به خاطر همین اسلامی بودن اینا ؟
به خاطر همین اسلامی بودن اینا ؟
نظر دانشجوها و فارغ التحصیلان در مورد دانشگاه شهید بهشتی
1- چهار سال زندگیمواونجا بودم حقوق میخوندم
غذاش که افتضاحترینه نسبت به دانشگاه تهران وقم واصفهان وعلامه
خوابگاهاش محیط خوبی داره
آدماشم معمولا دنبال شرنمیگردند واومدند درس بخونند وبرند
2-دبیرستان بزرگ این بهترین اسمه برا بهشتی .
دلیلش معلومه قبل از انقلاب این دانشگاه ماله سلطنتیا بود بعد انقلاب هم تغییری نکرد . همین ...
3-من لیسانسم مدیریت صنعتی بود. و ارشد قبول شدم دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران. همون رشته خودم. مدیریت صنعتی. کسی باورش میشه اگه بگم الان خوشحالم که تو این دانشگاه درس خوندم و خوشحالتر که تو بهشتی نموندم؟ واقعاً سطح علمیش از بهشتی حداقل تو رشته ما خیلی بهتره. یعنی درواقع اصلاً قابل قیاس نیست. ولی خب. تو ایران همه چیز اسمه. همین بهشتی هم همینطور. البته واسه لیسانس خوب بود. ولی خب واسه فوق خیلی بد بود.
4-من خوشحالم اصلا هم پشیمون نیستم
هر چند دقیقا اون طوری نیست که دلم میخواد! اونم به خاطر بچه های بی نهایت خرخونشه!! ولی خب اگه بخوام برگردم عقب بازم همینو انتخاب می کنم
5-بهشتی فقط یه اسم بزرگ داره.
اونم به خاطر دانشگاه علوم پزشكیه.و اگر نه منهای دانشكده حقوق و معماری بقیه دانشكده ها چی برای عرضه و رقابت با بقیه دانشگاهها دارن؟!!!!!!!
من خودم شهرستانها مثل مشهد رشته های بهتر قبول میشدم.ولی گول اسم بزرگ بهشتی رو خوردم.
الان واقعا پشیمونم.
6-من واسه اینکه سربازی نرم اومدم. اصلا هم دانشگاه خوبی نیست، مثه قبرستون می مونه. نه شلوغ بازی نه تحصنی نه بگیربگیری.
7-هیچ جا مثل حیاط دانشکده علوم ریاضی نمیشه مخصوصا وقتی فواره حوضش روشن باشه!
البته تا چند سال پیش که بوفه دانشکده علوم ریاضی هم پایین تو آلاچیق بود(یعنی جای کپی فعلی) اون جا رو با هیچ کجای دیگه عوض نمی کردم حاضر بودم هر چی دارم بدم ولی چند روز برگردم به اون موقع!!
8-توپ ترین دانشگاه شهید بهشتیه .. هیچ حرفی هم توش نیس .. بچه هاشم گل .. ماه ..
9-زمستانهای دانشگاه واقعا قشنگه
10-من 2 سال کاردانی بهشتی بودم ... 2 سال کارشناسی دانشگاه تهران
یعــــــــــــنی میمیرم برا شهید بهشتی قوربونش برم من
ولی غذاهاشون اصلا قابل مقایسه نیست .... تنها چیزه ه ه ه ه ، بازم تکرار میکنم تنها چیزه خوبه دانشگاه تهران غذاش بود ، اگه بگم از غذاهای بهترین رستورانها خوشمزه تر بود دروغ نگفتم .....
شاید باورتون نشه ، هنوزم وقتی گشنم میشه فقط یاد غذاهای اونجا میوفتم مخصوصا ماهی قزل آلاش و کباب بختیاریش
ولی بقیه شون .... کادر آموزشی ، همشون برن بمیرن > ببخشیدااااااااااا
11-از همه جالب تر اینه که در این دانشگاه مقبره یک شاهزاده قاجاری و یک امام
زاده وجود داره....
نه بابا.. چون سطحش اونقدر بالا نیس که بخوای بیای این همه سختی تحمل کنی.جوشم من نمیدونم چه جوریه.دانش جو هشو که دیدم آدمنیه هفته نامه دانشجویی مشهورم داره که طنزه
اما حراستشو اینارو نمیدونم
attractive girl این نظرات دانشجوها در مورد دانشگاهو از کجا میاری؟ منبع چیزی داری یا خودت پرسیدی ازشون؟![]()
Last edited by John Doe; 13-08-2009 at 11:30.
attractive girl دانشگاه صنعتی شیراز رو هم زحمتشو بکش..دستت درست..
اقا از نجف اباد هم اگه داری زحمتشو رو بکش ببینیم اونها چی میگن
مرسی....
این دانشجوها که از همه جا شاکین ....
فکر کنم پس فردا به شریف هم گیر بدن.
اگه میشه نظرات دانشجوهای دانشگاه های سمنان - صنعتی شاهرود - تفرش و اراک رو هم بزار.
ببخشید زیاد شد.
ممنون.
نظرات دانشجویان دانشگاه آزاد نجف آباد
1-مشکل دانشگاه تبعیض هاییه که بین عضو های گروه ها با بقیه دانشجو ها وجود داره.مثل اردو ها - اضافه کردن نمره!!! - همون اجرای موسیقی و ...
چرا باید اکثر اردو ها مذهبی باشه !!!
نمی گم بده ولی اردوهای تفریحی هم لازمه
البته من خودم با بچه ها اردو رفتم ولی هیچکدوم از طرف دانشگاه نبوده!!
مشکل دیگه بحث آزمایشگاه هاست
ورودی های ما برای هر واحد آزمایشگاه حدود 60 هزار تومن پول میدن ولی با این حال اگه یه اهمتر بسوزونی یا یه خازن بترکونی نمرت نصف میشه(حالا نصفم خیلی اغراقه ولی کم میشه)
من نمی دونم اگه یه مهندس برق ندونه چطوری یه آمپرمتر میسوزه یا وقتی یه خازن میترکه چی میشه چطوری به خودش میگه مهندس!!!اخه یه آمپرمتر که بسوزه فوقش 1000 تومن خرج داره که درست بشه!!!!
اصلا این شهریه آزمایشگاه ها صرف چی میشه!!؟؟
وسایل آزمایشگاه که بزنم به تخته ماله عهد بوقن
2-نمیدونم دکتر ساروئی هنوز اونجاست یا نه؟ اگر هنوز هست، سعی کنید هیچ مشکلی رو باهاش درمیون نگذارید(زیادی فکر میکنه تابع مقررات. البته فقط فکر میکنه)
مشکلاتتون رو مستقیم به دکتر امیری بگید، هرچند که اونم...
ولی به هرحال از ساروئی بهتره...
ساروئی سعی میکنه جواب همه چیز رو با نه بده.
3-سال 81 که من دانشجوی اونجا بودم قرار شد سرویس دانشجوهای خانم و آقا از هم جدا بشه....
دانشجوهای ورودی 78 و 79 اعتصاب کردن. شیشه های ساختمون آموزش رو شکستن، سلف رو به هم ریختن. اصلا هیچ اتوبوسی از جلوی ویلا شهر(روبروی دانشگاه) نمیتونست رد بشه چون داغونش میکردن. البته این رو هم بگم که اون زمان اتوبوس ها شخصی بودن(سال 82 اتوبوس و مینی بوس شخصی رو از سیستم حمل و نقل دانشگاه خارج کردن و اتوبوس های شرکت واحد رو جایگزین کردن)
خوب این یک نمونه از جنبش ورودی های 78 و 79 بود. تا زمانی که اونا توی دانشگاه بودن، هیچ کدوم از مسئولین این اجازه رو به خودش نمیداد که کوچکترین سختگیری در مورد دانشجو ها انجام بده. ولی بعد از فارغ التحصیل شدن اونا، هر بلایی که دوست داشتن سر دانشجوها آوردن. جوری بود که به وضعیت ظاهری هم گیر میدادن. در مورد آزمایشگاه الکترونیک هم بگم، زمانی که آزمایشگاه جدید راه اندازی شد، تمام امکانات در اختیارمون بود، فقط آزمایشگاه سیستمهای تلویزیون نداشت که نمیدونم الان داره یا نه!!؟
4-موضوع اینه که آزمایشگاهی که توی دانشگاه ما هست یکی از کامل ترین آزمایشگاه هاست اما وسایل آک بند شده آنجاست و در اختیار دانشجوقرارنمی دهند این آماریهکه یکی از اساتید میکرو استاد مراتب سر کلاس گفت وذکر کرد که وسایلی که اینجاهست توی دانشگاه های امیر کبیرو تهران دراین حد و مدل جدید موجود نیست
نظرات دانشجوهای دانشگاه سمنان:
از این جمله خوشم اومد
1-دانشگاه مشكلی نداره.
شرف المكان بالمكین (برای اونایی كه سواط درست حسابی ندارن : ارزش هر مكان به خود آن افراد است)
2-سلام بچه ها
من کاردانیمو تو دانشگاه سمنان(دانشکده هنر)گرفتم و الان کارشناسیمو توی دانشگاه صنعتی شاهرود دارم میگیرم
ببینید من جو دوتا دانشگاه رو دیدم هم در جو آروم سمنان بودم هم جو پر اعتراض شاهرود اما واقعاً نمی شه مقایسه کرد هیچ کدومش بد نیست اما اون جو هم زیاد خوب نیست قبل از امتحانات ترم قبل که به دلیل قعطی گاز افتاد اسفند عده ای از بچه های صنعتی و آزاد اعتصاب کرده بودند که با گاز اشک آور ... ازشون پذیرایی شد آخرشم چی شد؟رفتیم مثل بچه های خوب امتحان دادیم فقط چند تا دانشجوی بدبخت اخراج شدند.همین
مشکل اصلی دانشگاه سمنان عدم فعالیت کانونهاست مثلاً ما تو شاهرود هر ماه 1 پخش فیلم داریم البته نه از این فیلمها.1 سری فیلم با دعوت از عوامل سازنده باید 1 کم کانونها فعال باشه و انجمنها
توی شاهرود هر اعتراض و اعتصابی شروع میشه 1 جوری پای انجمن اسلامی وسطه
به نظرم به جای حاشیه سازی تو دانشگاه میشه 1 سری کار دیگه انجام داد که جو هم زیاد منفی نشه
3-وجود دانشگاه سمنان، قائم به ذات، خودش معضل هست!
چون نه محیط آموزشی مناسب داره، نه کادر هیات علمی واقعا علمی! نه امکانات رفاهی مناسب (خوابگاه، غذا و ... ). مسئولین و کارمندان از مدیران ارشد دانشگاه گرفته تا راننده سرویس و مسئول سلف سرویس اغلب آدم های با کفایتی نیستند و دانشجو کمترین اهمیت را برایشان دارد. واقعا به نظرم از ضعیف ترین دانشگاه های کشور هستیم، کما اینکه چند سال پیش از آخر چهارم شدیم!!!
Last edited by attractive_girl; 13-08-2009 at 16:04.
نظر دانشجویان صنعتی اصفهان پلیز!
ممنون/![]()
نظرات دانشجوهای صنعتی شاهرود
1-خیلی خوب نیست یعنی بده
گروه ریاضیش آخرشن!!!!!!!!!!!!
2-من در این دانشگاه ارشد برق می خونم و دوران تحصیل در این دانشگاه یكی از بدترین سالهای زندگیم بوده.
خیلی پشیمونم كه اینجا اومدم جایی كه با آدم مثل حیوون رفتار مكنن و باید مطیع اونا باشی.این دانشگاه هیچی نداره جز بدبختی.نه استاد نه تفریح نه تحقیقات فقط زجر.
شاید فقط برای شاهرودیا خوب باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)