فقط به دلیل رزولیشن بالا نمیتونه بازی ها رو با تنظیمات متوسط هم بازی کنه!شک نکن.. فقط T220P را بگیری و لاغیر.. سام سرویس تازگیها تبلیغاتش را راه انداخته تا میتونای از سام بگیر.نبود برو خیابون یا خرید آنلاین..
فقط به دلیل رزولیشن بالا نمیتونه بازی ها رو با تنظیمات متوسط هم بازی کنه!شک نکن.. فقط T220P را بگیری و لاغیر.. سام سرویس تازگیها تبلیغاتش را راه انداخته تا میتونای از سام بگیر.نبود برو خیابون یا خرید آنلاین..
خوب این طوری بدردم نمی خوره که
رزولیشن اون خیلی فرق داره با lg؟
یعنی چی کار کنم؟
شما همون LG رو بگیر که زیاد به مشکل برنخوری!خوب این طوری بدردم نمی خوره که
رزولیشن اون خیلی فرق داره با lg؟
یعنی چی کار کنم؟
نه آقا چرا شایعه میسازی؟؟
T220Pیعنی چی کار کنم؟
شک داری برو از Streem بپرس..
نه آقا چرا شایعه میسازی؟؟
T220Pیعنی چی کار کنم؟
شک داری برو از Streem بپرس.....
شایعه سازی چیه؟!نه آقا چرا شایعه میسازی؟؟
رزولیشن T220P
1920x1200 هست
رزولیشن W2261V
1920x1080
و رزولیشن معمول برای 22 اینچ ها 1680x1050 هست
رزولیشن همین LG هم تا حدودی بالاست!
آقا یعنی کارت گرافیک من بازی ها رو تو این رزولیشن توپ می کشه دیگه؟
البته خودم فکر نکنم
کلن چون قبلن از مانیتور بدشانسی داشتم می خام الان یه چیز توپ باشه.
آقای ُstreem خوب شما هم نظر بده![]()
نه ببین این دوست ما اصلن درک درستی از رزولوشن نداری.. عزیزجان نمایشگری که روزلوشنش 4000x3000 هم باشه میتونه رزولوشنهای پایینتر را بخوبی پشتیبانی کنه.. دلیلی نداره .ورداری این حرف را بزنی.. اگه با این حرف تو باشه همون ال ج هم واسه ایشون زیاده و بهتر هستش بره یه 1280*800 تهیه کنه!! عجب حرفا میشنوه آدم
رزولیشنهای پایین رو هم پشتیبانی میکنه ولی شدیدا دچار افت کیفیت میشه!نه ببین این دوست ما اصلن درک درستی از رزولوشن نداری.. عزیزجان نمایشگری که روزلوشنش 4000x3000 هم باشه میتونه رزولوشنهای پایینتر را بخوبی پشتیبانی کنه.. دلیلی نداره .ورداری این حرف را بزنی.. اگه با این حرف تو باشه همون ال ج هم واسه ایشون زیاده و بهتر هستش بره یه 1280*800 تهیه کنه!! عجب حرفا میشنوه آدم
مانیتورهای LCD فقط تو یه رزولیشن (Native Resolution ) بهترین کیفیت رو ارائه میده!!!
اگه متوجه نشدین توضیح بدم؟
نه جانم.. عمریه دارم با LCD کار میکنمم و این ادعا را شدیدالحن تکذیب میکنم..یه جستجو زدم متوجه شدم خود Streem مدیر فوروم هم تووو تاپیک خرید LCD Full HD همین را پیشنهاد داده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)