سلام به همگی
یه سوال:توی نمایش e3 وقتی نوبت نمایش فورزا شد معلوم نبود چطوری گاز میده؟
اگه گازش اوتومات باشه که حال نمیده![]()
سلام به همگی
یه سوال:توی نمایش e3 وقتی نوبت نمایش فورزا شد معلوم نبود چطوری گاز میده؟
اگه گازش اوتومات باشه که حال نمیده![]()
آقا من رفتم حساب کردم دیدم 1.5 متر خیلی کمه... شما مطمئنی که 1.5 متره ؟؟؟
ز=ی=به نظر من این طرح شکست میخوره چون لذت بازی یه طرف و لذت بازی با جوی استیک خوب یه طرف. درسته نو آوری هست و جوی استیک حذف میشه ولی به ازاش لذت جوی استیک و شوک های بینظیرش هم حذف میشه. به نظر من باید قابلیت اتصال جوی استیک رو هم بهش میدادن(مثل وی) تا هرکس با سلیقه ی خودش بازی کنه و دستگاه موفق تر بشه
دوست عزیز حرفتون هم درسته هم غلط ، درست چون سلیقه توی بازی نقش داره و شاید هر چقدر هم این وسیله خوب باشه برای بعضی ها بازی با دسته راحت تر بشه ، غلط برای اینکه کینکت فقط برای بازی طراحی نمیشه بلکه در صورت موفقیت فنی این طرح می تونه شبیه ساز یک هوش مصنوعی باشه !!! مثلا مایلو اگر نمایش هاش واقعی باشن می تونه پیشرفت عظیمی در هوش مصنوعی باشه .ز=ی=به نظر من این طرح شکست میخوره چون لذت بازی یه طرف و لذت بازی با جوی استیک خوب یه طرف. درسته نو آوری هست و جوی استیک حذف میشه ولی به ازاش لذت جوی استیک و شوک های بینظیرش هم حذف میشه. به نظر من باید قابلیت اتصال جوی استیک رو هم بهش میدادن(مثل وی) تا هرکس با سلیقه ی خودش بازی کنه و دستگاه موفق تر بشه
در کل این وسیله یجورایی می تونه سبک گیمینگ + خیلی از کارای کامپیوتری و هوش مصنوعی و ..عوض کنه .
مگه کلیپ های E3رو ندیدید که چه قد فاصله گرفتن؟همون1.5 متر حاجی![]()
اینم چندتا بازی دیگه :
محتوای مخفی: -
[/SPOILER]
Last edited by A.N.A.P; 05-09-2010 at 10:58.
آقا کسی ویدئو جدید از کینکت نداره ؟؟؟
یا همون ویدئو های سایت Xbox که فیلـتره ؟؟؟
تو لایو جدید ترین ویدیو هاشو میزاره![]()
فورزا رو نمیدونم ولی یه بازی ماشین دیگه بود که با حرکت پا گاز دادن رو کنترل میکرد به این صورت که اگه یک پا رو جلو بزاری
گاز میده و عقب ببری ترمز میکنه
کینکت به نظر من در اصل برای بازی ساخته نشده ... بازی برای این هست که دنیا با این دستگاه و قابلیت های اون آشنا بشه ( و البته مایکروسافت یه پول خیلی زیادی گیرش بیاد ! )
از همین دستگاه میتونن توی کنترل بازو های مکانیکی استفاده کنن ( کنترل ربات )
توی ساخت انیمیشن قطعا جای موشن کپچر فعلی که با کلی دستگاه هست رو میگیره و ...
تا BanWave لایو نمیرم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)