تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 31 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم ترکی نمی نویسم ! اون جمله ای که من گفتم بلوری باعث افزایش گرافیک میشه رو به من نشون بده !
    اتفاقا چون با 3dmax آشنایی دارم تا حدودی و هم کارهای رندرینگ رو انجام دادم ؛ اصل پیچیده شدن رندر بر می گرده به همون تعداد مش ها و اگه بدون تکسچر بی کیفیت بخوایم رندر بگیریم خیلی سریع تر کار انجام میشه
    اشتباهت همینجاست که فکر میکنی رندر گرفتن بدون تکستچر زمان کمتری میبره و همین نشون میده که کار نکردی ، بله یه دوه توپ درست کنی یا اصلا یه شیئ خیلی پیچیده بعدش روی همون رنگ سفید رندر بگیری سه سوت تموم میشه ، ولی به صورت برداری رنگ آمیزیش کن که البته توی 3D مکس به هر دلیلی نمیشه و باید از بلندر استفاده کنی ، اون وقت بهت میگم .

همین پایین تر خودتون اشاره کردید

منظور بلو ری دولایه هست که حالا مهم نیست دقیقا چند گیگ یه بازی حجم داره
    بحث رو منحرف نکنیم بحث از این شروع شد که من گفتم فشرده سازی توی ps3 کمتر هست
    خوشم میاد خودت جواب سوال بالاتر خودت رو میدی .

کدوم اطلاعات ؟
    یه بار بنده منطق و تفکر شما رو دیدم قبلا : " شرکت های سازنده ی کنسول خودشون کاری می کنن که کنسولشون کرک بشه ! "
    خوب شما خیلی از دنیا عقب هستید ، این منطق رو بنده ثابت فرمودم ولی شما مثل کودکان 5 ساله بدون هیچ دلیلی رد کردید و الان هم دارید همین کار رو میکنید . یعنی دلیل ندارید ولی فقط و فقط رد میکنید .

این یکی از منطق های شما بود که بار ها هم با هم بحث کردیم دیدم شما وقتی غرورت نمی زاره واقعیت رو قبول کنی منم دیگه اون بحث رو ادامه ندادم

باز هم تناقض
    اگه چند مگ باشه پس هیچ فشاری به پردازنده های گرافیکی کنسول نمیاد
    ببخشید شما چند سال در عرضه تولید بازی های رایانه ای فعالییت داشتید ؟
    بعد از این همه چک و چونه هنوز مینویسی اگر حجم نرم افزار کم باشه به پردازنده فشار نمیاد ، و همین نشون میده اطلاعات شما در این باره زیر صفره .
    خیلی راخت میشه با یک برنامه چند کیلویی پروسس گرافیک رو اورکلاک کرد ، اینها رو شما نیمدونی و کماکان فکر میکنی حجم بالا = گرافیک بیشتر !!!!!

اول از همه بگم که شما هم پستای منو نمی خونی ! توی جمله ی آخر گفتم ای کاش بازی سازی بلد بودم تا این قضایا رو بیشتر بلد می بودم در نتیجه بنده ادعا ندارم که همه چیزو میدونم ، مثل بعضی ها هم نیستم که بترسم یکی بفهمه اطلاعاتم تو یه زمینه کمه ، بحث بازی سازی و این چیزا کم الکی نیستش و یه بحث تخصصیه
    باز هم کلا شما اصلا دلیل این همه یحث رو نفهمیدی ، و همش از همون اول یک سری حرفا رو تکرار کردید
    من گفتم سازنده ها دستشون به نسبت خیلی باز تره تا محتویاتی که می خوان در یک دیسک بلو ری بگنجونن بعد شما این حرف منو تعبیر کردی که من گفتم حجم بیشتر مساوی با گرافیک بیشتر
    آخه فدات بشم ، پست های بنده رو بخون . بله حجم بالاتر امکان میده شما آبجگت های بیشتر ، دنیای بزرگتر ، کاراکتر های بیشتر ، استوری بورد طولانی تر داشته باشی ولی به هیچ عنوان اجازه نمیده که شما جزئیات بیشتر در زندر کردن یک کاراکتر داشته باشید ، چرا که اون مربوط میشه به پردازنده که گویا شما این رو هم فهم نکردید متاسفانه .
    کلا ولش کن عزیز ، یه بار قبلا تجربه بحث با شما رو داشتم نتیجش رو دیدم دوباره حال نمی کنم یه کار تکراری رو انجام بدم
    نتیجش این بود که شما مثل بچه ها و بدون اینکه چیزی بدونی و فقط از روی اطلاعاتی که یک مشت بیسواد توی مجله های در پیتی ایرانی مینویسند بر این باوری که هکر ها کنسول ها رو هک میکنند و چون سونی خیلی کارش درسته کسی نتونسته دستگاهشو هک کنه ولی هنوز این رو نمیدونی که خیلی راحت میشه چیپ هر دستگاهی رو لایه محافظش رو باز کرد و نقشه مدار رو تهیه کرد و با انواع دیکامپایلر ها محتویات چیپ رو به زبان اسمبلی دیکامپایل کرد و بعدش هر بلایی سرش آورد و باز هم این رو نمیدونی که طراح Ps3 استعفا داده و الان توی مایکروسافت مشغول به کاره و دهن باز کنه پته و پوته سونی رو میریزه روی آب و خیلی چیز های دیگه نمیدونی و نخواهی دانست چرا که فقط میخوای حرف خودت رو به هر روشی که شده از بحث منطقی تا حمله انتحاری به کرسی بشونی .

واسه اینکه باز سر و صدا راه نندازید در باره استعفای طراح Ps3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

به هر حال از بحث با شما خوشحال شدم ، دوستانی که فکر میکنند هر کدوم از ما چرت و پرت میگیم میتونند کتابهای Orealy رو مطالعه بفرمایند و یا یک سرچ کوچولو در باره انواع پردازش های گرافیکی بزنند خودشون متوجه میشوند .

یه چیز هایی مثل این که دوستمون یک بار هم نخوندند :

کد:
    کد:
    کد:
    و چیزی که ایشون در مورد تکستچر مپینگ نمیدونند :

Texture mapping: A technique for simulating a large amount of surface detail by mapping images (textures) onto polygons.
    کد:
    یا بامپ مپینگ :

کد:
    کد:
    یا خود عمل رندرینگ (پری رندر) :

کد:
    یا رفلکشن که تمام آن چه که شما در گرافیک خارق العاده بازی ها میبینید به خاطر این داستان هستش :

کد:
    یا شیدینگ :

کد:
    یه سرچ بزنید هزار تا منبع گیرتون میاد :

کد:
    کد:
    ولی به هر حال شما آزادی که فکر کنی حجم بالا یا همون به قول شما عدم فشرده سازی باعث بالا رفتن گرافیک میشه و میتونی با همین فکر زندگی کنی چون یحتمل هیچ تاثیری توی زندگی شما نداره مگر اینکه بخوای در این رشته ادامه تحصیل بدی .
    Last edited by sonixax; 11-01-2010 at 22:33.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا هر وقت تموم شدین. قهوه گرم هستش بفرمایید میل کنید بحثتو ن خیلی جالب بود..

3. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اقا هر وقت تموم شدین. قهوه گرم هستش بفرمایید میل کنید بحثتو ن خیلی جالب بود..
    راستش اینجا جاش نبود ولی خوب خود من که خیلی چیز یاد گرفتم و خیلی چیز ها رو هم این بحث باعث شد دوباره مرور کنم ، امیدوارم در مورد دوستمون هم همین طوری بوده باشه .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اشتباهت همینجاست که فکر میکنی رندر گرفتن بدون تکستچر زمان کمتری میبره و همین نشون میده که کار نکردی ، بله یه دوه توپ درست کنی یا اصلا یه شیئ خیلی پیچیده بعدش روی همون رنگ سفید رندر بگیری سه سوت تموم میشه ، ولی به صورت برداری رنگ آمیزیش کن که البته توی 3D مکس به هر دلیلی نمیشه و باید از بلندر استفاده کنی ، اون وقت بهت میگم .
    یه مثال می زنم که خودم کار کردم
    من اومدم یه ماه رو طراحی کنم ، یه کره معمولی می سازی نورپردازی های لازم رو انجام میدی
    اگه به قول شما بخوایم رنگش کنیم عمل رندر گرفتن در 1 ثانیه انجام میشه (متاسفانه شما تکسچر رو با یه رنگ ساده اشتباه می گیری بعد به من میگی نمی دونم تکسچر چی هست )
    اما با اضافه کردن تکسچر ماه با حجم حدود 1.5 مگ عمل رندر کردن چند برابر بیشتر طول کشید بعلاوه اینکه نتیجه اصلا قابل مقایسه با نتیجه قبلی نبود
    نتیجه چیه پس ؟ اینکه شما بهتره تکسچر رو با رنگ آمیزی قاطی نکنی لباس یه کاراکتر رو میشه رنگ کرد اما شما می خوای یه چوب رو هم رنگ کنی ؟

خوشم میاد خودت جواب سوال بالاتر خودت رو میدی .
    اتفاقا شما جواب سوال خودت رو دادی
    ببین من چی گفتم ؟ اصلا یادته بحث چرا شروع شد ؟ من گفتم سازندگان دستشون بازه تا Content های بیشتری رو به بازی اعمال کنن و این کار با بلوری امکان پذیر میشه
    شما هم گفتی اون حجم 40-50 گیگ با اون فایل ها پر میشه
    خب خودت جواب بحث و رسیدن به حرف من رو گفتی !
    خب برادر من چرا هی بحثو منحرف می کنی ؟
    این بازی داره از بلو ری دولایه استفاه می کنه و تونسته این همه جزئیات رو وارد بازی کنه ، خب شما می تونی این همه چیزو توی یه دی وی دی 9 گیگ جا بدی ؟
    در چه صورتی می تونی جا بدی ؟ یا یه سری چیزا رو حذف کنی یا اینکه فشرده کنی

خوب شما خیلی از دنیا عقب هستید ، این منطق رو بنده ثابت فرمودم ولی شما مثل کودکان 5 ساله بدون هیچ دلیلی رد کردید و الان هم دارید همین کار رو میکنید . یعنی دلیل ندارید ولی فقط و فقط رد میکنید .
    این یکی از منطق های شما بود که بار ها هم با هم بحث کردیم دیدم شما وقتی غرورت نمی زاره واقعیت رو قبول کنی منم دیگه اون بحث رو ادامه ندادم
    ما که ندیدیم شما منطق بیاری و فقط حرف خودت رو زدی و شما بودی که مثل یه بچه روی حرفت بدون منطق ایستاده بودی
    همون موقع هم بنده دلایل منطقی برای شما آوردم ولی وقتی دیدم شما منطق نداری من بحثو ادامه ندادم و شما ادامه ندادن منو به این حساب گذاشتی که من کم آوردم !
    یه بار دیگه دلیلم رو میگم هر کی داره پستای مارو می خونه بیاد قضاوت کنه ببینیم کی راست میگه : " سونی و مایکروسافت (نیتندو استثناست ) هر دوشون روی فروش کنسول دارن ضرر می دن و سودی که می کنن از روی فروش نرم افزاری هست ، بعد شما با یه منطق بچه گانه میای میگی خودشون کاری می کنن که کرک بشه ! "
    هر کسی با من آشنا باشه می دونه من مغرور نیستم تو همین بحث هم تو پستام گفتم که دارم یاد می گیرم این شما هستی که فکر می کنی همه چیزو می دونی

ببخشید شما چند سال در عرضه تولید بازی های رایانه ای فعالییت داشتید ؟
    بعد از این همه چک و چونه هنوز مینویسی اگر حجم نرم افزار کم باشه به پردازنده فشار نمیاد ، و همین نشون میده اطلاعات شما در این باره زیر صفره .
    خیلی راخت میشه با یک برنامه چند کیلویی پروسس گرافیک رو اورکلاک کرد ، اینها رو شما نیمدونی و کماکان فکر میکنی حجم بالا = گرافیک بیشتر !!!!!
    اول از همه که من قبلا گفتم دوست دارم بیشتر بدونم درباره ی بازی سازی پس من هیچ وقت ادعای دونستن نکردم ولی مثل اینکه شما فکر می کنی مثلا دیوید کیج هستی !
    عزیز شما رو حرف خودت واستا ، اول اومدی کار گرافیکی و پردازش رو با حجم مقایسه کردی و گفتی رم فلانی کمتره و این حرفا الان اومدی این حرفو می زنی

آخه فدات بشم ، پست های بنده رو بخون . بله حجم بالاتر امکان میده شما آبجگت های بیشتر ، دنیای بزرگتر ، کاراکتر های بیشتر ، استوری بورد طولانی تر داشته باشی ولی به هیچ عنوان اجازه نمیده که شما جزئیات بیشتر در زندر کردن یک کاراکتر داشته باشید ، چرا که اون مربوط میشه به پردازنده که گویا شما این رو هم فهم نکردید متاسفانه .
    ای بابا آقا شما می فهمی من چی میگم ؟
    آقا جان من کی از اول بحث رندر رو کشیدم وسط ؟ کی بحث گرافیک رو کشیدم وسط ؟
    ای بابا آقا این بازی 1000 تا ماشین داره ، حدود 100 تا Track داره من میگم این ها با کمک بلوری میسر شده
    شما نه تنها اصلا نفهمیدی از اول که من چی دارم می گم بلکه منتظر همچین وقتی بودی تا بیای بگی من این کاره ام مثلا
    شما خودت هم این حرف منو قبول می کنی بعد میای دوباره بحث پردازش می کشی وسط
    آقا من کی همچین حرفی رو وسط آوردم ؟
    شما مثل اینکه اون ور آب بودی کلا فارسی یادت رفته ما هر حرفی می زنیم شما یه چیز دیگه برداشت می کنی

نتیجش این بود که شما مثل بچه ها و بدون اینکه چیزی بدونی و فقط از روی اطلاعاتی که یک مشت بیسواد توی مجله های در پیتی ایرانی مینویسند بر این باوری که هکر ها کنسول ها رو هک میکنند و چون سونی خیلی کارش درسته کسی نتونسته دستگاهشو هک کنه ولی هنوز این رو نمیدونی که خیلی راحت میشه چیپ هر دستگاهی رو لایه محافظش رو باز کرد و نقشه مدار رو تهیه کرد و با انواع دیکامپایلر ها محتویات چیپ رو به زبان اسمبلی دیکامپایل کرد و بعدش هر بلایی سرش آورد و باز هم این رو نمیدونی که طراح Ps3 استعفا داده و الان توی مایکروسافت مشغول به کاره و دهن باز کنه پته و پوته سونی رو میریزه روی آب و خیلی چیز های دیگه نمیدونی و نخواهی دانست چرا که فقط میخوای حرف خودت رو به هر روشی که شده از بحث منطقی تا حمله انتحاری به کرسی بشونی .
    اصلا شما می دونی من اصلا مجله می خرم یا نه که همینطوری حرف مفت می زنی ؟ (ببخشید )
    اگه اینطوری بود بنده این همه تو نت ول نمی چرخیدم و سایت های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری خارجی رو بخونم
    شما که عقل کلی بفرما هکش کن ! شما بازم نشون دادی که قبلا هم حرف منو اشتباه گرفتی !
    اصلا بازم من کی همچین حرفی زده بودم عزیز دلم ؟
    واقعا به این نتیجه رسیدم که شما یا فراموشی داری یا اهل توهم هستی یا کلا فارسی یادت رفته
    من میگم هیچ کدوم از شرکت های سخت افزاری دوست ندارن سخت افزارشون کرک بشه و سود نرم افزاری رو ازدست بدن بعد شما اومدی یه چیز دیگه میگی ! هر کی داره پستا رو می خونه خودش منطق بنده رو با منطق شما مقایسه خواهد کرد !
    شما حتی تکسچر رو با رنگ مقایسه می کنی و میگی نبود تکسچر روی گرافیک تاثیری نداره !
    اگه مردی بفرما یه بازی بساز از تکسچر هم استفاده نکن ! ببینیم چی می سازی !
    شما مثل اینکه فقط تکسچر هایی رو دیدی که تک رنگ هستن !

کلا این بحث تموم شد
    سعی کن ادامه ندی بعلاوه اینکه جواب بحث اصلی داده شد همون که بلوری اجازه میده تا امکانات بیشتری به بازی اضافه بشه هر چند می دونم شما الان بازم اشتباه می گیری و بحث پردازش رو وسط میاری

6. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه مثال می زنم که خودم کار کردم
    من اومدم یه ماه رو طراحی کنم ، یه کره معمولی می سازی نورپردازی های لازم رو انجام میدی
    اگه به قول شما بخوایم رنگش کنیم عمل رندر گرفتن در 1 ثانیه انجام میشه (متاسفانه شما تکسچر رو با یه رنگ ساده اشتباه می گیری بعد به من میگی نمی دونم تکسچر چی هست )
    اما با اضافه کردن تکسچر ماه با حجم حدود 1.5 مگ عمل رندر کردن چند برابر بیشتر طول کشید بعلاوه اینکه نتیجه اصلا قابل مقایسه با نتیجه قبلی نبود
    نتیجه چیه پس ؟ اینکه شما بهتره تکسچر رو با رنگ آمیزی قاطی نکنی لباس یه کاراکتر رو میشه رنگ کرد اما شما می خوای یه چوب رو هم رنگ کنی ؟
    خوب یک چیزی برای من معلوم شد و اون هم اینه که شما نمیدونی چرا وقتی تکستچر انداختی پردازشت بیشتر طول کشیده که من برای شما میگم ، البته میدونم اون همه لینکی که در باره رندرینگ برات فرستادم و اتفاقا همشون رو بزرگان این صنعت نوشته بودند رو یه نیم نگاه هم ننداختی ، ایراد نداره .

وقتی شما از اون کرده به صورت ساده رندر میگیری ، تکلیف روشنه تمام پولیگون ها یک دست هستند و برای همین به سه سوت تمام میشه .
    حالا وقتی که شما تکستچر رو هم میاری وسط ، دیگه تمام پولیگون ها یک دست نیستند بلکه هر پولیگون رنگ خاص خودش رو داره و پردازش میلیونها رنگ از یک رنگ زمان بیشتری بر میداره .

حالا شما اگر بلدی ، اگر نیستی که هیچ بیا همون ماه رو بدون تکستچر و با رنگ آمیزی پولیگون به پولیگون شکل ماه در بیار ، یعنی هر پولیکون به صورت برداری یک رنگ خاص خودش رو داره ، رندر شما ممکنه بیشتر از 4 روز طول بکشه ، شما حرف من رو متوجه نشده فکر کردی من میگم رنگ آمیزی یعنی یک دست آبی یه یکرن بنفش . نه عزیزم . چون واژه فارسی مناسب تری پیدا نکردم گفتم رنگ آمیزی ، البته در حقیقت هم همین کار رو میکنی چرا که هر پولیگون رو جدا جدا رنگ میکنی و تکستچر به شما این امکان رو میده که بتونی به جای پردازش یک به یک پولیگون ها اونها رو دسته به دسته رندر کنی که خیلی در عمل رندر تسریع ایجاد میکنه .

اتفاقا شما جواب سوال خودت رو دادی
    ببین من چی گفتم ؟ اصلا یادته بحث چرا شروع شد ؟ من گفتم سازندگان دستشون بازه تا Content های بیشتری رو به بازی اعمال کنن و این کار با بلوری امکان پذیر میشه
    شما هم گفتی اون حجم 40-50 گیگ با اون فایل ها پر میشه
    خب خودت جواب بحث و رسیدن به حرف من رو گفتی !
    خب برادر من چرا هی بحثو منحرف می کنی ؟
    این بازی داره از بلو ری دولایه استفاه می کنه و تونسته این همه جزئیات رو وارد بازی کنه ، خب شما می تونی این همه چیزو توی یه دی وی دی 9 گیگ جا بدی ؟
    در چه صورتی می تونی جا بدی ؟ یا یه سری چیزا رو حذف کنی یا اینکه فشرده کنی
    جواب این رو پایین تر میدم .

ما که ندیدیم شما منطق بیاری و فقط حرف خودت رو زدی و شما بودی که مثل یه بچه روی حرفت بدون منطق ایستاده بودی
    همون موقع هم بنده دلایل منطقی برای شما آوردم ولی وقتی دیدم شما منطق نداری من بحثو ادامه ندادم و شما ادامه ندادن منو به این حساب گذاشتی که من کم آوردم !
    یه بار دیگه دلیلم رو میگم هر کی داره پستای مارو می خونه بیاد قضاوت کنه ببینیم کی راست میگه : " سونی و مایکروسافت (نیتندو استثناست ) هر دوشون روی فروش کنسول دارن ضرر می دن و سودی که می کنن از روی فروش نرم افزاری هست ، بعد شما با یه منطق بچه گانه میای میگی خودشون کاری می کنن که کرک بشه ! "
    هر کسی با من آشنا باشه می دونه من مغرور نیستم تو همین بحث هم تو پستام گفتم که دارم یاد می گیرم این شما هستی که فکر می کنی همه چیزو می دونی
    بحث در باره هرک کنسول نیست ، ولی به قول معروف مشت نمونه خروار است ، 360 که کپی خور میشه فروشش ده ها برابر Ps3 هستش و در نتیجه آمار بن شدن هم بالا تره ، آمار جریمه گرفتن هم بالا تره ، آمار ارائه ندادن گارانتی برای کنسول هم بالا تره در نتیجه نه تنها تمام ضرر ها جبران میشه بلکه یه چیزی هم اضافه در میاد ، اینها همه چیز هایی که شما نیمیبینی ، البته بهتره بحث در این باره رو در تاپیک خودش ادامه بدیم اگر دوست داشتی .

اول از همه که من قبلا گفتم دوست دارم بیشتر بدونم درباره ی بازی سازی پس من هیچ وقت ادعای دونستن نکردم ولی مثل اینکه شما فکر می کنی مثلا دیوید کیج هستی !
    عزیز شما رو حرف خودت واستا ، اول اومدی کار گرافیکی و پردازش رو با حجم مقایسه کردی و گفتی رم فلانی کمتره و این حرفا الان اومدی این حرفو می زنی
    جواب این رو هم بهت پایین تر میدم ، چونکه خود شما بحث رو کلا کج فهمیدید .
    ای بابا آقا شما می فهمی من چی میگم ؟
    آقا جان من کی از اول بحث رندر رو کشیدم وسط ؟ کی بحث گرافیک رو کشیدم وسط ؟
    ای بابا آقا این بازی 1000 تا ماشین داره ، حدود 100 تا Track داره من میگم این ها با کمک بلوری میسر شده
    شما نه تنها اصلا نفهمیدی از اول که من چی دارم می گم بلکه منتظر همچین وقتی بودی تا بیای بگی من این کاره ام مثلا
    شما خودت هم این حرف منو قبول می کنی بعد میای دوباره بحث پردازش می کشی وسط
    آقا من کی همچین حرفی رو وسط آوردم ؟
    شما مثل اینکه اون ور آب بودی کلا فارسی یادت رفته ما هر حرفی می زنیم شما یه چیز دیگه برداشت می کنی
    حالا جوابی که میخواستم بهت بدم :

این رو خود شما نوشتی ، من ننوشتم :

اگه تصاویر HD بازی رو دیده باشی جزئیات ماشین ها خفن بالاست
    بلو ری هست و جای زیاد برای سازندگان که هر چقدر دلشون می خواد کیفیت بافت ها و پولی گان ها رو زیاد کنن
    اگر کسی از این متن شما فکر کنه که منظور شما 1000 تا ماشین بوده خیلی مشکل داره !!!!

این خود شما بودی که بلوری بودن نتیجه گرفتی که میشه پولیگون ها رو زیاد کرد ، حالا داری میزنی زیر همه چیز
    پس یا شما نمیدونی پولیگن چیه و ربطش به رندرینگ چیه ، یا در طول بحث متوجه شدی یک باره حرف خودت رو عوض کردی !!!!!!!

این جواب من بود به شما :

ربطی به بلوری نداره !!!!!!
    سخت افزار Ps3 هم تعداد مشخصی میتونی پولیگون رندر کنه و بیشتر از اون نمیتونه .

از حجم بالای بلوری تنها استفاده ای که میشه کرد بزرگتر کدن دنیای بازیه ، مثلا نقشه بازی رو بزرگتر کرد ، چون طبیعی هستش که فضای بیشتری لازم داره ولی سر تکستچرها و پولیگون ها سخت افزار دستگاه محدودیت داره .
    میبینی که مت هیچ حرفی از رندر نزدم از همون اولش ، بلکه گفتم فقط میشه دنیای بازی رو بزرگتر کرد که شما خودت اون بالا نوشتی که مثلا 1000 تا ماشین داره و داشتن 1000 ماشین فقط گستردگی دنیای بازیه نه گرافیک بازی ، پس باز هم زدی جاده خاکی .

بعد شما این جواب رو دادی :

نمی دونم منطقت چیه که میگی ربط نداره
    بازی های 360 معمولا فشرده می شن ولی PS3 نیازی به فشرده سازی نداره
    از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
    من که برام مهم نیست یه بازی برای چه پلتفرمی میاد بازی ای که خوب باشه ارزش طرفداری داره
    چه مال 360 باشه چه ps3 چه wii چه پی سی چه هر چیز دیگه

یعنی اومده از فشرده بودن بازی های 360 نتیجه گرفتی که گرافیکش کمتره و چون Ps3 بازی هاش فشرده نمیشه نتیجه گرفتی که گرافیکش بالا تره ، و حرف شما هیچ ربطی به اینی که الان میگی نداشت .

و سر انجام من با مقایسه سخت افزار دو کنسول به شما نشون دادم که فشرده سازی در کنسول Ps3 هم هستش به خاطر اینکه سخت افزارش بهش اجازه نمیده کاراکتر های زیاد رو با حجم بالا روی مموری خودش لود کنه ، که شما هنوز همون بخش از صحبت من رو هم متوجه نشدی

و بعدش بحث کشید سر رندرینگ که همش واسه این بود که من همین یک تیکه مقایسه سخت افزاری رو برای شما توضیح بدم که بفهمی چرا فشرده سازی کانتنت بازی ربطی به رندرینگ نداره ولی در رابطه مستقیم هستش با مموری دستگاه و توان مموری 360 از PS3 بیشتره ، که باز شما متاسفانه متوجه نشدی

در کل از همین چند تا پست میشه فهمید که چه کسی تا به اینجا 100 بار حرفهاش رو عوض کرده ، و خواننده خودش میفهمه چه کسی داره درست میگه .

اصلا شما می دونی من اصلا مجله می خرم یا نه که همینطوری حرف مفت می زنی ؟ (ببخشید )
    اگه اینطوری بود بنده این همه تو نت ول نمی چرخیدم و سایت های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری خارجی رو بخونم
    شما که عقل کلی بفرما هکش کن ! شما بازم نشون دادی که قبلا هم حرف منو اشتباه گرفتی !
    اصلا بازم من کی همچین حرفی زده بودم عزیز دلم ؟
    واقعا به این نتیجه رسیدم که شما یا فراموشی داری یا اهل توهم هستی یا کلا فارسی یادت رفته
    من میگم هیچ کدوم از شرکت های سخت افزاری دوست ندارن سخت افزارشون کرک بشه و سود نرم افزاری رو ازدست بدن بعد شما اومدی یه چیز دیگه میگی ! هر کی داره پستا رو می خونه خودش منطق بنده رو با منطق شما مقایسه خواهد کرد !
    شما حتی تکسچر رو با رنگ مقایسه می کنی و میگی نبود تکسچر روی گرافیک تاثیری نداره !
    اگه مردی بفرما یه بازی بساز از تکسچر هم استفاده نکن ! ببینیم چی می سازی !
    شما مثل اینکه فقط تکسچر هایی رو دیدی که تک رنگ هستن !
    بحث کرک شدن سخت افزار کنسول ها روی تاپیک خودش اگر دوست داری ادامه میدیم ، بحث تکستچر رو هم من فارسی نوشتم ، توضیح هم دادم که چه طوری کار میکنه اون همه هم لینک از ویکی پدیا برات گزاشتم که بری بخونی ولی حتی باز هم نکردی ، همه و همه اینها نشون میده که شما از روی هوا حرف میزنی و هنوز نمیدونی کار تکستچر چیه و اصلا برای چی بوجود اومد و فکر میکنی عدم وجود تکستچر یعنی وا ویلا الان همه دنیای سه بعدی میریزه به هم ، فقط محض اطلاع حضرت عالی میگن نسل اول بازی های سه بعدی تکستچر نداشتند بعدش برای اینکه محدودیت های سخت افزاری وجود داشت در رندر کردن چونکه میخواستند بازی ها رو از اون حالت یک دست در بیارند یا باید سخت افزار هایی تولید میکردند که توان برداری رنگ کردن آبجکت رو میداشتند که هزینش میزد به آسمون یا باید یک تکنیکی میاوردند که بشه جزئیات رنگ آمیزی یک کاراکتر رو بدون فشار اومدن به سخت افزار نشون بده این شد که تکستچر اومد و من همین رو هم باز مینویسم به پای فقدان دانش شما در این باره .
    کلا این بحث تموم شد
    سعی کن ادامه ندی بعلاوه اینکه جواب بحث اصلی داده شد همون که بلوری اجازه میده تا امکانات بیشتری به بازی اضافه بشه هر چند می دونم شما الان بازم اشتباه می گیری و بحث پردازش رو وسط میاری
    اگر با فلسفه آشنایی داشته باشی !!!! این حرف سعی کن ادامه ندیت میشه : مغلطه راه سنگ
    و در آخر یک بار دیگه پاسخ شما رو که توش گفتی بلوری اجازه میده گرافیک بازی بیشتر بشه رو قرار میدم تا همه ببینند و خودشون متوجه بشوند که چه کسی از همون اول راه رو اشتباهی رفت :

بلو ری هست و جای زیاد برای سازندگان که هر چقدر دلشون می خواد کیفیت بافت ها و پولی گان ها رو زیاد کنن
    شما یا باید این حرف اینجات رو درست کنی ، یا قبول کنی که مشکل از همون ابتدا از خود شما بوده که حجم زیاد بلوری رو ربط دادید به کیفیت بافت ها و نه به تعداد کاراکتر ها و 1000 تا ماشین .
    Last edited by sonixax; 12-01-2010 at 18:07.

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بلو ری هست و جای زیاد برای سازندگان که هر چقدر دلشون می خواد
    تا اینجا که جملم مشکلی نداره اون قسمت آخر رو قبول می کنم که اشتباه هست
    هر چند بعدا هم گفتم که اگه قرار باشه بر اساس مقایسه بین بهترین بازی های دو بازی بحث کنیم می بینیم که قدرت ps3 اونقدر هست که بتونه عملیات بیشتری رو نسبت به 360 انجام بده

بحث در باره هرک کنسول نیست ، ولی به قول معروف مشت نمونه خروار است ، 360 که کپی خور میشه فروشش ده ها برابر Ps3 هستش و در نتیجه آمار بن شدن هم بالا تره ، آمار جریمه گرفتن هم بالا تره ، آمار ارائه ندادن گارانتی برای کنسول هم بالا تره در نتیجه نه تنها تمام ضرر ها جبران میشه بلکه یه چیزی هم اضافه در میاد ، اینها همه چیز هایی که شما نیمیبینی ، البته بهتره بحث در این باره رو در تاپیک خودش ادامه بدیم اگر دوست داشتی .
    حرف خنده داری هست
    یه آمار به من نشون بده که فروشش 10 ها برابر هست !
    نمی دونم شما چرا قبول نمی کنی که نمی خوان کرک بشه !
    حالا گیریم مایکروسافت اومد بن کرد ملتو خب اونا هنوزم بازی کرک شده بازی می کنن و بازم مایکروسافت فقط یه کنسول همرا با ضرر فروخته !

خب دیگه این بحث تموم شد شروعش با من بود پایانش هم با خودم :دي ( هر چند بازم ادامه داره فک کنم :دي )

10. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تا اینجا که جملم مشکلی نداره اون قسمت آخر رو قبول می کنم که اشتباه هست
    خدا را 100 هزار مرتبه شکر

هر چند بعدا هم گفتم که اگه قرار باشه بر اساس مقایسه بین بهترین بازی های دو بازی بحث کنیم می بینیم که قدرت ps3 اونقدر هست که بتونه عملیات بیشتری رو نسبت به 360 انجام بده
    با این حرف شما هم بنده هیچ مشکلی ندارم ، چون حرف درسته . هر کنسولی توان پردازش خودش رو داره و 100% امکانات و توانایی های منحصر به فرد خودش رو هم داره .

حرف خنده داری هست
    یه آمار به من نشون بده که فروشش 10 ها برابر هست !
    نمی دونم شما چرا قبول نمی کنی که نمی خوان کرک بشه !
    حالا گیریم مایکروسافت اومد بن کرد ملتو خب اونا هنوزم بازی کرک شده بازی می کنن و بازم مایکروسافت فقط یه کنسول همرا با ضرر فروخته !

خب دیگه این بحث تموم شد شروعش با من بود پایانش هم با خودم :دي ( هر چند بازم ادامه داره فک کنم :دي
    این یک تیکه رو کلا بیخیال ، تاپیک داره واسه خودش .
    فقط اون آماری که از فروش لازم داشتی :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    و جالبتر اینجا که نینتندو وی که از همه اینها راحت تر کپی خور میشه آمار فروشش چه نرم افزاری چه سخت افزاری وحشتناک از هر دوتای این کنسول ها روی هم بالا تره

حالا که بحث به نتیجه رسید الحمدالله و معلوم شد که سر چی شروع شد ، بی زحمت 4 تا عکس از GT5 بزارید تاپیک منفجر شد
    همین طور لیست ماشین هاش رو هم اگر دارید قرار بدید ، چون من توی آلمان که کشور ماشین هستش 1000 مدل ماشین مختلف ندیدم تا حالا . برای همین برام خیلی تازگی داره و جالبه .
    Last edited by sonixax; 12-01-2010 at 18:41.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Gran Turismo 5 تاخیر خورد!

امروز سونی اعلام کرد که نمیتونه بازی رو در تاریخ March 31 در ژاپن منتشر کند. بنابراین بازی در ژاپن با تاخیر مواجه خواهد شد. تا انتشار جدید هنوز اعلام نشده. تاریخ انتشار بازی در خارج ژاپن متفاوت هستش ولی تاریخ انتشار دقیقی برای اروپا و آمریکا گفته نشده!

کد:

13. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خوشم اومد ! اين جاپني هاي زشت زودتر بازي نميكنن ! احتمالا تمام نسخه ها همون تابستون مياد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوشم اومد ! اين جاپني هاي زشت زودتر بازي نميكنن ! احتمالا تمام نسخه ها همون تابستون مياد
    خوب وقتی که توی ژاپن دیر تر بیاد توی باقی دنیا هم دیر تر تر میاد دیگه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •