دوست عزیز ممنون حل شد
ولی انصافآ بازی کاملآ مسخره تشریف داره
دوست عزیز ممنون حل شد
ولی انصافآ بازی کاملآ مسخره تشریف داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yes Or no
هر کدوم رو هم بزنم بازم داخل بازی نمیشه چی کارکنم ؟؟؟
به نظرم فاقد ارزش بازی کردن هست
بعد اینهمه بازیه فاجعه بار تو این چند وقته اینم گل سر سبدشونه
واقعآ حدفشون از ساخت این بازی چی بوده معلوم نیست!اومدن دموهای بازی رو اینقدر خوب درست کردن ولی خود بازی فاجعه از همه نظر....
پیشنهاد می کنم نه پولتون رو دور بریزید نه وقتتون رو پای این بازی هدر بدید
Last edited by B.3.S.T; 25-09-2010 at 14:05. دليل: .
اشتباه فکر میکنید ! اتفاقا منم همون اول که بازی رو نصب کردم و چند دقیقه بازی کردم به نظرم یه افتضاح کامل بود اما کم کم متوجه میشد که بازی واقعا عالی هست و تو سبک خودش رو دست نداره ! خودتون بیشتر بازی کنید به حرفم میرسد ...
دوستان کسی trainer از این بازی نداره؟ خیلی سخته مرحله های آخرش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همینارو تا حالا دیدم
سلام دوستان عزیز
من نسخه PC بازی R.U.S.E نصب کردم
اما نصب عجیب و غریبی داره چون Steam نصب میشه و فکر کنم باید بازی از اون طریق نصب بشه ولی یه جایی میرسه که Product Code میخواد که تو فایل نصب نیست ؟؟!!!!
از دوستان درمورد نصبش بهم کمک کنید لطفاً . . .
سلام
من تونستم خودم مشکل نصب نشدن بازی R.U.S.E حل کنم
باید از فایل Steam Backup استفاده کرد و آدرس محل نصب بازی داده بشه و بعد crack مربوطه اجرا بشه .
Last edited by matrix2015; 14-08-2011 at 05:50.
سلام من بازی R.U.S.E رو تازه خریدم تو نصبش مشکل دارم وقتی نصبش کردم به گفته سایتها steambackup رو اجرا کردم بعد ادرس پوشه که فایلها رو انجا اکسترکت کرده بودم دادم بعد لود شدن یک پیغام خطا میده که باید بخریش کمکم کنید لطفا؟
سلام ؛
باید بعد از استفاده از فایل Steam Backup و اينكه آدرس محل نصب بازی داده شد حتماً crack مربوطه اجرا بشه تا بازي Run بشه .
اگر اطلاعات بيشتر در اين مورد خواستيد ميتونيد بريد به اين تاپيك كه مختص همين بازي ايجاد شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrix2015; 14-08-2011 at 06:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)