقایسه گذاشته بودن. اگه دوست داشتی بگرد پیدا کن.
    Last edited by aghamajid1369; 11-01-2010 at 22:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •