سلام
اگر شما از MBC مشاهده کردید حتما به ترجمه آن دقت نکردید
من جاهای زیادی خوندم که فقط یک نمایش بوده و خود جرمی اعلام میکنه این یک نمایش افتخاری بوده که فقط شوماخر یک بار لباس استیگ رو میپوشه
سلام
اگر شما از MBC مشاهده کردید حتما به ترجمه آن دقت نکردید
من جاهای زیادی خوندم که فقط یک نمایش بوده و خود جرمی اعلام میکنه این یک نمایش افتخاری بوده که فقط شوماخر یک بار لباس استیگ رو میپوشه
----------- دانلود تمامی فصل های ^ TopGear - لینک مستقیم )( ----------- هر هفته 1 فصل - آپدیت هفتگی
فصل یک : 1 - 10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول دستت درد نکنه
اینا دوبلست یا بچسبیم به همون ب ب 30 خودمون؟
سلام
بچه هایی که از بی بی سی فارسی میبینن لطفا یه ایمیل بهشون بزنید که اینقدر قسمت های قدیمی و تکراری رو پخش نکنن!
mbc action انگلیسی پخش میکنه؟
Last edited by grand theft auto; 21-03-2010 at 16:03.
درسته به topgear ربطی نداره ولی شاید بدرد دوستان بخوره.
برنامه fifth gear رو هم شبکه PMC ساعت حدودا 9 شب جمعه ها پخش میکنه.
من fifth gear رو دیدم مجری اصلیش(اون مرده)خیلی رانندگیش خوبه و کنترلش سر پیچ ها عالیه درست برعکس جرمی!
اما خود برنامه چندان جالب نیست اون قسمتی که من دیدم فط یه ربع داشتن از مدونا عکس میگرفتن و در مورد ماشینه که کسا سید بود فقط به جا عینکیش اشاره کردن!
جرمی کلارکسون رانندگیش خوبه فقط میخواد حرکات نمایشی انجام بده به همین خاطر تو سر پیچ ها ماشینو اینقدر لیز میده!من fifth gear رو دیدم مجری اصلیش(اون مرده)خیلی رانندگیش خوبه و کنترلش سر پیچ ها عالیه درست برعکس جرمی!
اما خود برنامه چندان جالب نیست اون قسمتی که من دیدم فط یه ربع داشتن از مدونا عکس میگرفتن و در مورد ماشینه که کسا سید بود فقط به جا عینکیش اشاره کردن!
منظورم به اون لیز دادنش نیست.بعضی وقتا دریفت های عالی ای میزنه.اما قیافه خودش توی ماشین معلوم نیست احتمالا ماشینو میدن دست استیگ!
آره جرمی هم رانندگیش خوبه اما اون مرده به نظر من یه چیز دیگست
به به
شما چه آواتار خوشگلی داری
-------------------------------------------
نه جرمی رانندگیش خیلی خوبه
از اونجایی که این برنامه یه جورایی مستند هست مطمئن باش خودشم رانندگی میکنه
اگه تونستی کلیپ تست EVO 8 رو نگاه کنی با موتور FQ-400 خیلی قشنگه و کاملا مشخصه که خودش داره رانندگی میکنه و رانندگیش یه جورایی خوبه![]()
جرمی خیلی کارش درسته
توی قسمت جرمی کلارکسن تریلز که از مجموعه آلتیمیت تاپ گیر هست جرمی با اتومبیل مرسدس در مسابقات dtm رکوردگیری میکنه و بعد از زدن چند دور آزمایشی و گوش دادن به توصیه های مکانیک های تیم رکوردش با رکورد راننده آزمایش مرسدس برابر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی اون قسمتی هم که شوماخر اومد خیلی باحال بود مخصوصا اون تستی که مازراتی ازش گرفت !!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)