تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مناسب ترین انتی ویروس برای ایران

راي دهنده
299. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Kaspersky

82 27.42%
  • NOD32

124 41.47%
  • Norton

17 5.69%
  • Avira

35 11.71%
  • Avast

24 8.03%
  • Dr.Web

2 0.67%
  • McAfee

12 4.01%
  • Panda

3 1.00%
صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 91

نام تاپيک: مناسب ترین انتی ویروس برای ایران

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

طبق تجربه هایی که تو این مدت کار با کامپیوتر بدست آوردم فقط به آنتی های زیر اعتماد کردم :
    1- نود32 بخاطر عملکردش در مقابل ویروس های اتوران
    2- Avast بخاطر سبکی و عدم مشکل کرک و آپدیت بسیار راحت و اینکه کوچکترین تاثیری روی نت نداره .
    3- Norton بخاطر سبکی و سرعت اسکن بالا و عملکرد عالی در نت
    4- Kaspersky بخاطر قدرت تشخیص و فایروال قدرتمند .

بین این 4 آنتی ویروس همیشه در حال تغییر هستم یعنی هر از گاهی هر کدوم رو به مدت کوتاهی نصب میکنم . ولی بیشترین آنتی ویروسی که به نظرم عالی کار میکنه هم تو نت و هم تو کامپیوتر ، Avast نسخه حرفه ای هست .

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

اینا چی میگن واسه خودش!!!
    یه سر به سایت AV-Comparatives بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین تست مربوط به August 2009 هست که Microsoft Live OneCare 2.5 توش شرکت داده شده نه Microsoft Security Essentials
    تازه Live OneCare 2.5 هم رتبه Standard رو گرفته، یعنی از همه ی آنتی ویروس هایی که تو لیست اومده پایین تر
    خلاصه مثل روزنامه کیهان که فقط بدرد دور سبزی پیچیدن میخوره، اخبار رجانیوز هم بدرد اول آپریل
    البته اون هم به نقل از جام جم آنلاین بوده. احتمالا یه خبر قدیمی رو ترجمه کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مطمئنا

Microsoft Security Essentials

5. این کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

norton 2099
    چون سرعت اسکن بالایی داره و حتی وقتی آپدیت نباشه کارش خوبه خیلی هم از منابع سیستمی استفاده نمیکنه
    البته من نود 32 رو هم استفاده کردم ولی کافیه آپدیت نباشه تا کاری به کار ویروسهایی که تو سیستم رژه میرن نداشته باشه (حالا اون دردسر یوزر وپسش به کنار)
    از کسپر متنفرم چون کنده
    (یه بار اسکنش اینقد طول کشید که هاردم سوخت!!!!!)
    تازه واسه اینم باید دنبال key باشی

نورتون رو یه سالی هست استفاده میکنم و خیلی راضی هستم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نود بهترینه

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

با سلام
    نظر همتون قابل احترام هست.
    اما یه چیزی رو باید بگم اینه که :
    من تقریبا تو این 3 ، 4 سال تمام انتی ویروس ها رو تست کردم. و انتی ویروسی که به درد ما ایرانی ها که از کرک و کیجن استفاده می کنیم فقط و فقط کسپراسکی است. چرا؟

انتی ویروس های norton , nod32 از هوش مصنوعی ضعیفی برخودارند و ما ایرانی ها که معمولا نرم افزار ها رو از سایت سازنده نمی خریم مجبوریم بصورت کرک شده استفاده کنیم و این انتی ویروس ها این کرک ها رو ویروس یا تروجان تشخیص داده و پاک می کند.

اگر جزو کسانی هستید که از نرم افزار های full activated استفاده می کنید من به شما G-data یا Avira رو پیشنهاد می کنم چون واقعا ویروس ها رو از بین می بره ... تمام انتی ویروس ها اشتباهاتی دارند و ممکنه نرم افزار ی رو ویروس تشخیص بده...
    اما kaspersky version 10 درصد خطای کمتری داره و از همه بهتر واسه کسایی که از کرک و کیجن استفاده می کنن واقعا ایده آله.....
    منتظر نظرات شما هستم
    mohammad nahavandian
    MCSE----CCNA
    mail:
    کد:

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام
    من تقریبا تو این 3 ، 4 سال تمام انتی ویروس ها رو تست کردم. و انتی ویروسی که به درد ما ایرانی ها که از کرک و کیجن استفاده می کنیم فقط و فقط کسپراسکی است. چرا؟

انتی ویروس های norton , nod32 از هوش مصنوعی ضعیفی برخودارند و ما ایرانی ها که معمولا نرم افزار ها رو از سایت سازنده نمی خریم مجبوریم بصورت کرک شده استفاده کنیم و این انتی ویروس ها این کرک ها رو ویروس یا تروجان تشخیص داده و پاک می کند.
    mohammad nahavandian
    MCSE----CCNA
    mail:
    کد:
    مگه بازی کامپیوتریه؟!؟!
    برادر من هوش مصنوعی تو آنتی ویروس چی میکنه اونوقت!!!
    و اینکه اصلا بیشتر آنتی ویروس ها Crack و مخصوصا Pach ها رو تروجان تشخیص میدن علتش هم کمبود بقول شما هوش مصنوعی نیست، علتش از ساختار اون فایلهاست.....!

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

مگه بازی کامپیوتریه؟!؟!
    برادر من هوش مصنوعی تو آنتی ویروس چی میکنه اونوقت!!!
    و اینکه اصلا بیشتر آنتی ویروس ها Crack و مخصوصا Pach ها رو تروجان تشخیص میدن علتش هم کمبود بقول شما هوش مصنوعی نیست، علتش از ساختار اون فایلهاست.....!
    جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممکنه برای شما اتفاق افتاده باشه که سیستم تون ویروسی بشه و انتی ویروس شما متوجه ویروسی شدن سیستم بشه اما چون signature این ویروس تو database انتی ویروس شما نیست نتونه اون رو پاک کنه....فقط اخطار بده

بعضی از کرک ها و کیجن ها با signature ، کی لاگرها و binder ها وcrypter یکی است و این هوش انتی ویروس رو میروسنه که باید این دو تا رو با هم قاطی نکنه....
    تمام version های norton avira gdata nod32 و .... نمی تونن تشخیص بدن که این فایل ویروسی نیست...
    اما kaspersky این آزمون رو به راحتی گزرونده چون از یه موتور جدید و هوش جدید استفاده میکنه....
    اگه شما یه کمی در مورد هوش مصنوعی که معمولا بچه های کامپیوتر و IT میخونن می دونستین این حرف ها رو نمی زدین..
    ممنون

11. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

فقط مکافی

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض اینم نظر ای برای خودش

با سلام

اگر جزو کسانی هستید که از نرم افزار های full activated استفاده می کنید من به شما G-data یا Avira رو پیشنهاد می کنم چون واقعا ویروس ها رو از بین می بره ... تمام انتی ویروس ها اشتباهاتی دارند و ممکنه نرم افزار ی رو ویروس تشخیص بده...
    اما kaspersky version 10 درصد خطای کمتری داره و از همه بهتر واسه کسایی که از کرک و کیجن استفاده می کنن واقعا ایده آله.....
    منتظر نظرات شما هستم
    mohammad nahavandian
    MCSE----CCNA
    mail:
    کد:

اینم نظری است
    ولی من از کاسپر هم استفاده کردم اونم خیلی از فایلهای غیر ویروسی را ویروس تشخیص میده هر انتی ویروسی یک مشکلی داره ولی در مجموع فکر کنم نود از همشون بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •