توی بازی کینگ کونک داشتم میدویدم یه دفععه رفتم تو زمین همینجور داشت حرکت میکرد رفتم 3 تا مرحله بعد
توی بازی کینگ کونک داشتم میدویدم یه دفععه رفتم تو زمین همینجور داشت حرکت میکرد رفتم 3 تا مرحله بعد
پس بزارید منم اینو بگم
مال چند وقته پیشه.نیم ساعت داشتم میخندیدم.برای دومین بار داشتم call of duty 5 رو تا آخرش میرفتم
وقتی تو مرحله آخر رفتم پرچم رو بزارم یه دشمن پرید جلوم و با تیر زدم بعد فرمانده اومد مردانگی به خرج بده با شمشیر پرید جلو طرفو بکشه , خودشم تیر خورد افتاد مرد.
بعد دیدم میگه باختی دوباره از چک پوینت شروع کرد.
Last edited by محمد رضا حیدری; 17-09-2009 at 13:19.
سلام:
من داشتم gears 2 بازی میکردم، یه بروماک اومد.من از بالای پشت بوم یه بمب زدم کنارش،بدبخت بروماکه 20 متر رفت هوا بعدشم چسبید به دیوار.خیلی باحال بود.![]()
اینم همین امروز اتفاق افتاد.توی Rainbow six vegas2 اتفاق افتاد.
رفتم چسبیدم به دیوار کنار یه در و درو باز کردم.نامردی نکردمو یه نارنجک انداختم تو اتاقو برگشتم پشت دیوار بعد از چند ثانیه که نارنجک منفجر نشد یه سرک کشیدم ببینم چه خبره .یه دفعه دیدم یه چیزی با سرعت نور از ته اتاق به سمتم پرت شد و از در افتد بیرون.اونم چیزی نبود جز یه دشمن بدبخت.
داشتم Need for Speed™ SHIFT بازی میکردم.
تنه زدم به یه ماشین ، پرت شد رو چمن کناره و رو سقف اومد پایین و در حدود یک کیلومتر رو سقفش سر خورد.
جالبه که در حالت سر خوردن تونست از من جلو بزنه.
درسته که در بازی هایی مثل call of duty دوستان ما نمیمیرند
ولی در شماره چهار این بازی من یه جا کمین گرفته بودم یاروها ریختن اونجا بعد یکی
کل خشاب توپ تفنگ همه چی خالی کرد تو شکم این رفیق ما نمرد که نمرد کلی خندیدیم.
اقا یه عالمه خندیدم دم همتون گرم
از موسس تایپک هم تشکر میکنیم
این البته بیشتر شبیه یک کار احمقانه و ترفندی هست !![]()
من بچه بودم تو PS1 تامب رایدر بازی میکردم
بعد من ئقتی فیلم هاشو پخش می کرد سی دی 4 رو در میوردم 5 ر میذاشتم(یا برعکس)
این میرفت تمام فیلم های بازی رو نشون میداد ! پشت سره هم کلی حال می کردم
دورانی بود !
خاطره ما هم مربوط به pes 2009 میشه که توی بازی دروازه بان من خطای پنالتی کرد و اخراج شد
بعد که رفیقم خواست پنالتی بزنه دروازه خالی بود و هیچکی توش نبود و جالب اینجاست که داور اجازه ضربه رو داد و اون هم نامردی نکرد و دروازه بدون دروازه بان رو باز کرد
یکی دیگه هم مربوط به بازی neavy seals 2 میشه که اونطرف در یک از دشمنان بود و من هم اینطرف پشت در منتظرش بودم تا که در رو باز کنه و با تیر بزنمش ولی یکدفعه یارو از توی در رد شد و یکدفعه جلوم سبز شد
یکی دیگه هم مربوط به بازی gta san andreas میشه که با ماشین پشت چراغ قرمز ایستاده بودم که یکدفعه یک ماشین با سرعت تمام اومد زد بهم و جالب اینجا بود که راننده اون ماشین با رفیقش اومدن بیرون ما رو از ماشین کشیدن بیرون و با چوب بیسبال و باتوم تا تونستن ما رو زدن
Last edited by B3HZ@D; 29-09-2009 at 02:59.
یه سوالی. به نظر شما باگ های PES بیشتره یا FIFA؟
یکی از اینا بود نمیدونم فیفا بود یا pes همین آخریاش 2008 و 2009. که بعضی وقتا که نزدیک محوطه جریمه خطا میکردی به جای این که خطای تو رو بگیره ضربه آزاد به خودت می داد. اونم در شرایطی که همه ی بازیکنا پشت توپ هستند دروازه بان هم تو دروازه نیست! گل نکردن توپ در اون وضعیت هنر میخواد.
صحنه های عجیب غریب زیاد دیدم ولی حضور ذهن ندارم. ولی این اواخر یه صحنه ای که دیدم خیلی جالب بود تو PES یه حمله ی ناگهانی به سمت دروازه ی حریف کردم حداقل 4-3 تا بازیکن من تو محوطه جریمه بودن. دروازه بان توپ رو که گرفت انقدر سرعتشون زیاد بود همه ی 4-3 نفر رفتن تو تور دروازه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)