کسی راه حلی نداره؟! منم دنبال این شرتکات میگردم که بدون رفتن به Writing Languge زبان نوشتن رو عوض کنم.
کسی راه حلی نداره؟! منم دنبال این شرتکات میگردم که بدون رفتن به Writing Languge زبان نوشتن رو عوض کنم.
سلام
من چند وقتی هستش که گوشیرو گرفتم و هیچ مشکلی ندارم
فقط هر چند وقت یکبار صفحه Select conection میاد
چکار باید کرد که دیگه نیاد؟
با تشکر
منم همین مشکل را دارم کسی راه حل داره؟
شما باید سیستم جستجوی خودکار شبکه وایرلس را خاموش کنید تا مشکل حل بشه.
ماله من رو زده مید این کره!
با سلام خدمت دوستان
من تصمیم گرفتم این گوشی(e52) را بخرم ولی یکم دودلم
دنبال یه گوشی با کارایی بالا در عین حال بادوام میگردم
-دوربین برام زیاد مهم نیست
-نصب نرم افزار بسیار مهم
-صدای قابل قبول(متوسط)
-صفحه نمایش خوب
به نظر شما تصمیمم درستی گرفتم؟
و یه سوال دیگه اینکه نداشتن مجوز دائمی برای مسیریابی صوتی مشکلی را به وجود میآورد؟![]()
من عموم داره مال چین هست تحت لیسانس فنلاند.دارای گارانتی ارکان ارتباطات هست.به نظر من گوشی رو فقط با گارانتی اصلی بخرید و خیالتون راحت.
به نظر من گوشی خوبیه.البته جز دوربینش که فوکوس اتومات و ماکرو نداره.خوبه
عالیه درش شک نکن
با سلام
با اجازه دوستان این گوشی را خریدم
رنگ طلایی - ساخت فنلاند (باور نکنید) - فول پک - رم 2 - هنزفری یک تکه - و ...
چند نکته درباره گوشی:
همانطور که میدانید دوربین ناقابل ای52 مقدار ناچیزی برجسته است این باعث میگردد تا راحت تر خط بیفتد –فکر میکنید چرا اینگونه طراحی شده؟ یک آهنگ اجرا کنید حالا دستتان را روی اسپیکر گوشی بگذارید صدا بی صدا (حالا که چی؟!) گوشی را روی یک میز بگذارید به طوری که صفحه نمایش بالا باشد صدا هنوز هم واضح است- یعنی دوربین فدای صدا میشود!تفاوت جستجوی پیشگویانه مخاطبین (شماره گیری هوشمند) E52 با گوشیهای سونی اریکسون (البته من سی901 رادیدم بقیه را نمیدونم)در سایر گوشیها شما وقتی شماره ای را وارد میکنید مثلا09128 آنگاه تمام مخاطبینی که با این شماره شروع میشوند نمایش مدهد .درحالی که در نوکیا شما هنگامی که در صفحه اصلی هستید و نام را وارد میکنید مثلا رضا آنگاه تمام مخاطبینی که این نام را دارند نمایش میدهد(البته در صفحه اصلی 543 نوشته میشود چون گوشی نمیداند شما در حال وارد کردن شماره اید یا در حال جستجو- برای همین هر دو را نشان میدهد!!!)از آن جایی که اینجانب معلم هستم و معلم ها با نمره دادن خیلی حال میکنند میخوام به گوشیم نمره بدمدوربین 10 (نمره ناپلئونی)صدا 16 (به خاطر کیفیت عالی )طراحی ظاهری 18 (همون نمره انضباط)صفحه کلید 17باطری 19 (من عادت ندارم به کسی بیست بدم)صفحه نمایش 17 (اگه لمسی بود 10 هم نمیدادم)
حالا چند سوال
آخرین ورپن این گوشی چیه (برای من 034.001)
چرا گاهی اوقات توی گالری فایل هام میشکنه خصوصا فیلم ها (اگه گالری را ببندم و دوباره باز کنم درست میشه)
با تشـکـــــــــــــر
Last edited by primary; 02-02-2011 at 22:40. دليل: فونت ریز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)