خب درسته حالا مگه گفتم am2+ آینده داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب درسته حالا مگه گفتم am2+ آینده داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر گفتید LGA775 آینده نداره و Am2+ آینده داره.
من تصادفی و بدون ترتیب جواب میدم:
نیازی نیست اسم ببرید همه رو می شناسیم!...ولی به علت قانون فروم اسمی نمی برم
بله من قطعا به جای 710 و 720 Q8400 E8400 رو پیشنهاد میدم قویتر هم هستند در همه موارد!940 Q9400-Q9550 ببینید شما باید اینو قبول کنید که اینتل از نظر معماری و کارایی برتر هست! اخیرا کاهش قیمت هم داده ولی اینجا عده ای هستند که نمی خوان توجه کنن زیاد مثل همو ن عده ای که می خوان قیمت لوازم خانگی رو بالا ببرن چه تولید کننده چه وارد کننده تا حدی هم مو فق میشن به علت ضعف های...- ارزش خرید نداره به دلیل اینکه در گروه مقابل با همین قیمت و تکنولوژی به روزتر شما می تونید یک cpu 3&4
هسته ای فنوم 2 بخرید با مادربرد سوکت am3 ورم ddr3 امیدوارم منکر این یکی نباشید( حداقل این کار به نوعی آینده نگری است ) و در این حالت شما باز هم پیشنهاد lga775 می دهید
پس ای ام دی در هر رنجی از نظر رفرمنس حداکثر نزدیک میشه(چند مورد هم برتری داره) به اینتل ولی قیمتش بسیار مناسبه و ارزش خریدش برای بودجه محدود میره بالا اما پرفرمنس سمت اینتله...
خب اگه اونطوری باشه که گفتم پنتیوم و سلرون دارن استفاده میشن همین تهران!- در مثال مناقشه نیست خوب ddr1 از دور خارج شده قبول ولی همین الان در بسیاری از جاها و شهرستانها هنوز از این رمها استفاده می کنند نمونه بارز می خوای قم
پس قبول د اری که وقتی اینتل اعلام میکنه 775 رو حتی بعد از 2011 هم تو بازار جهانی ادامه میده توی ایران باید تا 2012 فروش د اشته باشه!؟!؟
شما گفتی قطعه بخری بسیار گران با حداقل کارایی دوست من قیمت این رم ها و ...حدود 5-10 دلار و کمتر هست!اینجا رو نگاه نکنید هرکی یه قیمتی میده چون کمیاب هست!!!!اینا درست نیست...حالا باشه یک مثال دیگه میزنم این یکی هنوز از دور خارج نشده hard ide که درست گیر نمیاد و قیمتش گرانتر از هارد ساتا است فقط این پردازنده های اینتل که گفتید چه ربطی به حرف من داشت
بله ولی نگفتم فقط تهرانه اینجا نسبتا زودتر و با قیمت بهتر وارد میشه اینا نسبیه بازم اصلا مناسب نیست!ولی دوست من ایران فقط تهران نیست اینو باید همه یادشون باشه
حتما این کار رو بکنید با او ن ویژگی هایی که گفتم مقایسه رو محدود کنید پیش میبریم...من که نخواستم تخریب و تبلیغ راه بندازم اگر می گفتی منتقل بشه که خیلی بهتر بود تااینکه بسته بشه الانم می رم قسمتی که باید مطرح بشه مطرح می کنم و انتظار دیگه ای هم ندارم و حوصله جرو بحث و جنگ و دعواهم ندارم چون حرف حساب جواب نداره
ببینید شما میگی پردازنده و ویژگی هاش من میگم کاربر و ویژ گی هاش!خب کی گفته با خرید 9550 باید در مد ت کوتاهی ارتقا بد یم یا کم میاره یا نسبت به چه کاربردی گفته شده خب 9550 چی هست؟LGA 775! دیگه 9650 8600 و ...چی هستند 775!کجا کم اوردن؟کجا بزودی در مدت کم از دور خارج میشن و ...؟حرف خودمو به خودم بر میگردونی یک مقدار اون قسمت یا منظور دیگه ای دارید را توضیح بده ببینیم منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟
6 - اتفاقا نگاه به قطعات باید همینجوری باشه که گفتی ولی با نیاز های فعلی و آینده نزدیک کاربر که احتیاج به پرداخت هزینه اضافی بعد از مدت کوتاهی نداشته باشه
متوجه منظورم شدی؟
من خودم رو می دونم و خیلی از دوستان و همکارا و مدیرا و ...ولی بودن افراد یی که با هدف دیگه صحبت می کردن..دست آخر این را بگویم هم شما و هم بقیه دوستان و حتی خود من اگر حرفی یا صحبتی می کنیم مطمئنا از روی دلسوزی است
من به چند سایت برتر سخت افزار مراجعه میکنم برای موضوعی که برام روشن نباشه یا شک داشته باشم و از د وستان و اساتید می پرسم ولی وقتی اکثریت این سایتها که بسیار معتبر هستند یه چیز رو بیان می کنن دیگه تجربه شخصی کنار میره!کار اونها هم تجربه هست منتها تو بهترین شرایط کمترین خطا و بهترین قطعات پس اینکه شما میگید برند ایسوز برای ماد ربرد بدرد نم یخور ه و مخالف هستید علتش اینه که تجربه شخصی چند مو رد سوختن و خرابی داشتید درسته؟!این منطق رد میشهبنده بارها این را گفته ام که به تجربه خودم و همکارانم خیلی بیشتر از بنچ مارک و مقایسه های سایتها اعتقاد دارم
و من الله توفیق...
با سلام
1 - از اول هم نیاز به اسم آوردن نبود و من نباید مطرح می کردم چون به گفته شما همه آن افراد را می شناسند
2 - این نظر شما است ومحترم ولی این را در نظر بگیرید در حالتی بالاخره این سوکت lga775 است که برایش سال پایان تولید در نظر گرفته اند نه am3 ولی گفتید عده زیادی نمی خواهند توجه کنند که البته در بعضی موارد به دلیل قانون تجارت حق دارند ولی در کل با گفته شما موافقم مخصوصا سرماجرای مانیتور که باغث دردسر بسیاری شد و هنوز هم ادامه دارد و درباره پرفرمنس بله سمت اینتل است البته با یک اختلاف بسیار جزئی که اگر بشینی دودوتا چهار تا بکنی می بینی باز هم کفه ترازو به نفع amd می چربه
3 - اگر بخواهیم اینجوری حساب کنیم چند وقت پیش توی سایت فارس دیدم که گفته در آلمان بعضی ها هنوز دارند از ویندوز 95 و 98 به عنوان ویندوز اصلی استفاده می کنند و قیمتها را هم در ایران هیچ وقت معقول نبوده که الان بخواهد باشه !!!!!!!!!1
4 - واردات قطعه توی ایران سمت ورودش از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو حتما به من بگو ببینم این سه مسیری که تا حالا وارد میشده بسته شده وجدیدا مستقیم از مرز هوایی می آید فرودگاه امام خمینی و بعد به دست همه می رسد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
5 - از اینکه کمکم میکنید ودر بحث شرکت میکنید واقعا ممنون و سپاسگزارم و همانطور که گفتید بحث را ادامه میدهیم .
6 - متوجه منظورتون شدم اساسی
ولی این نظر شما است چون بی احترامی نباشه و عذر می خواهم که این را می گویم ولی یک مقدار نگاه تاجر مآبانه است و نفع فروشنده بیشتر تامین میشود تا مشتری و خریدار
7 - در اینکه شما غرضی ندارید شکی نیست ولی چون من تازه واردم به نسبت شما در این فروم ولی اینطوری هم قضاوت کردن درباره بنده یا دیگران یک مقدار بی انصافی و مطمئن غرض و مرض ندارم و هویت اصلی خودم را به هیچ وجه فاش نمیکنم که شائبه سوء استفاده به وجود نیاید
8 - اگر صرف دیدن باشد و فقط برای اینکه اطلاعات میدانی بدست بیاریم کار خوب و پسندیده ای است ولی نمی تواند ملاک عمل قرار بگیرد چون شما بهتر می دانید این سایتها و افراد متخصصشان هم یکدیگر را قبول ندارند و بعضی اوقات اختلاف عجیب و غریبی بین یک برند و یک مدل در دو سایت مختلف مشاهده کنیم و گفتید تجربه چند بار سوختگی داشتید دلیل نمیشه و منطقی نیست آخه مسئله این هست چند بار نبوده چند ده بار بوده ولی در کل برد های asus بردهای خوب و جونداری هستند ولی باید قبول کرد مشکل برق دارند حالا اگر شما راه حلی دارید و نظرتون مخالف این هست من استقبال می کنم و در همان تایپیک مقایسه مادربوردها به بنده بگویید
آخر اینکه از همکاری شما و بقیه دوستان بسیار ممنونم و سپاسگذار
موید و موفق باشید
سلام
فقط نقاط غیر مشترک:
خب مگه من اصلاصحبتی از am 3 کردم؟شما گفتی 775 از دور خارجه و آیند ه ند اره گفتم اینطور نیست و وضعیت مشابه برای am2 هست!!در حالتی بالاخره این سوکت lga775 است که برایش سال پایان تولید در نظر گرفته اند نه am3
من به کفه ترازو میگم ارزش خرید و p/p باید به اختلاف جزئی هم میگم اختلاف محسوس!البته با یک اختلاف بسیار جزئی که اگر بشینی دودوتا چهار تا بکنی می بینی باز هم کفه ترازو به نفع amd می چربه
بله دوست من بله هنوز هم معاملات کارتهای agp سوکتها و پردازنده های قدیمی مانیتو ر ها و...در بازار ما جریان داره و طبیعتا قطعه ای که سال 2011 قراره از دور خارج بشه تو بازا جهانی تو بازار ما خیلی بیشتر دووم میاره (البته خبرگزاری فارس هم که!)گر بخواهیم اینجوری حساب کنیم چند وقت پیش توی سایت فارس دیدم که گفته در آلمان بعضی ها هنوز دارند از ویندوز 95 و 98 به عنوان ویندوز اصلی استفاده می کنند و قیمتها را هم در ایران هیچ وقت معقول نبوده که الان بخواهد باشه !!!!!!!!!
سمت ورودش مهم نیست جایی که توضیع میشه مهمه...- واردات قطعه توی ایران سمت ورودش از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا مخالفم!ببین تو خیلی از تاپیکها داره پردازنده ای مثل 9550 توصیه میشه شما چه مشکلی میبینی برا کسی که اینو می خره؟مشکل رو واضح بگو نه اینکه سه سال دیگه مثلا کم بیاره یا و... چون اینا مشخصه!شما پردازند ه فنوم 2 هرده رو الان توصیه م یکنید با کارایی کمتر که چرا شاید در آینده سوکتش جای ارتقا بهتری داشته باشه؟ولی این نظر شما است چون بی احترامی نباشه و عذر می خواهم که این را می گویم ولی یک مقدار نگاه تاجر مآبانه است و نفع فروشنده بیشتر تامین میشود تا مشتری و خریدار
من اگه می خواستم نفع فروشنده رو در نظر بگیرم الان تو این فروم فعالیت نمی کردم!!اینجا هدف فقط راهنمایی و مشورت منطقی و فنی برای کاربرا هست...
ببینید شما اگه می خواید اینجا نظر و راهنمایی بدید نباید به دخل و نفع خودتون نگاه کنید!از این موارد زیاد هست تو فرومهایی که قوانین هم دارین و منع کردن وگرنه هستند جاهای دیگه که بخش بازارچه خرید و فروش و ..دارن...در اینکه شما غرضی ندارید شکی نیست ولی چون من تازه واردم به نسبت شما در این فروم ولی اینطوری هم قضاوت کردن درباره بنده یا دیگران یک مقدار بی انصافی و مطمئن غرض و مرض ندارم و هویت اصلی خودم را به هیچ وجه فاش نمیکنم که شائبه سوء استفاده به وجود نیاید
و وقتی من تو این مدت کم فعالیتم تو این فروم موارد مشابه زیادی دیدم دیگه پس بهتره همون اول مشخص بشه
خیر هرچه قدر شرایط رو به شرایط تست گیری اونها نزدیک کنید نتیجه ها هم نزدیک میشن درسته توی این سایته تبلیغ و بزرگنمایی و ..هم وجود داره ولی من گفتم وقتی اکثریت سایتهای معتبر یه چیزی رو میگن دیگه شکی وارد نیست...اگر صرف دیدن باشد و فقط برای اینکه اطلاعات میدانی بدست بیاریم کار خوب و پسندیده ای است ولی نمی تواند ملاک عمل قرار بگیرد
این هم کاملا مشخصه که آدم نمی تونه همه چیز رو خودش تجربه کنه...
اگه می خواستند همدیگه رو قبول داشته باشن میشدن یه سایت!دانید این سایتها و افراد متخصصشان هم یکدیگر را قبول ندارند و بعضی اوقات اختلاف عجیب و غریبی بین یک برند و یک مدل در دو سایت مختلف مشاهده کنیم
شاید سری که به دست شما رسیده مشکل داشته کدوم مدلها؟؟در ضمن با خراب شدن مین شما چطور نتیجه گرفتید که مشکل از مین هست؟از پاور و نوسان بر قتو ن نیست ؟ و ....تجربه چند بار سوختگی داشتید دلیل نمیشه و منطقی نیست آخه مسئله این هست چند بار نبوده چند ده بار بوده ولی در کل برد های asus بردهای خوب و جونداری هستند ولی باید قبول کرد مشکل برق دارند
بله خواهش می کنم و بهتره دیگه اینجا بحث رو ادامه ندیم....
من که چیزی ندیدم یا شما اشتباه کردید یا اگر دیده اید اشتباه تایپی بوده است دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)