قیمت خوبی داره!امروز از آسمان رایانه قیمت corsair Dominator cl8 6 GB 1600 رو پرسیدم. قیمت = 230 هزار تومان.
قیمت خوبی داره!امروز از آسمان رایانه قیمت corsair Dominator cl8 6 GB 1600 رو پرسیدم. قیمت = 230 هزار تومان.
سلام.
////////////////////////////////////////
تستی به نظر نمیاد که قابل استناد باشه. سیستم قدیمی مورد استفاده در تست, سیستم عامل مربوط به سال ها قبل و حتی برنامه های کاربردی بسیار قدیمی. بازی هم Doom 3 و Far Cry v1.3 رو در نظر گرفته. کندتر نشون دادن 7200.12 از 7200.11 هم دیگه شاهکار این تسته. در آخر هم که ادعا کرده یکی از 7200.12 هایی که براشون فرستادن Fail کرده. دقیقا انگار قصد خراب کردن هارد رو داره.
حتی برنامه ها جوری انتخاب شده که 7200.12 از Caviar Green هم پایین تر قرار گرفته. مثلا Office XP. واقعا برای شما این قابل قبوله؟ نمی دونم چطوری تست رو انجام دادن.
تناقض هایی هم هست. جالبه 7200.12 که در انواع تست های خواندن رتبه اولو داره و اینو Review شما هم تایید کرده, در تمام کارهای عملی که دقیقا مربوط به سرعت خواندن اطلاعات میشه در رتبه های پایینی قرار گرفته. مواردی که در اکثر Review های دیگه 7200.12 ترکونده.
یا استفاده از نرمافزار و سخت افزار قدیمی باعث میشه دقیقا چارت حاوی تست هارد ها برعکس بشه, مثلا Green بالاتر از 7200.12 قرار بگیره. یا اینکه قصد و غرضی در این Review هست. تازه در پایان هم اشاره مستقیمی به برتری هیچ کدوم از سری ها نکرده و 7200.12 رو انتخاب مناسبی ندونسته.
////////////////////////////////////////
شخصا برام فرقی نمیکنه کدوم مدل رتبه اولو داشته باشه. شاید با دیدن تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون اومده من طرفدار برند خاصی هستم. اینطور نیست. لحظه شماری می کنم که سری جدیدی از Samsung یا Western عرضه بشه و من تستهاشو که برتریشونو بر 7200.12 نشون بده قرار بدم. اما فعلا اینطور نشده.
مواردی رو که لازم بود گفتم. دیگه اصرار نمی کنم. شما همون Western Black رو که علاقه دارید بگیرید. فقط وقتی گرفتید با همین سیستم میلیونی تستشو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدید تا دیگران هم مشاهده کنند.
یادتون نره.
چه فایده؟ از تست من چه استفاده ای می تونید بکنید؟ می خواید با چه چیزی مقایسه کنید؟ سیستم با سیستم فرق می کنه. شرایط برابر نیست که بخوایم چیزی رو با چیز دیگه مقایسه کنیم. پس به نظرم این تست از لحاظ علمی چون کنترل شده نیست، ارزشی نداره.مواردی رو که لازم بود گفتم. دیگه اصرار نمی کنم. شما همون Western Black رو که علاقه دارید بگیرید. فقط وقتی گرفتید با همین سیستم میلیونی تستشو در تست هاردهای کاربران انجمن با برنامه HD Tune قرار بدید تا دیگران هم مشاهده کنند.
Last edited by Yi Yi; 16-07-2009 at 14:57.
1- در زمینه Transfer Rate همون که سیستمتون رو هنگام تست مشغول نکنید کافیه. تفاوت ها به اندازه کافی هست و 5 درصد کارایی بالا یا پایین تاثیری در مقایسه نخواهد داشت.
2- تنها تست یک کاربر ملاک نیست و از روی Benchmark کاربران مختلف برای یک مدل میشه حدس زد مقدار واقعی تقریبا چقدره و تست های غیر عادی تابلو میشن. هر چند همین الان تست شخصی مدل های 1 ترای Black Caviar و 7200.12 در وب فراوون هست. ولی شاید بهتر باشه شما خودتون تجربه کنید.
3- نگران نباشید. سیستم شما اینطور که پیداست قویترین میزبان در تاپیک تست سرعت هارد خواهد بود و امتیاز مثبتی برای Western Digital Caviar Black. پس اگر بخواهیم شاکی بشیم هم باید نسبت به اون 7200.12 بیچاره ای باشه که من با سیستم کلا 110 تومنی (کیس و مانیتور) تستش کردم.
باشه .هرچی شما بگین. بالاخره شما تو این زمینه خیلی بیشتر از من وارد هستید. نحوه ی کار با این HD TUNE چگونه است؟ تنظیمات خاصی داره؟1- در زمینه Transfer Rate همون که سیستمتون رو هنگام تست مشغول نکنید کافیه. تفاوت ها به اندازه کافی هست و 5 درصد کارایی بالا یا پایین تاثیری در مقایسه نخواهد داشت.
2- تنها تست یک کاربر ملاک نیست و از روی Benchmark کاربران مختلف برای یک مدل میشه حدس زد مقدار واقعی تقریبا چقدره و تست های غیر عادی تابلو میشن. هر چند همین الان تست شخصی مدل های 1 ترای Black Caviar و 7200.12 در وب فراوون هست. ولی شاید بهتر باشه شما خودتون تجربه کنید.
3- نگران نباشید. سیستم شما اینطور که پیداست قویترین میزبان در تاپیک تست سرعت هارد خواهد بود و امتیاز مثبتی برای Western Digital Caviar Black. پس اگر بخواهیم شاکی بشیم هم باید نسبت به اون 7200.12 بیچاره ای باشه که من با سیستم کلا 110 تومنی (کیس و مانیتور) تستش کردم. __________________
> مثله اینکه HD TUNE دو نسخه داره. نسخه رایگان و پولی. متاسفانه نسخه ی رایگان اجازه ی محاسبه ی سرعت Write رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- در پست اول تاپیک فوق نکات لازم گفته شده. نیازی نیست تنظیمات پیش فرض برنامه رو تغییر بدید.
2- نسخه Pro همراه کرکش در پست اول تاپیک فوق آپلود (= ضمیمه) شده. فقط قبل از اینکه روی هارد پارتیشنی ایجاد کنید باید تست Write رو بگیرید. بعدش دیگه امکان پذیر نیست مگر با حذف اطلاعات و پارتیشن ها.
من یک تست Read از هارد سیستم ذغالیم گرفتم. احتملا رکورد بدترین رو شکستم! اینم نتیجش :
![]()
اینطور نیست این حرف شما کاملاً اشتباهه تست های دنیای واقعی در خیلی از موارد با بنچمارک ها متفاوته مخصوصاً در مورد هاردها چون شبیه سازی موقعیت هارد و بدست آوردن الگوریتمی که نشون دهنده اون موقعیت واقعی باشه غیر ممکنه و یا نزدیک نیست، و یا اکثرا فکر میکنن مثل شما که سرعت خواندن و نوشتن در هارد برابر با پرفرمنس هارد در دنیای واقعیه در صورتی که در دنیای واقعی مجموعه زیادی از مولفهای هارد یا هر سخت افزار دیگه ای در پرفرمنس تأثیر گذاره و مهم اینه که در هر عملیاتی تو کامپیوتر هم اهمیت این مولفه ها متفاوته و خیلی جاها برای یک مولفه Lack به وجود میاد و هیچکس متوجه نمیشه و همون باعث کاهش پرفرمنس میشه
سلام.
خوب این که واضحه. به همین خاطر گفتم مهمترین نگفتم تنها عامل مهم. به همین خاطر گفتم کاربردی نگفتم تنها عامل موثر. به همین خاطر در Review ها مراحلی به عنوان Real World در نظر گرفته میشه که در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمونه هاش رو قرار دادم. مثل بوت ویستا و لود کرایسس و خواندن و نوشتن فایل های کوچک و بزرگ در سیستم عامل و ...
ببینم اصلا شما با من هستید؟ درست نقل قول کردید؟ این همه روزهای اخیر این ور اونور گشتم که تست های مختلف از نرخ انتقال تا کارایی در عمل و حتی مصرف و صدا پیدا کنم و قرار بدم. اگر قرار بود ملاک رو تست تئوری بگیریم که چندتا Benchmark با HD Tune میزاشتیم و خلاص. الان ازین بحث ها نداشتیم.
واقعا فکر کردید اینجا داریم با دو عامل متوسط نرخ انتقال و زمان دسترسی بهترین رو انتخاب می کنیم و از موارد دیگه و تستهای عملی بی خبریم؟!
...
در ضمن اون تاپیک نه شخصی هست و نه بسته. اگر Review ای دارید قرار بدید. فقط شامل مدل های روز و تست های متنوع بشه, نتیجه گیری کرده باشه و هارد برتر رو معرفی کرده باشه. تست های خودتون رو هم که می تونید قرار بدید. منتظر چی هستید؟
و اما در مورد اینکه چرا به ایشون توصیه کردم تست HD Tune رو انجام بدن و نتیجه رو مطرح کنند. به نظر شما ممکنه مثلا من و ایشون بتونیم تست لود بازی یا سیستم عامل و برنامه در شرایط یکسان و حتی شبیه انجام بدیم؟ برای همچین مواردی باید به Review ها استناد کرد. همونجوری که الان برای قطعات دیگه مثلا گرافیک, چارت هایی که توسط سایت ها گذاشته شده مطرح میشه.
...
Last edited by nw_nk; 16-07-2009 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)