سلام دوستان
یک هدست مخوام که انتی نویز داشته باشه برای همه کاری میخوام چه بازی چه فیلم چه اهنگ اما بیشتر بازی.هم usb هم جک 5/3 میلیمتری داشته باشه.اگه bluetooth یا wireless داشته باشه بهتره و تا حد اکثر 100000 تومان.دوستان پیشنهادتون چیه؟
سلام دوستان
یک هدست مخوام که انتی نویز داشته باشه برای همه کاری میخوام چه بازی چه فیلم چه اهنگ اما بیشتر بازی.هم usb هم جک 5/3 میلیمتری داشته باشه.اگه bluetooth یا wireless داشته باشه بهتره و تا حد اکثر 100000 تومان.دوستان پیشنهادتون چیه؟
سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید یه ایرفون خوب در حد 20-30 تومن با صدای بلند و بیس قوی.کاربر حرفه ای نیستم و برای مصارف عمومی مثل فیلم و موزیک و بازی و اینا می خوام
بهم ex32lp سونی رو پیشنهاد کردن ولی 2 مشکل داره : زمان عرضش قدیمیه و اینکه in-ear هست که زیاد راحت نیستم با این مدل ها.
ممنون
من این هدفون رو پیشنهاد میکنم... کیفیت بسیار بالایی داره اما وایرلس نیست
اطلاعات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حدود 15000 تومان
EP-240
اطلاعات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفون تو گوشی من خودم تازگی(حدود دو هفته) یکی خریدم که کیفیتش خیلی عالیه
من 80 خریدم و پشنهاد میکنم 30 بیشتر بدی و اینو بخری خیلی بهتره
مدلش اینه
Aurvana In-Ear
محتویات جعبه
دو جفت با سه سایز مختلف لاستیک گوشی
جعبه ی مخصوص و شیک برای نگهداری
وسیله ای برای تمیز کردن گوشی ها
تبدیل رابط هواپیما
اطلاعات بیشتر
Last edited by labkhand; 27-01-2010 at 14:23.
من اصلا این مدل رو پیشنهاد نمیدم چون a4tech مارک مشهور و با تجربه ای در زمینه ی صدا نیست...من به شما هدفون های creative رو پیشنهاد میکنم![]()
سلام
من هم قصد خرید همین مدل را دارم فقط چند سوال..فقط برای موسیقی میخوام...
وردی پورت هم برام مهم هست..گوشیم ورودی 3.5 داره و فقط میخوام روی گوشیم استفاده کنم..
همچنین ابا از این مدل بهتر هم اومده..
برای خرید در بازار تهران نمایندگی داره...
مرسی
بله که نمایندگی داره....ورودیش هم 3.5 هست...من در بازار ایران هدفون هایی با مارک های مشهورتر دیدم ولی به اصل بودنش اطمینان نیست اما مارک کریتیو با این دو گارانتی حتما اصل هست
گارانتی شاب
گارانتی رایان بدرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم با گارانتی شاب خریدم و به اصل بودنش هم اطمینان دارم چون کیفیتی بسیار بهتر از دیگر هدفون ها در این کلاس ارائه میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدست فیلیپس مدل 8540 چطوره؟
بهترین هدفون و کلا وسایل جانبی صدا رو شرکت Sennheiser آلمان داره .... تو بازار ایران هم موجود هست ...
لینک سایت :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)