تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 20 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولی خودم اعتراف میکنم که داشتن کیبرد یه چیزه دیگست

یکی از برتری های ایکس وان نسبت به امنیا در اینترنت هست شما وقتیکه با امنیا میخواد روی مرورگر آدرس سایتی رو تایپ کنید باید به منو فرعی کیبرد مجازی رفته و تایپ کنید ولی در ایکس پریا اینطوری نیست
    مستقیم در حالیکه مرورگر رو میبنید با کیبرد تایپ میکنید

2. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

یک بار تو دستت بگیری مشخصه که امنیا Very high Quality Material در بین کل گوشی های پاکت پی سی رو داره
    سطح صاف و سیقلی
    دوست عزیز کسی نگفت ای900 بدنه بدی داره من دارم میگم بهترین نیست..............اگر هم بهترین باشه مثلش زیاد میباشد

4. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان و با تشکر از اقا حمید. ببینید دوستان همه صحبت ما سر اینه که در مقایسه این دو گوشی محاسن و معایب اونا برای یه کاربر میتونه مفید باشه و برای دیگری غیر مفید. اصلا حرف اصلی ما این بود که دوستان چون خودشون از یه چیزی خوششون میاد نباید اونو بعنوان مزیت یک گوشی و عیب گوشی دیگه مطرح کنند چون اینجا بحث سلیقه است و باید تصمیم گیری به عهده خود کاربران گذاشته بشه مثل همین قضیه صفحه نمایش یا کیبورد.
    چیزی که اقای گل محمدی در مقایسشون رعایت نکرده بودند و سلیقه خودشونو در مقایسه دخالت داده بودند و خودشون نتیجه گیری کرده بودند در حالیکه هر شخصی بسته به نیازش خودش باید نتیجه گیری و در نهایت انتخاب کنه. صحبت اصلی اینه و در واقع ما از اقای گل محمدی میخوایم که نتیجه گیریاشونو حذف کنند و به عهده کاربران بذارند.
    با تشکر از دوستان.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان و با تشکر از اقا حمید. ببینید دوستان همه صحبت ما سر اینه که در مقایسه این دو گوشی محاسن و معایب اونا برای یه کاربر میتونه مفید باشه و برای دیگری غیر مفید. اصلا حرف اصلی ما این بود که دوستان چون خودشون از یه چیزی خوششون میاد نباید اونو بعنوان مزیت یک گوشی و عیب گوشی دیگه مطرح کنند چون اینجا بحث سلیقه است و باید تصمیم گیری به عهده خود کاربران گذاشته بشه مثل همین قضیه صفحه نمایش یا کیبورد.
    چیزی که اقای گل محمدی در مقایسشون رعایت نکرده بودند و سلیقه خودشونو در مقایسه دخالت داده بودند و خودشون نتیجه گیری کرده بودند در حالیکه هر شخصی بسته به نیازش خودش باید نتیجه گیری و در نهایت انتخاب کنه. صحبت اصلی اینه و در واقع ما از اقای گل محمدی میخوایم که نتیجه گیریاشونو حذف کنند و به عهده کاربران بذارند.
    با تشکر از دوستان.
    خوبه تاپيك بهتر شد
    اينطوري با آرامش حرف زدن باز خوبه
    من ميتونم رو پستهام فكر كنم و يا ويرايش كنم
    شما كدوم مورد را ميگين ؟
    اخه عده اي تابو هست
    مثلا قويتر بودن باطري x1 نبايد نتيجه را بگم ؟ خب معلومه ديگه قويه
    و يا مموري داخلي 16 گيگ امنيا برتري نيست ؟ اينم بذارم به عهده خواننده ؟
    شما بگين كدوم مورد را تا رو اون فكر كنم
    نه اينكه مثل آقا امين 13 تا ايراد بگيره كه هيچكدوم هم ايراد نبود حداقل اكثرش

7. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ولی خودم اعتراف میکنم که داشتن کیبرد یه چیزه دیگست

یکی از برتری های ایکس وان نسبت به امنیا در اینترنت هست شما وقتیکه با امنیا میخواد روی مرورگر آدرس سایتی رو تایپ کنید باید به منو فرعی کیبرد مجازی رفته و تایپ کنید ولی در ایکس پریا اینطوری نیست
    مستقیم در حالیکه مرورگر رو میبنید با کیبرد تایپ میکنید
    ما انتظار داريم نقطه قوتهاي دو گوشي را بررسي كنيم و قبول كنيم
    مثلا داشتن كيبرد در x1 مزيت بزرگي هست حالا بعضيها نه تنها قبول نميكنند بلكه ميگند ايراد هم هست . چيزهاي ديگه اي هم ميگند
    درسته كيبرد مجازي هم هست
    ولي كلا هرجا كه بخواهي با كيبرد مجازي كار كني حداقل 30 درصد از صفحه توسط كيبرد مجازي اشكال ميشه
    و عدهاي از دوستان كه اشاره ميكردند امنيا براي دست طراحي شده در نظر داشته باشند كه در صورت نصب كيبرد مناسب براي دست اين كيبرد بزرگتر بوده و نزديك نصف صفحه را اشكال ميكنه كه باعث بوجود اومدن مشكلاتي ميشه
    Last edited by golmohammadi; 18-07-2009 at 23:02.

9. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب بچه ها من پستمو ويرايش كردم
    2 قسمتشو
    اول قسمت صفحه نمايش و عينا مطالب آقا حميد را گذاشتم كه در واقع ويرايش شده پست خودم بود و بهتر از مطالب خودم
    و دوم قسمت شتابسنج و خروجي تي وي
    خب حالا دوستان نظرشونو در اين دو مورد اعلام كنند
    =======
    يه چيزي هم بايد بگم
    من كيبرد و جوي استيك را در يك بخش گذاشتم
    در اين بخش در واقع xperia دو تا مزيت داره
    يكي كيبرد و ديگري جوي استيك(منظورم دكمه هاي 4 جهته)
    اگه مايل باشين جوي استيك را بردارم و جاي ديگه اي قرار دهم

11. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام با تشکر از دوستان. ببینید لطفا نتیجه گیری صفحه نمایشو به عهده کاربران بذارید تا خودشون انتخاب کنند که ایا صفحه نمایش بزرگتر به کارشون میاد یا رزولوشن بیشتر.
    در مورد کیبورد هم به همین صورت درسته که داشتنش محاسنی دارد ولی معایبشم ضخامت بیشتر گوشی و وزن بیشتر خواهد بود و این کاملا به سلیقه افراد بر میگرده که کیبورد میخوان یا نه . ما چون در قسمت مشاوره خرید گوشی هم فعالیت داریم دقیقا شده که کاربری گفته که اتفاقا بهتر که فلان گوشی کیبورد نداره به همین دلایلی که گفتم.
    مسئله دیگه مواردی هست که با اپدیت گوشی مشکلش تا حد زیادی برطرف میشه که این دیگه باید سایر دوستان هم نظر بدند که ایا این موارد هم در نظر گرفته بشه یا نه چون مثلا بعضی از دوستان میگن با اپدیت گوشی امنیا عمر باتریش مشابه ایکسپریا میشه.
    فعلا این موارد به ذهنم رسید.
    با تشکر از دوستان.

13. 3 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام با تشکر از دوستان. ببینید لطفا نتیجه گیری صفحه نمایشو به عهده کاربران بذارید تا خودشون انتخاب کنند که ایا صفحه نمایش بزرگتر به کارشون میاد یا رزولوشن بیشتر.
    در مورد کیبورد هم به همین صورت درسته که داشتنش محاسنی دارد ولی معایبشم ضخامت بیشتر گوشی و وزن بیشتر خواهد بود و این کاملا به سلیقه افراد بر میگرده که کیبورد میخوان یا نه . ما چون در قسمت مشاوره خرید گوشی هم فعالیت داریم دقیقا شده که کاربری گفته که اتفاقا بهتر که فلان گوشی کیبورد نداره به همین دلایلی که گفتم.
    مسئله دیگه مواردی هست که با اپدیت گوشی مشکلش تا حد زیادی برطرف میشه که این دیگه باید سایر دوستان هم نظر بدند که ایا این موارد هم در نظر گرفته بشه یا نه چون مثلا بعضی از دوستان میگن با اپدیت گوشی امنیا عمر باتریش مشابه ایکسپریا میشه.
    فعلا این موارد به ذهنم رسید.
    با تشکر از دوستان.
    اخه صفحه نمايش چطوري به عهده دوستان بذاريم
    هدف ما اينه كه وقتي كسي اين گوشيها را نداره بتونه راحت تر تصميم بگيره كه كدومشو بخره
    در اين مورد من حرفهاي دوستومن حميد را در پستم گذاشتم و خودم چيزي اضافه نكردم
    بحث را كمي بازتر ميكنم
    فرض كنيم براي هر 1 اينچ صفحه نمايش 10 نمره بديم
    و براي مثلا هر 50 هزار پيكسل 1 نمره بديم
    در اينصورت مجموع نمرات x1 بيشتر خواهد بود
    اما در مورد كيبرد
    دوست عزيز داشتن كيبرد 1 مزيته و نداشتنش يك عيب تا اينجا كه حرفي نيست ؟
    وقتي يكي ميگه داشتن كيبرد باعث كلفت شدن گوشي ميشه پس بده
    اين نظر درست نيست
    چون كيبرد با كيبرد مقايسه ميشه
    در اينجا داشتن كيبرد مزيت به حساب مياد
    ولي جاي ديگه بالا بودن وزن و سايز گوشي عيب به حساب مياد
    فكر نميكنم واضح تر از اين بشه توضيح داد

باور كنيد رزوليشن خيلي در كيفيت تصوير تاثير داره
    در كل صفحه x1 نمره بيشتري نسبت به امنيا ميگيره
    ولي بارم نظرات شما برام همه

در مورد اپديت
    قبلا هم اشاره كردم
    يكي از دوستان گفتند كه x1 اينكه بعد از ريختن برنامه صداش قوي ميشه ملاك نيست
    در اين صورت عده اي از مشكلات امنيا كه بعد از اپديت درست ميشند نيز بايد مطرح شوند
    مثلا شارژ گوشي در رام اصلي خوب نيست

15. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من الان يكي از پستهاي مهران عزيز را ديدم به نكته جالبي اشاره كرده بود
    واسه همين اينجا نقل قول ميكنم

من كه اين كارتو ديده بودم و نميدونستم چيه
    احتمالا خيليها هنوز نميدونند
    ولي چيز جالبي بود

پس با این حساب شما الان با یک تلفن باید بتونی گوشیت رو بخاطر بدنه اسیب دیده عوض کنی.؟!!!!
    نه این چیزا مال ما بیچاره ها نیست(خودمو میگم به دیگران بر نخوره حتما" یادتون هست گفتم فلت ال سی دیم ایراد داره).اون اقا مهران که فرمودید ایران نیست و سوئد زندگی میکنه و این خدمات مال اوناست نه مال ماها.
    ما باید فعلا" به فکر برقراری یک تماس 2 دقیقه ای باشیم بدون قطع و وصل صدا و بس.
    ماها اگر خارج از ایران هم مشکلی داشته باشیم چون گوشی رو ایران خریدیم هیچ خدماتی بهمون نمیدن من بارها برام پیش اومده در مورد لپ تاپ و گوشی تازه با داشتن گارانتی اینترنشنال.!!!!

17. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پس با این حساب شما الان با یک تلفن باید بتونی گوشیت رو بخاطر بدنه اسیب دیده عوض کنی.؟!!!!
    نه این چیزا مال ما بیچاره ها نیست(خودمو میگم به دیگران بر نخوره حتما" یادتون هست گفتم فلت ال سی دیم ایراد داره).اون اقا مهران که فرمودید ایران نیست و سوئد زندگی میکنه و این خدمات مال اوناست نه مال ماها.
    ماها اگر خارج از ایران هم مشکلی داشته باشیم چون گوشی رو ایران خریدیم هیچ خدماتی بهمون نمیدن من بارها برام پیش اومده در مورد لپ تاپ و گوشی تازه با داشتن گارانتی اینترنشنال.!!!!
    من بشتر جهت اطلاع دوستان گفتم
    چون خودم وقتي توي جعبه اينو ديدم هي ميگفتم اين چي ميتونه باشه ...
    اين كارت در ظاهر شبيه يك كارت مثل عابر بانك هست
    و imei گوشي مثل اينكه مغناطيسي نوشته شده يعني با يك ريدر خاص خودش قابل خواندن هست
    در واقع ميشه گفت يك نوع سند هست
    اينكه ما سودي ازش نميبرم درسته
    ما در ايران از خيلي از خدمات بي بهره هستيم
    حتي ----h به اين مهمي هم واسه ما بي فايده هست ...
    اينو موافقم با شما
    در ايران گارانتي معني چنداني نداره
    مخصوصا گوشي كه خيلي چيز براي بهانه گرفتن وجود داره
    جدا از همه چي گارانتي سيتادل كمي بهتر از بقيه عمل ميكنه
    راستي در مورد مطالب ويرايش شده چيزي نگفتين

19. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •