camaro
1969
![]()
یه مدتی تو نخ این ایمپالا بودم اخرم امان از بی پولی.سوپر اسپرت کوپه:
![]()
این ب3 میلیون یکی از کامارو های بکر تهران میشه.آره تقریباً روپا بود. اما واقعاً پروژه سنگینی بود با توجه به قیمتی که می گفت. اول می گفت 3.5. می گفت خودم 2.5 خریدم و 800 خرجش کردم و 3.5 می فروشم.بالای 3000 لیتر فقط بنزین داشت! معاینه فنی و بیمه و پلاک هم داشت. اما ماشین رو خوابونده بود تو پارکینگ. اما انگاری الان تا 2900 هم اومده. با توجه به حجم کاری که داشت به نظرم اگه یکی خیلی طالب باشه تا 2.5 می ارزه.چون یه مقدار کار برقی و درست کردن آمپرها، تودوزی، یه مقدار رسیدگی به بدنه احتیاج داشت. اما موتورش به نظر سالم میومد.
طرشته.گاراژ برادر حسینمردی.راستی اون پونتیاک 92 رو نمی تونی آمارشو دربیاری کجاست؟ البته انگاری خیلی کار داره تا ماشین شه اما هر چی باشه پونیاک 92 هستش که عشق من یکیه!اگه به قیمت میدنش جوری که بازسازیش بیرزه من می خوامش
بازسازیش اصلآ به صرفه و معقول نیست چون خرجش خیلی میره بالا.
الته اگر جمع کردنی بود اون حسینمردی خودش تا حالا این کارو کرده بود چون یکی از ماسل بازای قدره.
dj.tiesto جان یا بهتره بگم آقای دیزل توی تی تی
راستی بهروز چارجر رو چیکار کرد آورد بیرون یا هنوز کار داره؟ماجرای اون دوج رم بهروز چی هستش؟
اون ایمپالا کوپه هم که میگی احتملا الان قیمش شده 6-7 تومن.
ممنونم در مورد پونتیاک هم کارش اگه زیادب اشه و بدنه مشکل داشته باشه به صرفه نیست اره
Last edited by rami_hemi; 20-08-2009 at 11:48.
این حرفو نزن.این 69 که خیلی داغونه همه جاش رنگه اونم چه رنگی
این کامارو بی تعصب بخوام بگم از مناسبترین و ایده ال ترین کامارو های هم رده ی خودش تو ایرانه.
قیمتشم 15 میداد قبلآ الان خبر ندارم.
ماشینو یه نظر از نزدیک ببینی نظرت عوض میشه.
اون تیکه ها رو هم برای این اینجوری رنگ زده که ماشینو فعلآ نمیخواست بفرسته زیر رنگ برای همین میخواست تابلو نباشه.
صد در صد .شک نکن که اس اس هست.من قبلآ به سپرش دقت نکرده بودم.احتمالا اس اس باشه
بله شدنیست اما مقرون به صرفه نیستن جم کردن سخته ولی به نظر من میشه
من اون موقع سوار میشدم بیشتر حال میکردم.ولی الان خیلی خوب شده.حالا این بهروز دوج رو از تعمیر در آورد یادمه برده بود کلا صافکاری نقاشی خوشحال شده بودم که از اون وضع وحشتناک ماشین رو در آورد
اره.مدل 1981یه سوال مگه بهروز دوج رم هم داشت؟
کارکرد حدود 20.000 تا بود.نو نو.در حد روز اولش.
با دنده 3 برن اوت میکرد ماشینه.خیلی سالم و نو بود.
دور و بر 18 تومن براش تموم شده بود.
اخه یه عده اومدن میگن اون gt 1967 قیمتش 10 میلیونه نه 50 میلیون.راستی دیزل جان حال شما احوال شما چه خبرا میبینم که سر فورد کلی کل کل میکنی توی تی تی
کاش یه آماری از این پونتیاک 92 پیدا کنی
تو جایی که کوپه های خسته و خیلی معمولی مثل نوا 10-12 میلیون فی میخوره ماشینی مثل gt 50 میلیون براش زیاد نیست.
ماشین بهروز رودرانر:
before:
و اما after:
![]()
منو میتونید علی یا دیزل یا علی دیزلصدا کنید.
نه کار چارجر تموم شده.موتورشم جمع کرده در حد نو.
الان لنگ جلو پنجره و شیشه جلو مونده.
دوج رم پاور هم که توضیح دادم چی بود جریانش.جاتون خالی سواریش حالی میده که بنز s500 به من نمیده.صدای موتور 360 اش خیلی ناز بود.خلاصه که حیف پول نداشتم به اندازه ی کافی و الا خودم میگرفتم ازش.
احتمال گرون شدن ایمپالا که عکسشو گذاشتم تا 2-3 برابر هم هست
قیمت گذاری ها خیلی فضایی شده.
شماره اقای حسینمردی رو هم پیدا میکنم براتون میذارم کسی دوست داشت با خودش صحبت کنه.
نمیدونم یه سری افراد واقعآ ارزش اموالشون رو نمیدونند یا با کسی لج بازی میکنند یا جو میگیرتشون.یه سری هم مثل صاحبان این سه تا کامارو واقعآ جنایت کارن:
چراغ سمند رو کامارو:!!:
من بیشتر از اون 1969 حیفم میاد که احتماۀآ صاحبش یکیه عین اون پیرمرده که کامارو 1971 خودشو به من نداد دو میلیون رفت داد اوراقش کردن روا خرید.(بچه های tt در جریانند.)
یکی از دوستام(مصطفی)
یه باراکودا زرد 1970 دیده بود میگفت صاحبش یه خانمه میگه 10 میلیون.اگه کسی از بچه ها خواست بگه من شماره صاحبشو پیدا کنم براش چون واقعآ ماشین با ارزشیه.
عکساشو به زودی میزارم.
(با رعایت قانون.چون تو روزنامه همشهری هم اگهی شده بود پس این پست فقط جنبه اعلان داشت)
اتفاقآ تو کارت ماشین رنگ رو به مشکی روغنی تغییر داده بود ولی نمیدونم چی شد دوباره تصمیم بر این گرفت که دوباره به رنگ کرم فکر کنه.
معذرت:
پست بدون عکس
معذرت باقالی میکارم
علی جان بعضی از آدما از سر کوه میان و صاحب یه چیزایی میشن که ارزشش رو نمیدوننمثلا همین کامارو ها .
تو زمان انقلاب یه عده مفتی صاحب این ماشینا و یه سری اموال شدن که معلومه بعد یه مدت چون زحمت نکشیدن داغونشون میکنن حالا من یه زمانی ه کامارو 69 آبی توی محلمون بود صاحبش یه افسر ارتش بود حالا این خوب بود جلوی ماشین رو با نتمونه شول/مالیبو عوض کرده بود .این چراغ سمند هم واسه من شدهنمیدونم دیگه خوره وجود نمیبینم این عکس رو میخوام خود کشی کنم.
این رم پاور هم واقعا هیولایی هستش واسه خودش.
اون باراکودا رو هم دیدم واقعا ترو تمیزه 10 تومن هم مناسب هستش حیف ندارم فعلا که بخرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)