تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 89

نام تاپيک: led 46'' b6000 یا samsung 46'' b750

داره خودمونی میشه adidas 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    وقت بخیر
    من تا الان به همچین مشکلی که شا میفرمایید بر نخوردم ، و بخار اطراف و یا وسط تلویزیون ندیدم ، کلا غیر از تصاویر سریع مشکلی نداره ، راستی در مورد صداش اینو باید بهتون بگم که صداش در حد عالی نیست ، در حد متوسطه ، درواقع به قول آقا مهدی صداش باس کمی داره ، که اصلا مشکلی نداره ، راحت میتونید برطرفش کنید .
    موفق باشی .

2. این کاربر از adidas 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    آقا مهدی،در مورد این تصاویری که دوستمون آقا امیر در رابطه با v10 لطف کرده گذاشته ،میخواستم بدونم این مدل تلویزیون ها هم که
    برای خاورمیانه تولید میشن امکاناتی از قبیل اینترنت ازشون حذف میشه یا نه ؟ مثل عکسی که آقا امیر از (v10 در اینترنت) گذاشته بود .
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماشاا.. اینقدر دوستان در زمینه لوازم صوتی تصویری فعال هستند که اصلا مهلت نمیشه که سوال های ما دیده بشه
    آقا مهدی بی زحمت اگه جواب مارو هم بدی ممنون میشم .

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

داداش گلم امکانات نت و لن خوشبختانه برای مدل خاورمیانه هم هست .

6. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهدی گل
    آقا مهدی من احترام خاصی نسبت به شما قائل هستم و تمام حرف های شمارو کاملا قبول دارم ومیدونم که این حرف هارو از خودتون نمیزنید و همشون حساب شده هستند .
    اما دوست من امروز که داشتم یکی از پست ها تونو میخوندم ، فکر کنم تاپیک (مقایسه LED و LCD ) بود .
    واقعا فکرم مشغول شده ، درسته شما نظر شخصی خودتونو گفتید ، اما من کاملا با این مخالفم ، مطمئن باشید که این مخالفت من به این نیست که من LED دارم ، و 3 میلیون پولشو دادم .
    دوست من مطمئن باشید کسی که قصد خرید یه TV میکنه ، و میخواد که حدود 3 میلیون پاش پول بده ، مطمئن باشید که نمیخواد 2 تا تلویزیون داشته باشه ، اون میخواد که تلویزیونی داشته باشه که اولا در سایز بزرگ باشه و دوما اینکه کیفیت عالی داشته باشه ، به نظر شما این منطقیه که آدمی که تمام پولشو جم کرده که یه تی وی خوب و در سایز بزرگ بخره ، پولشو بده برای 2 تا اونم سایز کوچیک ؟
    مطمئنم این مطلبی که من گذاشتم نه تنها موافق نداره ، بلکه مخالفان زیادی هم داره ، اما طبق گفته خودتون این یه نظر شخصی که من هم دارم نظر شخصی خودم رو میگم ، باز هم میگم دلیله اینکه من این مطلب رو گذاشتم این نیست که من ال ای دی دارم .
    دوست من اون مطلبی که شما گذاشتید همه جا صدق نمیکنه ، شاید در شرایط خاصی درست باشه اما در بیشتر مواقع خیر .
    به نظر من این درست نیست که شما دست بزارید روی یک مدل و یک برند وبگید فقط این خوبه وغیر از این اصلا حرفشو نزن ، به عبارتی شما درست میگید ها شاید فقط بهترین اونی باشه که شما میگید اما بازم در شرایطی این مطلب درسته نه همیشه .
    شما میگید که در ال ای دی با اختلاف 20 درجه کنتراست 50 درصد افت خواهد داشت ، خب مسلما 50 درصد اونقدری هست که یه عین دیده بشه ، اما من وقتی که جلوی تلویزیون می ایستم و تا 60 درجه هم مکانم رو تغییر میدم و هیچ تفاوتی در کنتراست نمیبینم چی ؟ من نمیگم که شما اشتباه میگید ، دلایل شما کاملا فنی و دقیق هست اما ....
    آقا مهدی گل آیا به نظر شما این منطقیه اون شخصی که به گفته شما بهتره بجای خرید ال ای دی پولشو بده یه پلاسما و یه ال سی دی بخره ، بعد از استفاده این دو تی وی چقدر مصرف برق بالا هست ، بالاخره قراره که این تی وی ها سال ها استفاده شن دیگه ، اونوقت نمیگید که بعد چند سال باید پول 100 تا ال ای دی رو بدن ؟
    ببینید مسئله من فقط روی مصرف برق نیست ، شما میگید خریدنLED پول ریختن دور هست ، و میگید کیفیتی که یک پلاسما داره خیلی خیلی بالاتر از یه ال ای دی هست ، اما من چنین تفاوت هایی رو نمیبینم چی ؟
    آقا مهدی گل ، من در جا و مکانی نیستم که بخوام شما رو سوال پیچ کنم ، شما خیلی بزرگتر از این حرفا هستی، حرف شما واسه ما حجته ، مطمئن باشید گذاشتن این مطلب توسط من خدایی ناکرده اظهار توهین به شخص خاصی نبود ، این فقط یه نظر شخصی ساده بود . اما بازم میگم این مطالب من در بین شما ها دوستان مخالفان زیادی داره ، اینو خودتون هم میدونید .
    خیلی ممنونم که صبورانه این مطلب رو خوندید .
    با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی .

8. 2 کاربر از adidas 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز من منظورم این بود که وقتی یه LED پنل 46 اینچی نزدیک به 3 میلیون تومن هست شما با پولش میتونی یه پلاسما 42 اینچی بخری که 4 اینچ از LED کوچیکتره و یه LCD 37 اینچی مصرف برق یه پلاسمای 42 اینچی تو آمریکا که برق یکی از بالاترین قیمتهارو در دنیا داره سالی 45 هزار تومان به پول ما هست که تو ده سال میشه 450 هزار تومان با توجه به قیاس قیمت برق تو آمریکا و ایران مصرف یک تلویزیون پلاسما در سال تو ایران اندازه پول دو تا پیتزا هم نمیشه که فکر نمیکنم به اقتصاد خانواده ای ضرر بزنه.
    در مورد تغییر کنتراست برای اینکه راحت تر ببینید شما برق اتاق رو خاموش کنید یه تصویر ثابت رو روی پنل نگاه کنید اگر از سمت چپ نگاه کنید افت کنتراست از سمت راست پنل شروع میشه و برعکس بعد به صورت دستی زمانی که مستقیم جلوی تلویزیون ایستادین هم کنتراست رو 50 درصد کم کنید و با هم مقایسه کنید.
    میتونید با همین Image تست کنید:

وقتی دارین زاویتون رو تغییر میدین رنگ لوزیهای چپ و راست صفحه رو با هم مقایسه کنید.

در مورد دوتا تلویزیون داشتن هم من نگفتم که دوتا تلویزیون بقل هم توی یک اتاق داشته باشین گفتم میتونید از یکیش تو اتاق خواب استفاده کنید در حالی که یک تلویزیون عالی هم تو اتاق پذیرایی دارید اینم نظرم بود مثل نظر شما که دوست دارین فقط یه تلویزیون خوب داشته باشین که محترمه.
    این قضیه دست گذاشتن من روی یک پنل خاص یا یک برند خاص موضوع جریان صحیح اطلاعات هست و اون چیزی که در حال حاضر به عنوان واقعیت موجود هست فردا اگر این جریان به نفع یک برند دیگه و یک تکنولوژی دیگه عوض میشه من بازم همین حرفهارو تکرار میکنم دوست عزیز و میام اینجا و در مورد اینکه فلان برند و یا فلان مدل در حال حاضر بهترین هست با ارائه دلایل مستند از منابع معتبر همین مطالب رو در مورد اون برند و مدل خاص تکرار میکنم و با اعتقاد کامل هم این کارو میکنم چون دارم از چیزی که ارزش داره دفاع میکنم.
    پس این جریان که آدم دست روی برند خاصی بزاره زمانی مشکل داره که آدم بخواد در مورد اون برند تبلیغ بی جا و نادرست بکنه مثل بعضی از دوستان که هم حتما دیدین وقتی یه محصولی از یه برندی که طرفدارش هستن ارائه میشه فقط کافیه شما یکی از عیبهای اون دستگاه رو عنوان کنید اونوقت طوری با شما برخورد میکنن که انگار مسائل ناموسی در بین بوده.
    شما هم موفق باشید دوست عزیز.

10. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست خوبم آقا مهدی گل
    متشکرم که جواب دادی ، راستی آقا مهدی فکر نکنی که من قصد جسارت داشتم ، من مطمئنم اطلاعاتی که شما داری کاملا درست و منطقی و حساب شده وفنی هست ، بنابراین ازت کمال تشکر رو دارم . خلاصه این هم عقیده ما بود دیگه ، هر کسی یه عقیده خاصی داره ، بازم ممنونم دوست عزیز .
    با آرزوی سلامتی .

12. این کاربر از adidas 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    آقا مهدی من tv رو با اون عکسی که لطف کردی و گذاشتی تست کردم . عکس رو گذاشتم تو tv و مستقیما جلوش ایستادم و تغییر زاویه دادم ، آقا مهدی من در زاویه 20 درجه هیچ تفاوتی رو مشاهده نکردم ، و اونقدر زاویه تغییر دادم که در زاویه حدودا 50 - 60 درجه دیدم که لوزیهای طرف مخالف من کمی رنگش عوض شده و تقریبا به رنگ صورتی خیلی خیلی کمرنگ در اومده .
    ممنون

14. این کاربر از adidas 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    آقا مهدی من tv رو با اون عکسی که لطف کردی و گذاشتی تست کردم . عکس رو گذاشتم تو tv و مستقیما جلوش ایستادم و تغییر زاویه دادم ، آقا مهدی من در زاویه 20 درجه هیچ تفاوتی رو مشاهده نکردم ، و اونقدر زاویه تغییر دادم که در زاویه حدودا 50 - 60 درجه دیدم که لوزیهای طرف مخالف من کمی رنگش عوض شده و تقریبا به رنگ صورتی خیلی خیلی کمرنگ در اومده .
    ممنون
    سلام با اجازه آلوکارد جان.
    آقا وقتی تغییر رنگ داده یعنی دیگه نابود شده اول افت کنتراست انجام میشه وقتی ادامه پیدا میکنه به تغییر رنگ میرسه که اونجا میگن ماهیت رنگا عوض شده تو اون حالت که شما دیدی ماهیت رنگ به کلی عوض شده.

16. 2 کاربر از nathan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیزم شما اون پست جناب alucard رو دقیق تر بخون ، گفته که با تغییر زاویه رنگ لوزیهای سمت چپ و راست رو با هم مقایسه کنید ، در ضمن من هم که گفتم تغییر رنگ داده ، منظورم این بود که وقتی تا زاویه 50 - 60 در جه میرسی ، کمی نور لوزیهای مخالفت کم یا زیاد میشن ، که این به نظر من اصلا دلیلی بر تغییر ماهیت رنگ نیست . شما اول معنی دقیق افت کنترست رو به من بگو ، افت کنتراست = تغییر رنگ تصاویر . که الان بیشتر هدف گفته به آقا مهدی همینه که من تا زاویه 50- 60 درجه تغییر روشنایی در رنگ لوزیها دیدم ،
    نه اینکه بیام و بخوام تعریف کنتراست رو بگم یا اینکه بخوام از Tv دفاع کنم ، و فقط مشاهده ها یم رو مطرح کردم .
    ممنون از شما دوست عزیزم

18. این کاربر از adidas 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •