تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 118

نام تاپيک: انتخاب بين LCD مدل LG W2261V يا LG W2284F

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن ویندوز 7 هستا چون گفتید 7 انگار مشکلی نداره...
    یعنی دیگه فرقی ندارن؟؟
    اون 22 اینچیه از 21.5 اینچیه بزرگتر بودنش محسوسه؟
    جفتش HD هستن/؟ این HD بودن خیلی قابل لمسه؟

سوال اول رو متوجه نشدم.

جواب 2: بزرگتر بودنش از محسوس بودن گذشته.

احساس ميكنيد 21.5 در مقابلش عين 20 اينچ به 22 اينچ هست.

LG W2261V خيلي خيلي مستطيلي شده.

جواب 3: فقط LG W2261V ، اچ دي (HD) هست و براي فيلم هاي HD يا كنسول هاي بازي مثل PS3 كيفيت HD رو كامل در بر داره

2. 2 کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

انتخاب بين LCD مدل LG W2261V يا LG W2284F بین این دو موندم!
    کارت گرفیک HD قوی دارم ولی بازی خیلی کم میکنم. واسه همه چی فیلم ... گیم .. کار... کدومو بگیرم؟؟ قیمتم مهم نیست

من 2284 برداشتم 267 تومن

کیفیت خوبه تو عکس و بازی ولی فیلم دیدن با هاش زیاد به دلم نمیشینه( divx) که فکر کنم کل lcd ها اینجوری باشن خب تی وی که نیستن

البته باید یکم فیلم اچ دی بگیرم با اونا تست کنم

فکر کنم برای فیلم دیدن هم باید یه پلاسما بگیرم اگه پولدار شدم اگرم نشدم همینو ببینم

یه سوال اینکه نمیشه از تی وی پلاسما بجای مانیتور هم استفاده کرد ایا جواب میده؟

راستی این کیفیت فیلم ربطی به نوع کارت گرافیک که نداره؟

4. این کاربر از .bahman. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

در ضمن ویندوز 7 هستا چون گفتید 7 انگار مشکلی نداره...
    یعنی دیگه فرقی ندارن؟؟
    اون 22 اینچیه از 21.5 اینچیه بزرگتر بودنش محسوسه؟
    جفتش HD هستن/؟ این HD بودن خیلی قابل لمسه؟

آره محسوسه(22 و 21.5) - 21.5 عریض تر هست یا همون Wide تر اما 22 ارتفاعش یا عرض بیشتر از 21.5 هستش)
    جفتشون HD نیستند LCD ای HD هست که رزولوشنش 1080*1920 باشه .(پست اول همین تاپیک رو بخونید متوجه میشید)

قابل لمس بودنش رو نمیدونم.

چون گفتید گیم مهمه براتون به گفته دوستان برای بازی های کامپیوتری جفتشون مشکلی ندارند(از نظر نسبت تصویر) اما اگه بخواید Xbox یا Ps 3 بعدا یا الان بهش وصل کنید بازی ها در 2261 به علت نسبت تصویر 16:9 اون تمام صفحه اجرا میشه اما در 2284 فکر کنم 16:10 هست و هنگام بازی یک نوار سیاه بالای صفحه و یک نوار سیاه پایین صفحه میاد

اون قسمتی که BOLD کردم رو یادمه یه جایی خوندم ( اون موقع که برای خرید ای سی دی تحقیق می کردم)اما بازم چون قضیه ماله هفت هشت روز پیشه کامل مطئن نیستم)

قابل لمس بودن اچ دی رو امتحان نکردم دوستانی که امتحان کردن بیان بگن

وقتی جواب شما رو دادم صفحه قبل بود که بعد دیدم آقا احسان جواب شما رو دادن .دقیقا حرف های ایشون درسته.
    Last edited by Reza82N; 06-08-2009 at 15:00.

6. 2 کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض يه سوا مهم از احسان و بقيه

قصد خريد يك مانيتور ال سي دي دارم.

حدود 200 تا 240 تومن

ولي چون اصلا اهل بازي نيستم و بيشتر بايد از مانيتور براي ديدن صفحات وب و كار با نرم افزار word مي باشد و فيلم.

اين قضيه رزولوشن بالا و كوچك شدن فونتها در دسكتاپ يا براي فايل هاي متني word و صفحات اينترنتي هم صادق است؟

آيا توصيه مي كنيد كه 2261v را بخرم؟

خيلي ممنون ميشم كمك كنيد چون خيلي مهم است

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قصد خريد يك مانيتور ال سي دي دارم.

حدود 200 تا 240 تومن

ولي چون اصلا اهل بازي نيستم و بيشتر بايد از مانيتور براي ديدن صفحات وب و كار با نرم افزار word مي باشد و فيلم.

اين قضيه رزولوشن بالا و كوچك شدن فونتها در دسكتاپ يا براي فايل هاي متني word و صفحات اينترنتي هم صادق است؟

آيا توصيه مي كنيد كه 2261v را بخرم؟

خيلي ممنون ميشم كمك كنيد چون خيلي مهم است

ممنون

اگر با ويندوز ويستا يا سون كار ميكنيد، اين LCD براتون خوبه

ولي اگر با ويندوز XP كار ميكنيد، به هيچ وجه توصيه نميكنم اين LCD رو خريداري كنيد كه به شدت پشيمون ميشيد

9. 2 کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض لطفا

ممنون

البته كه هميشه ويندوز xp بوده همين الان هم با يك lcd 17 inch كار ميكنم كه البته نميدونم رزولوشن چه قدر است ولي از اون قديمهاي هانسول است كه وايد هم نيست H750 و البته هميشه دگمه اتو را مي زنم البته اينجا هم فونت ها كوچك است.

ولي خيلي بيشتر برام مهم شد كه اگر xp بخام كار كنم چه lcd بايد بخرم كه مشكل چشم و كوچك بودن در اينترنت و word نداشته باشم. در ضمت مادربرد من خروجي hdmi داره ولي كارت گرافيك انبورد است 3300 GT

در ضمن آيا با نصب ويندوز 7 همه مشكلات حل مي شود و عالي مي شود و در ضمن آيا اين احتمال وجود دارد كه برخي نرم افزارها مانند adobe و word 2007 و mcafee 8.7 كه همگي از نوع كرك شده هستند و از همين سايتها گير اورده ام با ويندوز 7 مشكل داشته باشند يا مثلا پرينتر و اسكنر و .....

خيلي ممنون ميشم اگر احسان ورضا راهنمايي كنند.

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ضمن ويندوز 7 و كركش را از كجا ميتونم دانلود كنم

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب

اگر با ريز بودن نوشته ها مشكل داريد بهتره LG W2284F رو خريداري كنيد.

خود من LG W2252TQ دارم و خيلي هم ازش راضي هستم. مدل LG W2284F دقيقاً هم سايز LCD من هستش ولي قشنگ تر و بهتر.

با نصب ويندوز سون همه مشكلات حل ميشود. البته اگر LG W2261V رو خريداري كرده باشيد. در غير اينصورت اون دو مدل ديگه مشكلي ندارند. هر چند كه باز هم ميتوانيد از مزاياي ويندوز سون براي اون دو مدل هم استفاده كنيد.

كلاً نرم افزار هاي جديد با ويندوز ويستا و بالطبع سون (چون هسته هر دو يكيه و هر جا براي دانلود نرم افزار، اسمي از سون نديديد، همون نسخه ويستا رو دانلود كنيد) سازگار هستن.

فقط ميمونه درايورهاي سخت افزار كه اگر خود سون تشخيض نداد، بايد جديد ترين درايور موجود رو دانلود كنيد.

13. 2 کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض لطفا

ممنون

ولي من گيج شدم كه چطور ممكن است كه مدل 2252 و 2284 كه هر دو 22 اينچي هستند و رزولوشنشنان هم نزديك به مدل 2261 هست مشكل ريز بودن فونت را نداشته باشد و شما ازش كاملا راضي باشيد چون مشكل ريز بودن فونت ها حتي براي رزولوشنهاي كمتر از انها هم وجود دارد.

خيلي ممنون مي شوم اگر راهنمايي كنيد كه آيا اين مشكل كوچك بودن و مشكلات از اين قبيل براي ديدن در وب و ورد آيا فقط مخصوص همون 2261 است چون hd است يا نه مشكل از جاي ديگه است.

بهر حال ممنون مي شوم اگر مشكل ما را حل كنيد.

البته آيا در ويندوز 7 مي توان بهر اندازه دلخواه سايزهاي دسكتاپ و منوهاي ورد و اكسپلوررها را تنظيم كرد و بدن افت كيفيت كار كرد يعني آيا به خاط وجود اين نسلهاي بزرگ lcd و مشكلات قبلي مايكروسافت به همين دليل اين امكانات را قرار داده بع عنوان راه حل نهايي.

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رزولوشن اين دو مدل 22 اينچي، 1680* 1050 هست و مدل 2261، 1920* 1080 هست.

اين اختلاف كمي نيست.

نكته بعدي كه خيلي مهمه اينه كه اون دو LCD ، سايزشون 22 اينچ هست و مدل 2261، سايزش 21.5

ظاهر قضيه اينه كه 0.5 اينچ با هم فرق دارند ولي وقتي از نزديك ميبينيدشون انگار 22 اينچ در مقابل 20 اينچ هست.

اون دو مدل خيلي بزرگتره. طول [افقي] مدل 2261 نزديك به اون دو مدل هست ولي عرض [عمودي] آن خيلي كوتاه تره

در مورد پاسخ سوالات ديگرتون خواهش ميكنم اين چند صفحه تاپيك رو به دقت مطالعه كنيد.

چون از وقتي من مشكلات 2261 رو ديدم تا زمانيكه مشكلش حل شد، كامل در تاپيك آورده شده.

موفق باشيد.

16. 2 کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •