بله خطای authorization failed رو داد.
ولی چند بار چک کردم یوزر نیم و پسورد ام رو صحیح وارد کردم.
نمیدونم چرا این خطا رو داده بود!
منظورش مشکل در چیز دیگریست؟
بله خطای authorization failed رو داد.
ولی چند بار چک کردم یوزر نیم و پسورد ام رو صحیح وارد کردم.
نمیدونم چرا این خطا رو داده بود!
منظورش مشکل در چیز دیگریست؟
Last edited by pandemonium; 18-04-2012 at 20:18.
یادم نمیاد تا حالا همچین اروری واسم داده باشه. من یبار واسم ارور داده بود اونم بخاطر تنظیم نبودن زمان و تاریخ دستگاهم بود و اسکروبل نمیکرد، اما اینکه نتونه آثورایز کنه تا حالا واسم پیش نیومده بود. میتونی تو خود سایت برنامش بری و مشکلت رو مطرح کنی....اگه چیز شکن وصله، یبار بدون اون برو یا اینکه اگه قطعه وصلش کن و بعداً اینو بزن، مطمئن شو که بزرگ و کوچیک بودن حروف رو رعایت کنی.تا جایی که یادمه یوزر لست اف ام ـت یه حرف بزرگ داشت. همچنین اینجور مشکلات بعضی وقتا میتونه بخاطر سرعت پایین اینترنت باشه، مثل یاهو و خیلی برنامه های دیگه که بعضی وقتا بدلیل کندی سرعت نت یوزر و پس رو قبول نمیکنن !
نه سرعت اینترنتم خوبه بد نیست این چند وقت.
بدون چیز پی ان و اینا هم امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.
جلوی اون authorization failed مینویسه Bad Time
من چک کردم تاریخ و ساعت ویندوزم کاملا درسته.
یه زمانی اون برنامه رسمی اسکرابلر لست اف ام رو نصب کرده بودم اسکرابل نمیکرد. اگه یادم باشه میگفتن با زمان و تاریخ ویندوز مشکل داره. زمان و تاریخ رو درست کردم ولی باز مشکل حل نشد. اون زمان که باگ داشت این برنامه.
الان احساس میکنم این اسکرابلر Aimp3 هم مشکلی از همون جنس داره.
شاید اگه خود برنامه اسکرابلر لست اف ام رو هم نصب کنم نتونه اسکرابل کنه.
-------------
تاریخ و زمان ویندوزم درسته ولی با پلاگین وینمپ که اسکرابل میکنم توی لست اف ام آهنگی رو که همین الان گوش دادم رو مثلا مینویسه 11 ساعت پیش گوش دادی!
این بخاطر استفاده از چیز پی ان و اینا نیست که مثلا از آمریکا وصل میشم و سایت بر مبنای ساعت آمریکا ساعت الان من رو شیفت بده؟!
Last edited by pandemonium; 18-04-2012 at 20:19.
بعیده، چون مجتبی هم گفت همین امروز آزمایشی نصبش کرده (همون ورژن رو) و مشکلی در اسکروبل نداشته ...الان احساس میکنم این اسکرابلر Aimp3 هم مشکلی از همون جنس داره.
اینم چندان محتمل نیست. با این حال، اکانت ساکس دم دستت نیست تست کنی ؟!این بخاطر استفاده از چیز پی ان و اینا نیست که مثلا از آمریکا وصل میشم و سایت بر مبنای ساعت آمریکا ساعت الان من رو شیفت بده؟!
هر چند که فکر میکنم فیلتر اسکروبل چند وقتیه برداشته شده (اگه دوباره فیلتر نشده باشه)
یعنی بدون VP-N نباید مشکلی باشه
خب اون ورژن قبلی که جواب نداد مجبور شدم همون برنامه اصلی لست اف ام رو نصب کنم.
بنابراین همون ورژن آخر Aipm3 رو هم نصب کردم دوباره.
مثل گذشته باز برنامه لست اف ام پیغام خطا داد به خاطر مشکل تنظیمات زمان.
دفعه قبل سر همین مشکل بود که بی خیال این برنامه شدم.
این بار هم همین مشکل بود، هی به تنظیمات زمانی ویندوز مثه سینکرون شدن و نشدن و منطقه جغرافیایی و اینا ور رفتم جور نمیشد تا اینکه نهایتا یه جوری شانسی درست شد! (قبلا که ترتیب گزینه ها به همین شکل الان بود کار نمیکرد ولی الان کار میکنه)
خلاصه بالاخره هر جوری بود درست شد.
الان کار میکنه و ترک ها اسکرابل میشن. هم تک ترک ها و هم آهنگ های داخل فایل های یک تکه ایمیج.
ممنون : )
عقل که نباشه ها جون به عذابه!
کلی فایل flac یکپارچه حجیم دارم از گذشته تا به الان روی کامپیوتر. این قضیه فایل های cue رو نمیدونستم چیه. میگفتم ازین آت و اشغال های غیر ضروری همراه فایل هاست! خب فرقش رو هم احساس نمیکردم چون پلیرهایی که باهاشون flac رو اجرا میکردم واسه اینکار ساخته نشده بودند و حتی با وجود فایل های cue نمیتونستند آهنگ های داخل ایمیج رو از هم تفکیک کنند.
هی باید دستی آهنگ رو میزدم عقب جلو!
اسکرابل و اینها هم که نمیشد.
مخصوصا برای موسیقی های کلاسیک این مشکل رو داشتم، چون اکثر آثار کلاسیک ام بصورت flac یکپارچه هستند. چاره دیگه هم نبود چون توی اینترنت آثار کلاسیک اکثرا بصورت فایل های یکپارچه flac,ape و اینها آپلود میشن که ایمیج گرفته شده اند و سخت میشه یا بعضا اصلا نمیشه بصورت ترک بندی شده اثری رو گیر آورد.
این همه مدت این همه کارهای کلاسیک که گوش دادم اسکرابل نمیشد :(
الان این برنامه aimp3 خیلی عالیه و کارهام رو راه میندازه. همون چیزایی که نیاز داشتم رو داره. ترک های فایلهای ایمیج رو تشخیص میده، اسکرابل میکنه میشه آهنگهای داخلش رو جداگونه توی پلی لیست اد کرد و...
تازه الان دو روزه دارم آهنگ های کلاسیک داخل فایلهای ایمیج ام رو اسکرابل میکنم.
برنامش هم خیلی خوش دست و دوست داشتنیه. کاملا به نیازهای کاربر و به راحتی کاربر فکر کردند. از روس ها بعید بود به این چیزا هم فکر کنند!
ضمنا توجه کردم کیفیت پخش اش هم از winamp بهتره. winamp صدا ها رو یه کم بم پخش میکنه. پیداست محدودیت داره در پخش فرکانس های بالای آهنگ ها. ولی این Aimp3 صداها رو شفاف تر پخش میکنه و صداهای زیر آهنگها واضح تر شنیده میشن.
چه اسکین های زیبا و باحالی هم داشت توی سایت اش. امتحانشون کردم.
کلا خیلی خیلی حال کردم با این پلیر.
جوری که وینمپ و اینها رو کلا گذاشتم کنار !
کارت درسته مجتبی : )
کلاً دیگه تکه تکه کردنشون رو بیخیال شدی دیگه ؟! : دی
اسپلیت میکردی، میتونستی با جت اودیو خروجی صدای بهتری هم بگیری
+ اینکه میشد خارج از کامپیوتر، مثلاً با گوشی یا پلیرهای دیگه هم گوش داد ...
اما Aimp3 هم عالی است ...
کاملاً نیاز یه کاربر رو جواب میده ...
تأیید ... !کارت درسته مجتبی : )![]()
آره منم میخواستم بگم که split کنی و با جت آیدیو گوش کنی خیلی کیفیت خوبی میگیری ولی هی یادم رفت. من خودم از Medieval CUE Splitter استفاده میکنم که قبلاً مجتبی معرفی کرده بود و واقعاً عالیه.
Last edited by powerslave; 18-04-2012 at 20:43.
نه اتفاقا موضوع بعدی که میخواستم مطرح کنم همین بود!
واسه اسکرابل پای کامپیوتر همون aimp3 کفایت میکنه ولی واسه ریختن روی پلیر ام و اینها میخوام استخراج کنم.
آره ولی خب اونم درد سر های خودش رو داشت مخصوصا اینکه کارایی چیزی به اسم cue رو نمیدونستم و با این حساب باید خودم هی عقب جلو میزدم تا به زمان سر و ته آهنگ ها برسم و اینها . فکر کن فایلهایی با بالای 50-60 قطعه آهنگ داخلش...اسپلیت میکردی، میتونستی با جت اودیو خروجی صدای بهتری هم بگیری
+ اینکه میشد خارج از کامپیوتر، مثلاً با گوشی یا پلیرهای دیگه هم گوش داد ...
کلا تو این قضیه خیلی خجسته عمل میکردم!
کلا آدم فنی نیستم!![]()
Last edited by pandemonium; 18-04-2012 at 21:51.
چه خوب، باشه امتحان میکنم.
اون وقت کرک و اینای درست حسابی هست واسه این برنامه ؟
-----------
یه چیزی که برام خیلی مهمه اینه:
این جور برنامه ها این امکان رو دارند که بتونند فقط "یک آهنگ معین" رو از یک فایل یک تکه استخراج کنند؟
فرض کنید من یک فایل flac یک تکه دارم که شامل ده ها آهنگ هست،cue هم داره همراهش. حالا من مثلا فقط آهنگ 12 هم این فایل رو میخوام جداگانه داشته باشم و مثلا بریزم روی mp3 پلیر و با بقیه ترک ها کاری ندارم.
این امکان هست که اون برنامه فقط اون ترک رو استخراج کنه و دیگه لازم نباشه بشینه کل 40-50 تا آهنگ اون فایل رو تکه تکه کنه که من صرفا اون یکی ترک مورد نظرم رو بدست بیارم ؟!
برنامه ای هست که بتونه فقط همون ترک هایی که مورد نظرمون هست رو از فایل استخراج کنه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)