بازم ممنون. فقط اگه میشه, بگید این عدد 10 رو از کجا و با توجه به چه چیزی آوردید؟
بازم ممنون. فقط اگه میشه, بگید این عدد 10 رو از کجا و با توجه به چه چیزی آوردید؟
شما به يه نکته اي که بايد توجه داشته باشين اينه که حاصل تقسيم دو متغير از نوع int تو ++C يه عدد صحيح هست نه اعشاري . مثلا اگه 12 رو بر 10 تقسيم کنيم جواب 1.2 نميشه . بلکه قسمت اعشاري رو ميندازه دور و حاصل 1 ميشه .
فکر کنم منظورم رو خوب بیان نکردم. مثلآ a1 = a % 10 چرا 10, مثلآ 12 یا یک عدد دیگه, نه؟ این 10 از کجا اومده و علتش چیه؟
نمیدونم منظورم رو خوب میروسنم یا نه؟
ما مي خوايم مثلا عدد 12345 رو بر عددي تقسيم کنيم که باقيمانده اش 5 باشه . و اون عدد هم تنها مي تونه 10 باشه .
مي خوايم عدد 1234 رو بر عددي تقسيم کنيم که باقيمانده اش 4 باشه و ...............
سلام.من یه سوال مربوط به c# دارم.امیدوارم که تاپیک رو اشتباه نیومده باشم.
من خودم از c# هیچی بلد نیستم سوال مال یکی از دوستانمه.
ایشون می خواد که فرمی رو که طراحی کرده پرینت کنه.
مورد دوم هم اینه که قسمتی از فرم رو چاپ کنه.
یه راهنمایی بکنبد که متوجه بشن.من عین مطلب شما رو به ایشون ابلاغ خواهم کرد.خیلی ممنون
سلام
کسی درباره معماری سه لایه تو سی شارپ چیزی بلده؟
اگه مقال ای چیزی هم بذارین که دیگه ایول
تو c++ یه تابع هست که برای تاخیره.یه عدد میگیره به میکرو ثانیه صبر می کنه.اسمش یادم رفته الانم خیلی لازمش دارم.لطفا کمک فوری بفرمایید.
يه تابعي بود به اسم delay که فکر کنم تو استاندارد ANSI وجود نداره . مي تونين براي تاخير زماني از يه حلقه استفاده کنين که مثلا 20000 بار يه متغير رو ++ مي کنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این حلقه راهش نیست.چون اگه بخوای حساب کنی این حلقه زمان اجراش بسته به سرعت پردازندست.من دنبال کنترل زمانیش هستم.می خوام برای هر خروجی مثلا نیم ثانیه تاخیر داشه باشه که دیده بشه.راهی که شما اشاره کردی البته کار می کنه اما نه اون طوری که باید.
به هر حال اگر نکته ای چیزی گیرتون اومد ما رو هم خبر کنید.
خیلی ممنون از توجه شما.
میشه در مورد کتابخانه time یه توضیحی بدین؟
یه سوال دیگه هم دارم اینه که مثلا iostream به عنوان یه کتاب خانه هست یا اسم دیگه ای داره؟
ویا همین time؟
ویا هر چیزی که include میکنیم؟
Last edited by ara.look; 01-09-2009 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)