تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 78

نام تاپيک: Dell or Macbook Pro

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که فکرامو کردم !! من سیستم بالا برام خیلی مهمه !!! چون میخوام وصلش کنم به یه lcd و خیلی کم اینور اونور میبرم !!!

برا همین یه سیستم بالا میخرم !!! یا اینکه پولم رو جمع میکنم یه iMac میگیرم !!!

HP pavilion DV6-1225 یا Sony Fw46GJ/B این مدل چه جوره ؟؟؟ کدومش بهتره ؟؟؟ (عمرش بیشتره؟)
    Last edited by brain; 22-08-2009 at 00:01.

داره خودمونی میشه n_asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که فکرامو کردم !! من سیستم بالا برام خیلی مهمه !!! چون میخوام وصلش کنم به یه lcd و خیلی کم اینور اونور میبرم !!!

HP pavilion DV6-1225 یا Sony Fw46GJ/B این مدل چه جوره ؟؟؟ کدومش بهتره ؟؟؟ (عمرش بیشتره؟)
    از نظر کانفیگ که خیلی به هم نزدیک هستن،اما به نظر من که fw46 بهتره، هم کیفیت نمایشگرش توپه ، هم یکم ازون تره، تازه سونی است. علاوه بر این مشخصات دقیقش رو پیدا کن و ببین از نظر پورت کدوم کامل تره، این هم فاکتور مهمی است. ویندوز هاشون هم فرق میکنه، HP ویندوز 32 بیتی داره و Sony ویندوز 64 بیتی
    البته اونطور که بچه ها میگن سونی fw46 الان گیر نمیاد

3. این کاربر از n_asadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه با خودت این ور اون ور نمیبری که قید لپ تاپ رو بزن. در هر صورت دسکتاپ یه چیز دیگه س.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه با خودت این ور اون ور نمیبری که قید لپ تاپ رو بزن. در هر صورت دسکتاپ یه چیز دیگه س.
    نه که کلا همیشه ثابت باشه !! مثلا 5 روزه هفته جاش ثابته و فقط 2 روز هفته میبرمش یه جای دیگه !!! (اینجوری منظورمه)

بعد یکی هم بهم گفته بود که الان بیشتر گرافیست های حرفه ای و معروف دیگه سیستم دسکتاپ نمی بندن و به جاش یه لپتاپ توپ با یک lcd میگیرن ... دلیلش هم این بود که میگفت سیستمهایی که برای لپتاپهای خوب می بند ن فوق العاده با هم مچ هستند و این نکته ی خیلی خوبیه !!!
    حالا نمیدونم صحت داره یا نه !!

ولی شما هم راست میگی دسکتاپ یه چیز دیگس .. از .وقتی که با اپله کار کردم از لپتاپ یکم زده شدم ... شاید به خاطر اینه که بهش عادت نداشتم ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه که کلا همیشه ثابت باشه !! مثلا 5 روزه هفته جاش ثابته و فقط 2 روز هفته میبرمش یه جای دیگه !!! (اینجوری منظورمه)

بعد یکی هم بهم گفته بود که الان بیشتر گرافیست های حرفه ای و معروف دیگه سیستم دسکتاپ نمی بندن و به جاش یه لپتاپ توپ با یک lcd میگیرن ... دلیلش هم این بود که میگفت سیستمهایی که برای لپتاپهای خوب می بند ن فوق العاده با هم مچ هستند و این نکته ی خیلی خوبیه !!!

ولی شما هم راست میگی دسکتاپ یه چیز دیگس .. از .وقتی که با اپله کار کردم از لپتاپ یکم زده شدم ... شاید به خاطر اینه که بهش عادت نداشتم ...
    حالا نمیدونم این iMac قدرت کارت گرافیکش در چه حدیه ولی در کل این فرضیه که میگه قطعات لپ تاپ مچ هستند و بهتر از دسکتاپ نتیجه میده کاملا غلطه. کارت گرافیک های لپ تاپ هرگز نمیتونن از پس کارای سنگین render و برنامه های گرافیکی سنگین بربیان. چرا خب کار آدمو راه میندازه. ولی قدرتشون از گرافیک های معمولی دسکتاپ هم پایین تره چه برسه به گرافیک های workstation.
    مثل این می مونه که شما بری از پاتن جامه یه شلوار و یه پیراهن بگیری که با هم مچ بشه. در صورتی که اگه از دو تا مارک معروف لباس و شلوار رو بخری و با هم ست کنی خیلی خوش تیپ تر میشی. (مثال بود. جدی نگیر!)

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه از نظر گرافیک و نه از نظر پردازشگر اصلا با هم قابل مقایسه نیستن، این که به خاطر اون دو روز جابجایی کامپیوتر نوت بوک بگیری یا نه انتخاب خودته اما دسکتاپی که 1.500 خرجش کنی به مراتب قوی تر از بهترین لپتاپ های موجود است
    راستی اگه از لپتاپ خریدن پشیمون شدی نرو سراغ iMAC ، به قیمتش نمی ارزه
    Last edited by n_asadi; 23-08-2009 at 13:08.

10. این کاربر از n_asadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی قدرتشون از گرافیک های معمولی دسکتاپ هم پایین تره چه برسه به گرافیک های workstation.
    ینی 9500 ی که روی لپتاپ با 9500 ی که روی دسکتاپ قدرتش فرق میکنه ؟ آخه چرا ، مگه مشخصاتشون عینه هم نیست ؟!!

راستی اگه از لپتاپ خریدن پشیمون شدی نرو سراغ iMAC ، به قیمتش نمی ارزه
    ببنیم این iMac ها ، قلم نوری هم داره ؟ ینی با قلم رو مانیتورش بکشی و .. اینا !!!

این که به خاطر اون دو روز جابجایی کامپیوتر نوت بوک بگیری یا نه انتخاب خودت
    بحث جابه جاییش به کنار ، سیستم دسکتاپ خیلی سروصدا میکنه !!! البته شاید الان pc من اینجوری شده !!! همینجور فن cpu ش بعد از 5 دقیقه صدا موتور میده ، یکی میزنم تو سرش ساکت میشه !!! من میترسم دسکتاپ بگیرم و بعدش بعد از 1 سال له این حال و روز دربیاد ... هی بزنم تو سرشو ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ینی 9500 ی که روی لپتاپ با 9500 ی که روی دسکتاپ قدرتش فرق میکنه ؟ آخه چرا ، مگه مشخصاتشون عینه هم نیست ؟!!

ببنیم این iMac ها ، قلم نوری هم داره ؟ ینی با قلم رو مانیتورش بکشی و .. اینا !!!

بحث جابه جاییش به کنار ، سیستم دسکتاپ خیلی سروصدا میکنه !!! البته شاید الان pc من اینجوری شده !!! همینجور فن cpu ش بعد از 5 دقیقه صدا موتور میده ، یکی میزنم تو سرش ساکت میشه !!! من میترسم دسکتاپ بگیرم و بعدش بعد از 1 سال له این حال و روز دربیاد ... هی بزنم تو سرشو ...
    در مورد گرافیک: معلومه ، ورژن موبایل همه گرافیک ها با ورژن دسکتاپشون فرق میکنه
    در مورد قلم نوری: نمیدونم
    در مورد صدای فن و اینا: خوب فنش رو عوض کن،یا روغن کاریش کن، من 6 ماه یه بار فن های کیس رو روغن کاری میکنم، زمستون ها هم فن های کیس رو خاموش میذارم، فقط فن سی پی یو پاور روشن هستن. گرافیکم هم سایلنت هست، جای فن یه هیت سینک عظیم الجثه داره، البته باز هم کم سر و صدا به حساب نمیاد
    انتخاب خودته، یه هیولای خیلی قوی با هزارتا فن و کلی سر و صدا که ساعتی 700 وات برق می خوره بخری یا یه ژیگولوی جمع و جور

13. این کاربر از n_asadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

صد در صد فرق میکنه. اگه عین هم بودند چطوریه که کارت گرافیک ATI 4850 روی دسکتاپ میتونه بازی Crysis رو روی رزولوشن 1440x900 و تنظیمات تا آخر خیلی راحت اجرا کنه ولی کارت گرافیک 4870x2 روی لپ تاپ با رزولوشن 1024x768 هم نمیتونه بازی رو روون اجرا کنه؟ مشخصاتشون فرق میکنه.
    یادش بخیر ما هم یه زمانی دسکتاپ داشتیم و یه زمانی صدای فنش صدای همسایه ها رو در آورده بود (شوخی بود البته). من هم دقیقا همین کارو میکردم. میزدم تو سر کیس ساکت میشد. فنشو عوض کن درست میشه.
    پسر عموی من پارسال یه دسکتاپ گرفت سر جمع شد 1 تومن. ولی خیلی قویه انصافا. هنوز بازیی نیومده که این روش کم بیاره. صدای فن کیسش انقدر کمه که به زور شنیده میشه.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منو باش ، فکر میکردم که دقیقا عینه همن !!! اگه اینجوریه که اصلا به صرفه نیست !!! ولی خب این مدله hp و sony بدک نیست !!! اگه خیلی سنگین نباشه !!! چه جوره میشه حملش کرد ؟ البته من تا 1 ماهه دیگه قراره بخرم ، اگه قراره که اتفاقاتی بیوفته بگید که روی این مدل ها فکر نکنم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •