تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 25 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آهان ok ولی طرف حرفه ای بازی می کنه فکر کنم یکی داره بازی می کنه یکی دیگه هم با موبایل از رو تلویزیون فیلم می گیره. ولی چیز با ارزشی هست اونهایی که می خوان گیم پلی بازی رو ببینن حتما این ویدیو رو که دوستمون گذاشته بگیرن و ببینن

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان دانلود تموم شد با pcsx بازی کردم خیلی خوشم اومد حالا میزنم روی DVD با PS2 بازی میکنم نظر کلیم رو میگم ولی در کل خیلی انیمیشن ها و Event های جالبی داره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان دانلود تموم شد با pcsx بازی کردم خیلی خوشم اومد حالا میزنم روی DVD با PS2 بازی میکنم نظر کلیم رو میگم ولی در کل خیلی انیمیشن ها و Event های جالبی داره
    کاملا موافقم بسیار بازی پر هیجان و دنباله داری هست هرچی بازی می کنی سیر نمیشی

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

واسه من تو قسمت بایوس هیچی نیست خالیه چه کار کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه من تو قسمت بایوس هیچی نیست خالیه چه کار کنم
    کافی بود شما اون فایلی که توی پست دوم گذاشتم رو دانلود کنید. خوب تقصیر منه شما میرید فایل نصبی این برنامه رو از جای دیگه دانلود می کنید والا به خدا من اینقدر وقت ندارم آموزش کامل کار با PCSX2 رو بیارم اینجا آموزش بدم. من تمام وسایل لازم برای اجرای بازی رو توی پکیجی ناقابل 5 مگابایتی جمع کردم و گذاشتم پست دوم که دوستان مجبور نباشن واسه پیدا کردن بایوس و پلاگین و اینا بیفتن دره تپه.

توصیه می کنم همون پکیج رو که توی پست دوم هست رو دانلود کنید. بعدش با توجه به تنظیمات می تونید ازش استفاده کنید و بازی رو اجرا کنید و ازش لذت ببرید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

krauserجان من اومدم با کلی سوال

اول اینکه این علامت سوال ها توی دکمه های شون از چطوری از بین میرن ؟

چکار باید بکنی تا شوت های جدید باز بشه ؟

دو تا بخش داستانی چه فرقی با هم دارن ؟

فعلا اینا کافیه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با زدن دکمه های صحیح یک بار بزنی برای همیشه آنلاک میشه. اون سیوی که من گذاشتم توی صفحه 5 آنلاک شده هست همه شوتها. ولی اگه میخوای خودت این کار رو بکنی به پست سوم مراجعه کن تا کد هر شوت رو ببینی. شوت های جدید باز نمیشه یاد گرفته میشه توی Story Mode تسوباسا اولش شوتی غیر از پاور شوت بلد نیست یه دونه هم TP می بره البته ضربات والی شوت و برگردان هم می زنه که وقتی توی محوطه جریمه پاس دریافت کنه این ها رو می تونه بزنه. بازی مقابل هیرادو یعنی بازی پنجم شوت درایو (همونی که ایران بهش میگه شوت چرخشی) رو یاد میگیره 2 تا TP هم خرج می کنه. بازی بعد آخراش طی یک Event که آوردنش خیلی سخته شوت درایو ققنوس نما رو یاد میگیره که یکی از قدرتمندترین و مهار ناپذیر ترین شوت های موجود در این بازی هست. و 3 تا هم TP می بره می تونی این شوت رو در بازی مقابل توهو بزنی. توی تیم ملی وقتی درست کنار تارو میساکی قرار بگیری می تونی شوت دوقلو بزنی باهاش همینطور با کوجیرو هم می تونی دوقلو بزنی کافیه بری و کنارش وایسی. کلا شوت ها طی Event ها و با پیشرفت بازی یاد گرفته میشن. کار خاصی نباید انجام بدی. فقط یه چیزی بهت بگم در مورد هایپر: شما وقتی شوت معمولی میزنی که نیازی به داشتن TP نیست شانسی برات 3 تا دکمه میاره که یکیش نا معلومه شما باید شانس بیاری که اون نامعلوم رو درست بزنی قاعده خاصی نداره و کاملا تصافی هست توی شوت های عادی. من اگه مجبور باشم در لحظه شوت Q Save میکنم هر 4 دکمه رو امتحان می کنم هر بار که نشه لود میکنم یه دکمه دیگه رو امتحان می کنم بالاخره اون خالیه یکی از دکمه های دایره ضربدر مثلث یا مربع هست. دوتای دیگه رو هم خودش میده. وقتی بازیکن حریف شوت میکنه اگه شانس بیاری و هر 3 تا دکمه رو بزنه می تونی ترتیب اونها و حفظ کنی و به ترتیب همون ها رو با دروازبانت بزنی اینطوری دروازبان از جادوی هایپر استفاده میکنه تقریبا گل شدن توپ غیر ممکن میشه. پست سوم رو هم تا شب حتما کامل می کنم Event ها و کدهای شوت های مخصوص رو میذارم

دو تا بخش داستانی داریم: Story Mode که هیچ ابتکار عملی نداری عین یه چیز اجباری هست که حتما باید بگذرونیش و بهت تحمیل میشه همه چیز اتفاق می افته و شما نمی تونی تصمیم بگیری در موردشون به غیر از موقعیت های دو حالتی که هست حالا یا گل می خوری یا میگیری بقیه اش چه بخوای چه نخوای اتفاق می افته.

مود مورد علاقه من یعنی مود My Captain شما یه بازیکن میسازی براش اسم و اینا میذاری و عضو تیم نانکاتسو میشی توی این مود حتی شما می تونی توی هر پستی که بخوای بازی کنی حتی دروازبان هم می تونی وایسی. بعد از بازی با تیم ها وت مخصوص تیم حریف رو یاد میگیره کاپیتان شما. مثلا بازی اول شوت شاهین نمای شون نیتا رو یاد میگیرید. شون نیتا همون بازیکن شماره 9 هست. یا بعد بازی با آزوما ایچی شوت برنده سودا ماکوتو رو یاد میگیرید در بازی آخر هم شوت آتشین کارل هاینز اشنایدر رو یاد میگیرید. بازی کنی خودت می تونی تفاوت های دو تا رو حس کنی

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از توضیح کاملت

ولی واقعا آوردن Event ها خیلی سخته من تا حالا فقط تونستم چند تا Event ببینم که خیلی هم زیبا بودن

یعنی اگه من یه بار شوت عادی سوباسا رو درست بزنم دفعه بعد فقط برای سوباسا هر 3 تا دکمه رو نشون میده یا برای همه بازیکن ها ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان تمام Event های بازی با هاناوا رو دیدم خیلی جذاب بودن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از توضیح کاملت

ولی واقعا آوردن Event ها خیلی سخته من تا حالا فقط تونستم چند تا Event ببینم که خیلی هم زیبا بودن

یعنی اگه من یه بار شوت عادی سوباسا رو درست بزنم دفعه بعد فقط برای سوباسا هر 3 تا دکمه رو نشون میده یا برای همه بازیکن ها ؟
    خیر عرض کردم که شوت های عادی همیشه یکی رو علامت سوال میزنه. و باید شانسی بزنی هر بار تا شاید هایپر بشه. فقط شوت های مخصوص کد هایپر دارند که اول قفله اگه یه بار هایپر بزنی یک شوت TP بر رو برای همیشه موقع زدنش کد هایپر رو برات یاد آوری می کنه همیشه هم ثابت هست کد هاشون رو گذاشتم توی پست سوم تاپیک

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •