تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 165 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم قهرمانی والیبال رو تبریک می گم ..
    انصافا جو فوق العاده ای بود ... من که یادم نمی اد سالن 12 هزار نفری همچین جمعیتی به خودش دیده باشه ...
    حتی اون سال 2002 و مسابقات جهانی کشتی هم اینجوری نبود.
    به هر حال درسته ما در طول مسابقات عالی بودیم و فقط دو گیم باختیم ، ولی میدان اصلی و سخت برای والیبال مسابقات انتخابی المپیک هست که اردیبهشت سال دیگه در ژاپن برگزار می شه ... اونجا کار سختی داریم ... ژاپن میزبان هست تازه شیمیزو رو هم احتمالا دارند...
    کلا برای حضور در المپیک به نظرم به اسیا ظلم می شه ... چهار تیم برتر میرن با چهار تیم خوب قاره های دیگه دوره ای بازی می کنن و بعد قهرمان مسابقات + بهترین تیم اسیایی به المپیک می رند ...
    به هر حال به امید حضور ایران در المپیک
    امیر حسینی خیلی خوب کار کرد و نشون داد که چقدر تجربه داره
    حسینی پاسهاش حرف نداره اما مشکل اصلیش قد کوتاهش هست ... امیدوارم ولاسکو به مهدوی اعتماد بیشتری کنه. اخر نفهمیدم دلیل اصلی خداحافظی سعید معروف چی بود!
    بسکتبال هم با اینکه با رکورد بدون باخت به مرحله یک چهارم رسیده بود تو چین ناباورانه به اردن و باخت و نهایتا پنجم شد که اصلا خبری ازش نشد اونا هم با اینکه تو این دوره بدشانسی غرور و ... داشتند ولی در کل تیم خوب و قوی هستن نمیدونم بازم مسابقات هست برای سهمیه المپیک یا نه امیدوارم اونا هم موفق باشن
    درباره بسکتبال هم دل من یکی که خونه ...
    ما تو اسیا به هیچ تیمی به جز خودمون نمی بازیم ...
    بازی با اردن هم به خودمون باختیم 10 بار دیگه بازی کنیم عمرا اردنی ها ببرند ... n تا پرتاب پنالتی داشتیم ولی چند تاش گل شد ..؟. واقعا حیف شد ... واقعا!
    پ ن : می خواستم تاپییک بسکتبال رو بزنم ولی دیدم نه صداو سیما پخش می کنه و نه زیاد بچه ها پیگیر خبر ها هستند...
    شرایط حضور در لیگ جهانی والیبال چی هست ؟
    برای مسابقات لیگ جهانی والیبال شرایط خاصی مثل امکانات و .. مورد نیاز هست ...
    ایران از دو سه سال پیش درخواست رو داده تا در این مسابقات باشه ولی باید بازی های انتخابی انجام میداد ...
    دو سال پیش اگه اشتباه نکنم دو تا بازی در عین بی عدالتی هر دو در مصر با تیم مصر کردیم که شکست خوردیم همین امسال هم باز هم هر دو بازی رو در چین با همین تیم چین انجام دادیم که بازم نتونستیم به لیگ جهانی راه پیدا کنیم.

2. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تبریک میگم قهرمانی تیم شایسته والیبالو . بازیکن با غیرت که میگن یعنی همینا .
    متاسفانه بازی رو از دست دادم . آرشیو در پیت صدا سیما هم یک ماه عقبتره از برنامه ها ! دوستان جایی سراغ ندارید بتونم فیلم بازی رو دانلود کنم ؟ ممنون

4. 2 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دم همه دست اندرکاران والیبال گرم....
    از صدر تا ذیل
    از مسئول تا بازیکن
    ولی یه تشکر صمیمانه و مخصوص تقدیم به اقای ولاسکو که معنی کلمه حرفه ای به خوبی نشون داد...

6. 5 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه قهرمانی رو به همه تبریک میگم . واقعا عالی بودن بچه ها . مخصوصا کمالوند . خیلی خوب امتیاز میگرفت . توپ رو که براش میفرستادن مطمئن بودم که به امتیاز تبدیلش میکنه . ظریف هم که عالی بود . توپ های برگشتی رو خوب میگرفت . نادی هم تو خط دفاع خوب کار کرد یه دفاع وسط عالیه . بقیه هم عالی بودن . بازم قهرمانی رو تبریک میگم .

من با بیشتر حرفتون موافقم اما اینکه گفتید وقتی عقب اقتادیم مردا تشویق نمیکردند . مخالفم . من بازی با کره تو استادیوم بودم . وقتی عقب افتاده بود ملت ( زن + مرد ) از جون و دل مایه میزاشتن . وقتی تو گیم اول با کره عقب بود همه فریاد ایرانی بسه دیگه غیرتتو نشون بده سر داده بودند . وقتی تو گیم دوم که ما گرفتیم تو یه جا عقب افتاد همه تیم رو تشویق میکردند و روحیه میدادند که بالاخره نتیجه برگشت .
    تو بازی با چین هم من نتونستم برم تو بیرون استادیوم از تو اتوبوس بازی رو دیدم ( به این میگن تا لب چشمه رفتنو تشنه برگشتن ) اما برادرم تو بود میگفت با اینکه عقب بود ولی خوب تشویق میکردند .

اما با حرفای شما در مورد اجهاف به زنها موافقم . البته اکثرشون حجاب درست و حسابی نداشتند . ولی حداقل میتونست از دور نشون بده که جمعیت زنها چقدره . زنها دیروز بودند ولی نبودند . صداشون میومد ولی تصویرشون نبود . حتی گزاشگر تلویزیون هم ازشون یه تشکر خشک و خالی هم نکرد . واقعا تلویزیون کم ظرفیتی داریم .

ایشاللا بریم برای المپیک و یه رتبه خوب تو جهان .

8. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کلا در به وجود اوردن چنین فضاهای شگفت انگیزی رو دست نداریم
    ملت شهید پرور و همیشه در صحنه ایم دیگه

توی خبرها بود که کیروش با موبایلش از تماشاگرا فیلم میگرفته
    این یعنی کسی که فضاهایی مثل اولدترافورد ، برنابئو و نوکمپ رو دیده از تماشای چنین فضایی متحیر شده
    ولی انصافا وقتی تماشاگر ما احساس کنه داره به تماشای چیزی میره که میدونه میتونه بهش اعتماد کنه کم نمیزاره

من از بازی با ژاپن بازیها رو دنبال میکردم
    توی بازی با کره و چین وقتی ست اول رو باختیم تنها کسایی که کماکان تیم رو تشویق میکردن همین بانوان ایرانی بودن
    خداییش مردامون فوتبالی به والیبان نگاه میکردن با هر امتیازی که تیم حریف میگرفت ساکت میشدن

شک نکن که بیش از 70 درصد انرژیی که بازیکنا از تماشاگرا میگیرن به خاطر حضور همین بانوان عزیزه

صدا و سیما هم ثابت کرده که دریچه دوربینش برای به تصویر کشید چنین صحنه هایی هنوز کوچیکه و گنجایش چنین اشتیاقی رو نداره
    آره، کلاً مردم والیبال و بستکبال و کشتی رو در کنار فوتبال خیلی دوست دارن، مسابقات مهم کم پیش اومده خالی از تماشاچی باشه ...

شعارها رو دیدی علیرضا چقدر قشنگ بود ؟! مردا همه با هم می‌گفتن 1 2 3، خانوما می‌گفتن ایران ایران ایران، بعد اون ور می‌گفتن 4 5 6، خانوما با هم : همیشه قهرمان

انقدر شعرای قشنگی می‌خوندن ! بعد از سال‌ها، یه جون تازه‌ای گرفت جو استادیوم ...

به خدا با کمی فرهنگ‌سازی، و شاید کمی آزمون و خطا، جو استادیوم‌های فوتبال هم با حضور خانوما برمی‌گرده ... بابا مردا این قدر هم بی‌شعور نیستن که ببینن اون همه زن نشسته و باز فحش بدن که ...

تازه آزادی خیلی بزرگه و اگه یه گوشه‌اش رو بدن به خانوما و دو طرفشون رو هم یگان ویژه پر کنن، اصلاً چیزی از طرف مردا نمی‌شنون (اگه با هماهنگی لیدرا فحش ندن دسته‌جمعی !!)

تو چند تا بازی ملی خانوما اومدن آزادی، بازیای خارجی هم بقیه کشورا زن میارن ورزشگاه، یعنی این قدر بانوان ما ارزش ندارن که به خاطرشون کمی ریسک کنیم ؟! هر چند ریسکی هم نیست با وجود چیزایی که گفتم ... اصلاً حتی اگه چیزای خوبی هم نشنون، خودشون انتخاب کردن که بیان ورزشگاه و آماده هستن واسه چنین چیزایی ! نمیشه جلوی شورشون رو گرفت که ...

من نمی‌فهمم مثلاً اون بدبختا چه شکلی بودن که صدا و سیما نخواسته تصویر بگیره ازشون ؟!!!

شرایط حضور در لیگ جهانی والیبال چی هست ؟
    دو سال این شانس رو داشتیم، اما به مصر باختیم و نتونستیم بریم تو مقدماتیش ... بعدش هم که به چین باختیم ...
    حالا باز خوبه امسال تو جام جهانی هستیم، اونجا بتونیم خوب ظاهر شیم (که فکر می‌کنم با وجود ولاسکو بتونیم) سران لیگ جهانی هم تجدید نظر می‌کنن ...

آخه ژاپنی که 3-0 به ما می‌بازه، جز 4 تا تیم اول هم نمیشه، چرا باید تو لیگ باشه و ایران محروم باشه !؟

10. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

خیلی‌ وقت بود پیروزی ورزش گروهی رو ندیده بودیم ... لذت بخش بود
    راستی‌ بازیکن ۲ اخطار که نداشتیم؟ .. فردا نگن چین ۳-۰ برد؟

12. 6 کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم قهرمانی والیبال رو تبریک می گم ..
    انصافا جو فوق العاده ای بود ... من که یادم نمی اد سالن 12 هزار نفری همچین جمعیتی به خودش دیده باشه ...
    حتی اون سال 2002 و مسابقات جهانی کشتی هم اینجوری نبود.
    به هر حال درسته ما در طول مسابقات عالی بودیم و فقط دو گیم باختیم ، ولی میدان اصلی و سخت برای والیبال مسابقات انتخابی المپیک هست که اردیبهشت سال دیگه در ژاپن برگزار می شه ... اونجا کار سختی داریم ... ژاپن میزبان هست تازه شیمیزو رو هم احتمالا دارند...
    کلا برای حضور در المپیک به نظرم به اسیا ظلم می شه ... چهار تیم برتر میرن با چهار تیم خوب قاره های دیگه دوره ای بازی می کنن و بعد قهرمان مسابقات + بهترین تیم اسیایی به المپیک می رند ...
    به هر حال به امید حضور ایران در المپیک

حسینی پاسهاش حرف نداره اما مشکل اصلیش قد کوتاهش هست ... امیدوارم ولاسکو به مهدوی اعتماد بیشتری کنه. اخر نفهمیدم دلیل اصلی خداحافظی سعید معروف چی بود!

درباره بسکتبال هم دل من یکی که خونه ...
    ما تو اسیا به هیچ تیمی به جز خودمون نمی بازیم ...
    بازی با اردن هم به خودمون باختیم 10 بار دیگه بازی کنیم عمرا اردنی ها ببرند ... n تا پرتاب پنالتی داشتیم ولی چند تاش گل شد ..؟. واقعا حیف شد ... واقعا!
    پ ن : می خواستم تاپییک بسکتبال رو بزنم ولی دیدم نه صداو سیما پخش می کنه و نه زیاد بچه ها پیگیر خبر ها هستند...

برای مسابقات لیگ جهانی والیبال شرایط خاصی مثل امکانات و .. مورد نیاز هست ...
    ایران از دو سه سال پیش درخواست رو داده تا در این مسابقات باشه ولی باید بازی های انتخابی انجام میداد ...
    دو سال پیش اگه اشتباه نکنم دو تا بازی در عین بی عدالتی هر دو در مصر با تیم مصر کردیم که شکست خوردیم همین امسال هم باز هم هر دو بازی رو در چین با همین تیم چین انجام دادیم که بازم نتونستیم به لیگ جهانی راه پیدا کنیم.

من فکر می کنم دیگه ژاپن رو تو کشورشم هم میتونیم شکست بدیم آخرین نتایجمونم که نگاه کنی اگه اشتباه نکنم تو جام ملت های 3-1 باختیم تو جام جهانی ایتالیا 3-1 شکستشون دادیم ... اون گریه سعید معروفم بعد بازی با ایتالیا و کری هاش با پاسور حریف رو یادم نمیره

واقعا مهدوی هنوز پختگی حسینی رو نداره و باید بازی های بیشتری در سطح بین المللی انجام بده و خب امیر حسینی هم با اینکه بازی فینال خیلی بازی نکرد ولی در مجموع بهترین پاسور مسابقات شد حالا نمیدونم انگار خداحافظی کرد دیگه الان همین مهدوی رو داریم و سعید معروف اگه بیاد...

لیگ جهانی هم خیلی بستگی داره به عملکردمون به این جام جهانی من فکر می کنم اگه خوب باشیم و تو مسابقات ورودی بتونیم نتیجه بگیریم مسئولین هم حمایت و تلاششون رو خواهند کرد و این خواست شرکت در لیگ جهانی وجود داره

بسکتبالم چی بگم این پرتاب آزاد مشکل پایه ای هست تو مدارس و آموزشگاه ها و باشگاه ها باید کار بشه وقتی بازیکن ملی درصد پرتاب آزادش زیر 30 هست یعنی فاجعه (البته شکیل اونیل یکم فرق داشت قضیش تو این آمار نمیاد )باخت با از دست دادن این همه پرتاب آزاد خیلی هم عجیب نیست هرچند به نظر من ما بازی با اردن خیلی مغرور بودیم و تو باد 8 برد متوالی ...

محتوای مخفی: عکس 

اینطور که من شنیدم صدا و سیما هیچ کدوم از بازی ها رو پخش نکرده (8 برد متوالی با اختلاف زیاد تیم ها رو له می کردیم )جز بازی باخت مقابل اردنو!!!

اونم با تاخیر...

خلاصه امیدواریم که نود هم بره رو انتن اونوری ها (که نمیره )که همین 4 تا بیننده هم از دست صدا و سیما بره بعد ببینیم کی سریال ها و فیلم های آبکی و اخبار و میز گرد های سیاسی صدا و سیما رو تماشا می کنه !!چی اونم با کیفیت اچ دی!! و گیرنده دیجیتال و ...

مملكت ما فوتبال زده شده است
    واليبال واقعيت خود را نشان داد، چرا همش فوتبال؟!

محمدرضا داورزني از مملكت فوتبال زده انتقاد مي كند و مي گويد كه واليبال واقعيت خود را نشان داد و اميدوار است كه با حمايت همه جانبه از اين تيم براي اولين بار به المپيك راه پيدا كند.

رييس فدراسيون واليبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه تيم ملي واليبال كار بسيار بزرگي انجام داد، اظهار كرد: ما تازه مي‌خواهيم به ميادين بزرگ‌تر فكر كنيم،‌ بايد براي كسب سهميه المپيك برنامه‌ريزي كنيم. واليبال ايران پتانسيل بسيار زيادي دارد. ما سعي كرديم هيچ كمبودي را احساس نكنند و همه شرايط برايشان مهيا شود. از اين پس هم مي‌خواهيم براي كسب سهميه المپيك همه امكانات را فراهم كنيم.

وي با اشاره به راهيابي ايران به رقابت‌هاي جام جهاني ژاپن، ادامه داد: ما در ابتداي راه قهرماني هستيم، به عنوان تيم اول آسيا به جام جهاني صعود كرديم. اميدوارم اين تلاش ادامه پيدا كند تا المپيكي هم شويم. قهرماني هدف ما بود، اين واقعيت واليبال ايران است، از مسئولان مي خواهم كه در مملكت فوتبال زده به اين قهرماني توجه كنند. متاسفانه در كشور ما همش فوتبال است و فوتبال و فوتبال! همه برنامه‌هاي ورزشي در شبكه هاي مختلف تلويزيون به فوتبال مي پردازند، حال اين واليبال است كه دارد نشان مي‌دهد كه جايگاهي در بين مردم دارد.

رييس فدراسيون واليبال درباره استقبال پرشمار تماشاگران و حمايت بي شابئه آن‌ها از تيم ملي به ايسنا گفت: استقبال بي‌نظير بود. فكر مي‌كنم از زماني كه تالار 12 هزار نفري آزادي ساخته شده، حضور چنين جمعيتي بي‌سابقه بوده است.

داورزني با تاكيد بر اين كه قهرماني شايسته مردم ايران بود، با اشاره به هفته «دفاع مقدس» قهرماني را به خانواده‌ معظم شهدا تقديم كرد و گفت: فدراسيون واليبال پنج سال تلاش مستمر كرد تا به اين موفقيت برسد. اين پيروزي را به جامعه ورزش، رهبر عزيز و رييس جمهور محترم تبريك مي گويم و آرزو دارم با كمك خدا براي اولين بار به المپيك لندن راه پيدا كنيم.

قهرماني بدون هيچ شكستي ارزشمند است
    نبايد مغرور شويم و تيم‌هاي آسيايي را دست كم بگيريم

خوليو ولاسكو در ميان سيل هواداران شادمان از قهرماني تيم ملي ايران در آسيا گفت: ما در اين رقابت‌ها بدون شكست و تنها با واگذاري دو گيم قهرمان شديم، با اين حال نبايد تيم‌هاي آسيايي را دست كم بگيريم و مغرور شويم.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از قهرماني در آسيا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: من خيلي از اين قهرماني خوشحال هستم. ما در كل اين رقابت‌ها تنها دو گيم را به حريفان واگذار كرديم و اين در حالي بود كه در هيچ ديداري شكست نخورديم و همواره پيروز بوديم و اين ارزشمند است.

وي ادامه داد: به نظر من سطح اين رقابت‌ها بسيار بالا بود. اين قهرماني تنها به كارهاي فني و تاكتيكي برنمي‌گردد، بلكه از نظر روحي و رواني هم بازيكنان ما نشان دادند كه عملكرد مطلوب و خوبي دارند.

پرافتخارترين مربي واليبال جهان ادامه داد: نبايد فراموش كنيم كه ما فقط در اين رقابت‌ها قهرمان شديم و نبايد حريفان آسيايي خود را از اين پس دست كم بگيريم. در آينده بايد براي رسيدن به اهداف بزرگتر تلاش كنيم.

وي با تشكر از حمايت هواداران پرشور ايراني خاطرنشان كرد: تماشاگران در بازي مقابل كره‌جنوبي و چين تمام ورزشگاه را پر كردند. تا پيش از اين دو ديدار بازيكنان تجربه بازي در چنين شرايطي را نداشتند اما در اين دو ديدار با جو سالن و ورزشگاه خو گرفتند و بايد از همه هواداراني كه ما را در اين رقابت‌ها تشويق كردند تشكر كنم.

14. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم قهرمانی والیبال رو تبریک میگم ...

بعد از حذف سپاهان بد جوری اعصابم داغون بود خیلی خوشحال شدم که والیبال تونست با اقتدار قهرمان بشه
    واقعا دمشون گرم با این همه بی توجهی که بهشون میشه بازم همینان که دل مردم رو شاد میکنن
    ایشالا تو مسابقات جهانی و انتخابی المپیک هم موفق میشن
    دست همه ی کسایی هم که رفتن و از تیم حمایت کردن درد نکنه

16. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

منم این برد رو تبریک میگم خیلی خیلی لذت بخش بود

توی بازی با کره و چین وقتی ست اول رو باختیم تنها کسایی که کماکان تیم رو تشویق میکردن همین بانوان ایرانی بودن
    خداییش مردامون فوتبالی به والیبان نگاه میکردن با هر امتیازی که تیم حریف میگرفت ساکت میشدن
    کاملا مخالفم
    من بعد بازی سردرد بدی گرفتم همچنین گوش درد از بس همه در حال تشویق و داد زدن بودن
    ملت چه زن چه مرد مدام در حال تشویق کردن بودن فقط موقع سرویس زدن تیم خودمون ساکت میشدن

و یه نکته این که بچه های والیبال خیلی گل و خاکی بودن بعد بازی هم با همه صحبت می کردن عکس می گرفتن به کسیم نه نمی گفتن با اینکه خیلی خسته بودن من از فوتبالی ها خبر ندارم ولی فکر نمی کنم اینجوری باشن

18. 6 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چند وقت پیش توی تلوزیون با یکی از کشتی گیرهایی که افتخارات جهانی رو هم بدست آورده بود(اسمش یادم نیست) مصاحبه کرده بود
    جوون ۲۲-۲۳ ساله میگفت امسال سال آخر کشتی من هست.دیگه بعدش میخوام برم دنبال یه کسب و کاری چون از کشتی چیزی گیرم نمیاد. که بعدش فردین معصومی گفت من ۸ ماه توی اردوی تیم ملی هستم ۸۰۰ هزار تومن گرفتم.یعنی برجی ۱۰۰ تومن!!!
    بعد اونوقت جناب آقای آرش برهانی(استقلال های عزیز ناراحت نشن) توی برنامه نیمروز با کمال وقاحت در حالی که خنده ای بر لب داره میگه توی ایران فوتبالیست ها تامین نیستن!!
    از انور مظاهری ها و سپهوندها که برای ما مدال آسیایی و جهانی کسب مکینن یا با موتور مسافرکشی میکنن یا دربون هستن(واقعی)

20. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •