منم ترکی نمی نویسم ! اون جمله ای که من گفتم بلوری باعث افزایش گرافیک میشه رو به من نشون بده !
اتفاقا چون با 3dmax آشنایی دارم تا حدودی و هم کارهای رندرینگ رو انجام دادم ؛ اصل پیچیده شدن رندر بر می گرده به همون تعداد مش ها و اگه بدون تکسچر بی کیفیت بخوایم رندر بگیریم خیلی سریع تر کار انجام میشه
اشتباهت همینجاست که فکر میکنی رندر گرفتن بدون تکستچر زمان کمتری میبره و همین نشون میده که کار نکردی ، بله یه دوه توپ درست کنی یا اصلا یه شیئ خیلی پیچیده بعدش روی همون رنگ سفید رندر بگیری سه سوت تموم میشه ، ولی به صورت برداری رنگ آمیزیش کن که البته توی 3D مکس به هر دلیلی نمیشه و باید از بلندر استفاده کنی ، اون وقت بهت میگم .
همین پایین تر خودتون اشاره کردید 
منظور بلو ری دولایه هست که حالا مهم نیست دقیقا چند گیگ یه بازی حجم داره
بحث رو منحرف نکنیم بحث از این شروع شد که من گفتم فشرده سازی توی ps3 کمتر هست
خوشم میاد خودت جواب سوال بالاتر خودت رو میدی .
کدوم اطلاعات ؟
یه بار بنده منطق و تفکر شما رو دیدم قبلا : " شرکت های سازنده ی کنسول خودشون کاری می کنن که کنسولشون کرک بشه ! "
خوب شما خیلی از دنیا عقب هستید ، این منطق رو بنده ثابت فرمودم ولی شما مثل کودکان 5 ساله بدون هیچ دلیلی رد کردید و الان هم دارید همین کار رو میکنید . یعنی دلیل ندارید ولی فقط و فقط رد میکنید .
این یکی از منطق های شما بود که بار ها هم با هم بحث کردیم دیدم شما وقتی غرورت نمی زاره واقعیت رو قبول کنی منم دیگه اون بحث رو ادامه ندادم
باز هم تناقض
اگه چند مگ باشه پس هیچ فشاری به پردازنده های گرافیکی کنسول نمیاد
ببخشید شما چند سال در عرضه تولید بازی های رایانه ای فعالییت داشتید ؟
بعد از این همه چک و چونه هنوز مینویسی اگر حجم نرم افزار کم باشه به پردازنده فشار نمیاد ، و همین نشون میده اطلاعات شما در این باره زیر صفره .
خیلی راخت میشه با یک برنامه چند کیلویی پروسس گرافیک رو اورکلاک کرد ، اینها رو شما نیمدونی و کماکان فکر میکنی حجم بالا = گرافیک بیشتر !!!!!
اول از همه بگم که شما هم پستای منو نمی خونی ! توی جمله ی آخر گفتم ای کاش بازی سازی بلد بودم تا این قضایا رو بیشتر بلد می بودم در نتیجه بنده ادعا ندارم که همه چیزو میدونم ، مثل بعضی ها هم نیستم که بترسم یکی بفهمه اطلاعاتم تو یه زمینه کمه ، بحث بازی سازی و این چیزا کم الکی نیستش و یه بحث تخصصیه
باز هم کلا شما اصلا دلیل این همه یحث رو نفهمیدی ، و همش از همون اول یک سری حرفا رو تکرار کردید
من گفتم سازنده ها دستشون به نسبت خیلی باز تره تا محتویاتی که می خوان در یک دیسک بلو ری بگنجونن بعد شما این حرف منو تعبیر کردی که من گفتم حجم بیشتر مساوی با گرافیک بیشتر
آخه فدات بشم ، پست های بنده رو بخون . بله حجم بالاتر امکان میده شما آبجگت های بیشتر ، دنیای بزرگتر ، کاراکتر های بیشتر ، استوری بورد طولانی تر داشته باشی ولی به هیچ عنوان اجازه نمیده که شما جزئیات بیشتر در زندر کردن یک کاراکتر داشته باشید ، چرا که اون مربوط میشه به پردازنده که گویا شما این رو هم فهم نکردید متاسفانه .
کلا ولش کن عزیز ، یه بار قبلا تجربه بحث با شما رو داشتم نتیجش رو دیدم دوباره حال نمی کنم یه کار تکراری رو انجام بدم
نتیجش این بود که شما مثل بچه ها و بدون اینکه چیزی بدونی و فقط از روی اطلاعاتی که یک مشت بیسواد توی مجله های در پیتی ایرانی مینویسند بر این باوری که هکر ها کنسول ها رو هک میکنند و چون سونی خیلی کارش درسته کسی نتونسته دستگاهشو هک کنه
ولی هنوز این رو نمیدونی که خیلی راحت میشه چیپ هر دستگاهی رو لایه محافظش رو باز کرد و نقشه مدار رو تهیه کرد و با انواع دیکامپایلر ها محتویات چیپ رو به زبان اسمبلی دیکامپایل کرد و بعدش هر بلایی سرش آورد و باز هم این رو نمیدونی که طراح Ps3 استعفا داده و الان توی مایکروسافت مشغول به کاره و دهن باز کنه پته و پوته سونی رو میریزه روی آب و خیلی چیز های دیگه نمیدونی و نخواهی دانست چرا که فقط میخوای حرف خودت رو به هر روشی که شده از بحث منطقی تا حمله انتحاری به کرسی بشونی .
واسه اینکه باز سر و صدا راه نندازید در باره استعفای طراح Ps3
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
به هر حال از بحث با شما خوشحال شدم ، دوستانی که فکر میکنند هر کدوم از ما چرت و پرت میگیم میتونند کتابهای Orealy رو مطالعه بفرمایند و یا یک سرچ کوچولو در باره انواع پردازش های گرافیکی بزنند خودشون متوجه میشوند .
یه چیز هایی مثل این که دوستمون یک بار هم نخوندند :
کد:
کد:
کد:
و چیزی که ایشون در مورد تکستچر مپینگ نمیدونند :
Texture mapping: A technique for simulating a large amount of surface detail by mapping images (textures) onto polygons.
کد:
یا بامپ مپینگ :
کد:
کد:
یا خود عمل رندرینگ (پری رندر) :
کد:
یا رفلکشن که تمام آن چه که شما در گرافیک خارق العاده بازی ها میبینید به خاطر این داستان هستش :
کد:
یا شیدینگ :
کد:
یه سرچ بزنید هزار تا منبع گیرتون میاد :
کد:
کد:
ولی به هر حال شما آزادی که فکر کنی حجم بالا یا همون به قول شما عدم فشرده سازی باعث بالا رفتن گرافیک میشه و میتونی با همین فکر زندگی کنی چون یحتمل هیچ تاثیری توی زندگی شما نداره مگر اینکه بخوای در این رشته ادامه تحصیل بدی .