باشه بابا تسلیم ...
میخواستیم یه تاپیک بیخودی نزنیم و همینجا بحث را فیصله بدیم ..!!
حالا من این سوالم را کجا مطرح کنم ؟؟؟
لطفا لینک...
در ضمن من بحث را از اولین تاپیک کامل خوندم...![]()
باشه بابا تسلیم ...
میخواستیم یه تاپیک بیخودی نزنیم و همینجا بحث را فیصله بدیم ..!!
حالا من این سوالم را کجا مطرح کنم ؟؟؟
لطفا لینک...
در ضمن من بحث را از اولین تاپیک کامل خوندم...![]()
سلام
مطمئنی مودم داره؟ مودم داخلی؟
نه مودم نداره ولي يو اس بي ميشه وصل كرد بهش اشتباه شده![]()
سلام
میخواستم بدونم ایسراکستند 4230 خوبه یا ایسر اسپیار وان 10 اینچی درسته 10 اینچی مونیتورش کوچیک و dvd-rom و بعضی متعلقات رو نداره از نظر سرعت سیستم؟ و کاراییی؟؟
یکیم cpu 4230 قویتره یا مدل 10 اینچی؟؟؟
سلام
این حرفها چیه؟ چی باید از سی پی یو استفاده کنه؟
بعضی وقتها آدم حرفهایی میشنوه که میخواد شاخ در بیاره
اگه قدرت سی پی یو اسپایر وان 4.7 باشه قدرت سی پی یو 4230 حدوداَ 9 میشه. یعنی دو برابر. البته مصرف برق سی پی یو 4230 بیش از 14 برابر است.
هیچ کدوم از مینی ها مودم هم ندارن. اگر اندازه خیلی کوچیک نمی خوای 4230 از هر لحاظ بهتره.
سرعتش هم خیلی بالاتره.
سلام من 4230 ایسر اکستنزا دارم. 15 شهریور شهرکرد از نمایندگی سازگار 490 خریدم بدون کیف یا هر چیز دیگه.
الآن سازگار تهران 435 میدن با بلوتوث و کوله پشتی.
برای کار با ویندوز xp کاملا مناسبه و از امکانات ارتباطی متعارف فقط بلوتوث نداره. یک اشکالش اینه که فقط دو پرت USB داره که هردو سمت چپند و موس را از اونجا باید تا جای دلخواه بیاری.
سلام
بچه ها برای راهنمایی بیشتر دوستان یک پیشنهاد دارم. هر کدوممون که لپ تاپ تو این محدوده قیمت داریم با یک نرم افزار تست کلی سیستم مثل PC wizard از دستگامون بنچ مارک بگیریم تا بقیه دوستان اختلاف کارایی را بهتر بفهمند.
نظرتون چیه؟ اگه موافقید تا لینک دانلود PC wizard را بذارم یا نرم افزاری که میدونید بهتره معرفی کنید.
تا حدودي درسته ، GPU هايي كه مثل nVidia , AMD مستقل نيستند براي پردازش موازي احتياج به همكاري با CPU رو دارندسلام
این حرفها چیه؟ چی باید از سی پی یو استفاده کنه؟
بعضی وقتها آدم حرفهایی میشنوه که میخواد شاخ در بیاره __________________
ببينيد يه بحثي هست تو GPU ها به نام Pipeline يا خط لوله انتقال ، تو GPU هاي اينتل Pipeline مستقل نداريم و براي پردازش موازي احتياج به كمك گرفتن از CPU هست ، به همين دليل هنگام بازي با لپ تاپ هايي كه گرافيك مثلا Intel X3100 رو دارند پردازنده هم درگير ميشه براي پردازش اطلاعات
هرچقدر Pipeline گرافيك ( مستقل و بي نياز از پردازنده ) بالاتر باشه ( بيشتر باشه ) پردازنده استراحت بيشتري خواهد كرد و زياد با GPU درگير نخواهد شد
اينجاست كه فرق بين nVidia Quadro NVS 130 با Intel 4500 MHD مشخص ميشه كه هر دو تو سايت notebookcheck يك رتبه دارند ولي اين كجا و آن كجا !
مشكل اصلي اينجاست كه خيلي ها لپ تاپ از رده خارج دارند و اطلاعات اونها به درد نميخوره ( مثلا خودم يه دل 6400 قديمي دارم )
تاپيك مناسب براي نظرات بد و خوب داريم ( در امضاي من ) كه فعلا از رونق افتاده
تاپيك تست هم براي بازي داريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)