تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 86

نام تاپيک: Thief

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم بازی رو خریدم و دارم نصب میکنم اما نظرات دوستان واقعا نا امید کننده س

خیلی منتظر این بازی بودم، فکر میکردم شاهکاره.

حالا ببینیم چی میشه !
    تنها بازی که با انجین Unreal 3 خوب در میاد همون بت منه! که وسطهای بازی از شر باگها و گلیچها و ایرادهاش یا میخوای سرتو بکوبی تو مانیتور یا مانیتور رو بکوبی توی سرت!

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تنها بازی که با انجین Unreal 3 خوب در میاد همون بت منه! که وسطهای بازی از شر باگها و گلیچها و ایرادهاش یا میخوای سرتو بکوبی تو مانیتور یا مانیتور رو بکوبی توی سرت!
    آقا نزن این حرفو این همه بازی خوب با آنریل اومده ... devil may cry 4 و dishonored و ...

من هنوز باگی توی بازی ندیدم، باگ یعنی فرآیندی که بازی رو مختل کنه و نشه بازی کرد.
    اما خب ضعف های زیادی دیدم مخصوصا توی کاراکتر کنترلر بازی ...
    یه چیز خیلی مسخره ای که داشت همون اول بازی وقتی باید با space بپری از این ور به اون اگه نپری از بالا پرت نمیشی پایین
    یعنی گیر میکنی به لبه ی اونجا و نمیفتی زمین ... خب این دیگه پریدن داره ؟

تو این یکی دو سال اخیر واقعا بازیاشون کیفیتش بد شده (از نظر ساختاری) و نمیدونم دلیل اصلیش چی میتونه باشه !
    ولی امیدوار کننده س حداقل برای ما که میتونیم زودتر بهشون برسیم تو عرصه ی بازی سازی.
    ( چون برنامه نویس گیمم اینو میگما ... خداییش ساخت یه بازی مثل Thief برای ایرانیا هیچ کاری نداره، اما متاسفانه ما بودجه و حمایت و مدیریت پروژه ای که اونا دارن رو نداریم و فقط این دو عامله که مارو داره عقب میندازه، وگرنه بیا من یه ساعته برات کدای هوش مصنوعی این بازی رو میزنم )

4. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

وسظاش منظورت کجاس ؟ زیاد بازی نکردم که برسم وسطاش !! حدودا نیم ساعت بازی کردم
    15 دقیقه ای اولش

6. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ata_vi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض سلام

چرا اینقدر سوت وکوره اینجا واقعا نا امید شدم
    یعنی بازی اینقدر بده که دان نکنیم ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا نزن این حرفو این همه بازی خوب با آنریل اومده ... devil may cry 4 و dishonored و ...

من هنوز باگی توی بازی ندیدم، باگ یعنی فرآیندی که بازی رو مختل کنه و نشه بازی کرد.
    اما خب ضعف های زیادی دیدم مخصوصا توی کاراکتر کنترلر بازی ...
    یه چیز خیلی مسخره ای که داشت همون اول بازی وقتی باید با space بپری از این ور به اون اگه نپری از بالا پرت نمیشی پایین
    یعنی گیر میکنی به لبه ی اونجا و نمیفتی زمین ... خب این دیگه پریدن داره ؟

تو این یکی دو سال اخیر واقعا بازیاشون کیفیتش بد شده (از نظر ساختاری) و نمیدونم دلیل اصلیش چی میتونه باشه !
    ولی امیدوار کننده س حداقل برای ما که میتونیم زودتر بهشون برسیم تو عرصه ی بازی سازی.
    ( چون برنامه نویس گیمم اینو میگما ... خداییش ساخت یه بازی مثل Thief برای ایرانیا هیچ کاری نداره، اما متاسفانه ما بودجه و حمایت و مدیریت پروژه ای که اونا دارن رو نداریم و فقط این دو عامله که مارو داره عقب میندازه، وگرنه بیا من یه ساعته برات کدای هوش مصنوعی این بازی رو میزنم )
    بله بازی خوب زیاده باهاش ولی همشون گلیچ دارند!
    Dishonored و DMC هم پر گلیچ هستند! مثل همین داستان پریدن که فرمودید. بعد بتمن پر باگه دیگه! چپ و راست هنگ میکنه! از بازی میپره بیرون! چت میزنه! تازه مال من نسخه اوریجینال بود و با سخت افزاری که من دارم میشه شاتل هم هوا کرد چه برسه اجرای بتمن آرکام سیتی! (2تا پردازنده زئون 2620 و دوتا GTX-680 اوگا و 64 گیگ رم! عکسهاش توی انجمن عکسهای کنسولها هست)
    البته گویا خیلی از این مشکلات توی Unreal Engine 4 برطرف شدند.
    دلیل اصلی خراب شدن کیفیت بازیها ارزون شدن هزینه ساخت و راحت شدن پروسه ساخت هستش. قدیمها این طوری نبود و محبور بودند همه چیز رو از صفر درست کنند برای همین خیلی وسواس به خرج میدادند که هم خودشون رو مطرح کنند هم پروژه ورشکست نشه.
    الان میرند یک انجین مثل CryEngine یا Unreal یا Unity یا Game Brio یا ... رو میخرند مفت دلار بعد تمام هزینه محدود میشه به اسکریپت نویسی و طراحی های سه بعدی که 99% اشون از قبل آماده هستش و صدا و یک استوری لاین که جدیدا همون هم در پیتی و به درد نخور شده .
    این طوری یک بازی خیلی سنگین به جای اینکه ده ها بلکه صدها میلیون دلار هزینه ساخت برداره با نهایتن یکی دو میلیون و حتا چند صد هزار دلار (در مورد موتورهای آنریل و کرای انجین) و زیر ده دوازده هزار دلار برای موتورهای یونیتی خرج بر میداره و نه تنها تمام هزینه تولید رو بر میگردونه بلکه سود آور هم میشه!
    پس نیازی نیست کلی وقت بذارند و وسواس نشون بدند که یک وقتی ورشکست نشند چون برگشت دست کم هزینه اولیه تضمین شده هستش با وجود موتورهای جدید.
    Last edited by sonixax; 02-03-2014 at 21:14.

9. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

پس نیازی نیست کلی وقت بذارند و وسواس نشون بدند که یک وقتی ورشکست نشند چون برگشت دست کم هزینه اولیه تضمین شده هستش با وجود موتورهای جدید.

کاملا حرفاتو قبول دارم، تازه از همه مهمتر وقتی طرف مطمئنه با بازیش حتما سود کلانی میکنه (عناوینی مث call of ...) دیگه لازم نیس مثل قدیم دل بسوزونه، فقط یه چیزی میسازه که بشه بهش گفت بازی و ملت بیان بخرن !! چون اسمش در رفته ! البته خب حق زحمات خودشونو دارن میخورن، بلاخره دهنشون آسفالت شده به اینجا رسیدن

راستی از بازی های باگ دار unreal بازی splinter cell black list رو فراموش کردی من حداقل بیست تا باگ توش دیدم.

ولی devil may cry خیلی خوب بود باگ نداشت رووونم بود

unreal غلق خاصی داره، بغضی شرکتا بلدن چه جوری بسازن بعضیا بلد نیستن ...

! (2تا پردازنده زئون 2620 و دوتا GTX-680 اوگا و 64 گیگ رم! عکسهاش توی انجمن عکسهای کنسولها هست)
    یا حضرت نوح

11. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه چپتر رفتم فعلا که نپریده بیرون

13. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

Graphics Card: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
    این گرافیک مورد نیاز بازیه
    گرافیک من 9500 gt هستش
    اجرا میده این بازی ؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

Graphics Card: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
    این گرافیک مورد نیاز بازیه
    گرافیک من 9500 gt هستش
    اجرا میده این بازی ؟
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیرش توضیح داده رزولیشن 800*600 و...
    Last edited by Meysam Raz; 04-03-2014 at 08:31.

16. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به قول معروف میگن چی فک میکردیم چی شد

من فک میکردم این بازی خیلی حرفا واسه گفتن داره ... اما حالا با 40مین بازی کردن فهمیدم بازی نیس ...

یه باگ خالصه

به جای دشمنا هویج میزاشتن بهتر بود ... جای کاراکترم سیب زمینی بهتر عمل میکرد.

خیلی نا امید کننده س... بدبختی اینجاس من از اول زدم رو hard فک کردم چه خبره !

الان گند خورده به بازی

18. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •