تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 89

نام تاپيک: N97 یا i8910 ؟؟؟((اورژانسی))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه فیلمهایی که اول گذاشتم رو دیده باشید دیگه فکر نمیکنم سوالی باقی مونده باشه ... هر سرعتش تست شد و هم کارایش و هم ال سی دی و ...
    فیلم اول رو دیدم فیلم دوم رو هم قبلا دیده بودم ولی منتها از فیلم دومی سر در نیووردم ولی خب فیلم اولی خوب بود. ولی بازم این فیلم به سوالایی که من پرسیدم فکر نکنم جوابی داده باشه.از جمله مهمترین سوالامم این بود که چرا از بین فیلم هایی که نینجا گذاشته بود اونی که با i8910 بود نسبت بهN97 تاریک تر بود و فیلم N97 تصویرش روشن تر بود و به زردی میزد.البته منظورم از زردی روشنایی بیشتره.میخواستم بدونم دلیلش چیه؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیلم دوم ... برنامه ای بود برای تست سرعت cpu و رم این 2 گوشی که n97 نصف 8910 بود ... من اینجوری متوجه شدم ...

سوال دیگه شما هم در مورد فیلمبرداری هستش که اونو باید نینجا جان جواب بدن ...

3. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

داداش من نظرمو کلی میگم،در مورددوربین باید عرض کنم که تکنولوژی دوربین 97 مربوط به سه سال پیشه یعنی عکس هایی که شما الان میتونید با 97 بگیرید میتونستی سه سال پیش با 95 بگیری و هیچ فرقی نکرده،8910 تکنولوژی دوربینش به روزتره و امکانات بیشتری داره البته باید متذکر بشم که گوشی های سامسونگ توی حالت اتومات عکس هایی به کیفیت گوشی های نوکیا در حالت اتومات نمی اندازند به عبارتی دوربین 8910حرفه ای تر از 97 هستش و باید یاد بگیری که توی هر شرایطی چجوری تنظیمش کنی البته کار سختی نیست.و در این صورت میتونی عکس های فوق العاده تری نسبت به 97 بندازی.
    در مورد کیفیت ال سی دی که 97هیچ حرفی واسه گفتن در مقابل 8910 نداره.
    در مورد صداشون،97 همون صدای تقویت شده 96 هست،نمیدونم صدای 96 رو شنیدی یا نه ولی اگه شنیدی اینو بدون که 97 صدای تقویت شده و با نویز کمتره 96 هستش و در کل صدای خوبی داره،8910 هم مثل همه مدل های سامسونگه و اگه اطلاع داشته باشی میدونی که سامسونگ کیفیت صدایی که برای گوشی هاش قرار میده دارای نویز کمی هست،ولی در کل عرض کنم که بر روی صدای 97 خیلی کار شده و من صدای 97 رو بیشتر قبول دارم،البته صدای 8910 هم در حد و اندازه خودش عالیه.
    سیستم عامل جفتشون هم مثل همه،یعنی سیمبین سری 60 نسخه 5.
    سامسونگ خوشدست تره و اونم بخاطر باریک تر بودنش و جنس قابشه.
    از لحاظ زیبایی که اونم دیگه بر میگرده به سلیقه طرف که می خواد بخره چون جفتشون به اندازه خودش زیبایی دارند.
    97 اسمش دهن پر کن تره و اگه دنبال اینی که اطرافیانت حال کنن 97 بهتره چون خیلی ها هنوز از امکانات سامسونگ خبر ندارند و به محض اینکه بفهمند سامسونگ خریدی اونم با این قیمت دوتا تیکه آبدار بارت میکنن.
    جفتشون شارژ خوب نگه میدارند و مثل همند البته با تفاوت خیلی جزئی که به چشم نمیاد.
    داداش البته خودت میدونی چی میخوای بخری،و باید بدونی از گوشی چی میخوای.
    لذت کار کردن با 8910 به مراتب بهتر از 97 هستش اونم بخاطر کیفیت تصویر و شفافیت و سرعت بالای اونه.

5. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

اينكه دوستمون گفت ان گيج بازي براي صفحه لمسي نداره يعني اصلا نميزنه وديگه اينكه ميگن بازي هاي i8910 محدوده درسته؟
    و سوال ديگه اينكه كيفيت بازيش مثل ايفون هست؟ اخه بازي هاي ايفون مثل psp هستش
    ميگن n97يه محيطي رو تو اينترنت فراهم كرده كه راحت و بي دردسر بتوني برنامه و بازي دانلود كني بدون اينكه بخري يا تو سايت هاي مختلف دنبالش بگردي
    i8910چطور؟ ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

اينكه دوستمون گفت ان گيج بازي براي صفحه لمسي نداره يعني اصلا نميزنه وديگه اينكه ميگن بازي هاي i8910 محدوده درسته؟
    ميگن n97يه محيطي رو تو اينترنت فراهم كرده كه راحت و بي دردسر بتوني برنامه و بازي دانلود كني بدون اينكه بخري يا تو سايت هاي مختلف دنبالش بگردي
    i8910چطور؟ ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

i8910چطور؟ ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

كسي نميخاد جواب مارو بده دستتون درد نكنه يه بامرام پيدا بشه ديگه

داره خودمونی میشه safarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که میخواهی 700 تومن پول بدی خوب برو آیفون بخر و باهاش حال کن

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

i8910چطور؟ ]

بازی asphalt 4 رو با شتاب سنج 8910 میشه بازی کرد و امده ... هر کسی هم گفته اشتباه کرده ..

و اینکه بخواین متوجه بشین بازیهاش مثل ایفون هستش یا نه باید به سرعت و قدرت cpu و رم و رام گوشی نگاه کنید ! مثل یک کامپیوتر که کارت گرافیک و cpu روش میندازید .. و این سخت افزار هست که معلوم میکنه چه بازی بهش میخوره و تا چه حد توانایی پاسخ به بازیهارو داره ...

و اینکه محدودیت برنامه گفتید ... چون این گوشی جدیده ممکن تا یک یا 2 ماه اینده برنامه هاش محدود تر باشه اما در اینده جز پر شمارترین گوشی هایی هستش که برنامه و بازی براش هست

12. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال داشتم انتن دهیشونو مقایسه کردید من میگم فقط 97 اخهه دو تاشو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •