تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم سيستم عامل موبايل رو بيشتر مي پسنديد؟

راي دهنده
148. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Symbian

50 33.78%
  • Windows Mobile

98 66.22%
صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 127

نام تاپيک: Symbian يا Windows Mobile ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نه ببين سيمبيان هم خوبه
    كي ميگه بد هست ؟
    حتي جاوا هم خوبه
    ولي بحث مقايسه وقتي مياد بايد از هر نظر مقايسه شود
    ويندوز موبايل خيلي پيشرفت خواهد كرد
    سيمبين چي؟
    حتي خود نوكيا گوشي جديدشو را با سيستم عاملا فكر كنم لينوكس ميخواد بزنه
    اسم گوشي n900 هست ميتونين سرچ كنين
    اسم سيستم عامل Maemo 5 هست كه فكر كنم تحت لينوكس باشه

سيمبيان اگه ميخواست پيشرفت كنه خيلي وقت پيش بايستي ميكرد
    نوكيا يه بار به اوج رسيد اونم در ان 95
    در اون زمان هم سرور تام گوشيهاي بود
    ولي بعد از اون پيشرفت چنداني نداشته
    Last edited by golmohammadi; 01-09-2009 at 00:13.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بنا به دلايلي(همانند مسائلي كه تو تاپيك قبلي پيش اومد و شد لج بازي و بچه بازي و...)
    بحثي كه دوست داشتم ادامه بدم
    رو ادامه نميدم!!
    ضمنا از نظرات دوستان استفاده كردم ..ياد گرفتم ...و البته لذت بردم

ولي چيزي كه تو آخرين پستم تو اين تاپيك ميخوام به اون اشاره كنم بازاري كه سيمبين تونسته
    از مجموع فروش كل گوشي ها در همه كلاس ها كسب كنه رو با ويندوز موبايل مقايسه كنيد
    در تمامي جهان نه فقط كشور هاي اروپايي يا ايالات متحده كه باز هم
    سيمبين و مك جلوتر از ويندوز موبايل هستن ! بلكه در كل دنيا

اگه سيمبين مشكلي داشت و اون طوري كه بعضي از دوستان فكر ميكنن
    مطمئنا الان فروشش 4 برابر موبايل نبود !!

شاد باشين

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بنا به دلايلي(همانند مسائلي كه تو تاپيك قبلي پيش اومد و شد لج بازي و بچه بازي و...)
    بحثي كه دوست داشتم ادامه بدم
    رو ادامه نميدم!!
    ضمنا از نظرات دوستان استفاده كردم ..ياد گرفتم ...و البته لذت بردم

ولي چيزي كه تو آخرين پستم تو اين تاپيك ميخوام به اون اشاره كنم بازاري كه سيمبين تونسته
    از مجموع فروش كل گوشي ها در همه كلاس ها كسب كنه رو با ويندوز موبايل مقايسه كنيد
    در تمامي جهان نه فقط كشور هاي اروپايي يا ايالات متحده كه باز هم
    سيمبين و مك جلوتر از ويندوز موبايل هستن ! بلكه در كل دنيا

اگه سيمبين مشكلي داشت و اون طوري كه بعضي از دوستان فكر ميكنن
    مطمئنا الان فروشش 4 برابر موبايل نبود !!

شاد باشين

سلام.

حالا من میخوام این بحث فروش رو که شما مطرح کردید از یک جنبه دیگه نگاه کنم.شما چرا نمیایید اینجوری بگید که هر چیزی (تاکید میکنم هر چیزی نه فقط موبایل)که بهتره گرونتره و قدرت خریدش واسه عموم مردم کمتر؟!!!
    (ضمن اینکه باید عرض کنم بخاطر نتیجه گیری شما من دارم اینو نتیجه میگیرم)مثلا" تو خونه های اطرافیانتون رو نگاه کنید ببینید تلویزیون معمولی بیشتره یا ال سی دی؟ قطعا" تلویزیون معمولی پس بنا به گفته شما تلویزیون معمولی بهتر از ال سی دیه.یا فرش ماشینی بیشتره یا دستباف ابریشم؟ پس فرش ماشینی بهتر از دستباف ابریشمه؟تو خیابونا شما پراید بیشتر میبینی یا پرادو؟ چون پراید بیشتره پس از پرادو بهتره؟یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید مقایسه کنید.
    پس اینکه سیمبیان فروشش بیشتر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست همونطور که دلیل بر ضعیف تر بودنش نیست.ضعف و قوت این دوسیستم عامل رو چیزهای دیگه ای تعیین میکنن که باید با دقت بیشتری در موردشون بررسی بشه.

یا حق.

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اینکه سیمبیان فروشش بیشتر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست همونطور که دلیل بر ضعیف تر بودنش نیست
    تو شرايط يكسان از لحاظ قيمتي بعله دليل بهتر بودنه نه مثل پرايد و پرادو!!

ولي حالا كه سهم سيمبين بيشتره من دليل ميارم كه همون سهم كمتر وين موبايل هم در مقايسه با گوشي هاي هم
    قيمت سيمبيني بازار خواهان كمتري داشته چون ضعف بيشتري داره !
    وجالب اينه كه اين نظر من نيست نظر يه جامعه آماري وسيعه !

مگه تمامي سيمبين هايي كه فروش رفتن قيمت پاييني داشتن ؟
    مثلا ان 95 8 گيگ در اوج فروشش 600 تومن قيمت داشت
    يا
    الان امنيا 400 تومنه 95 8 گيگ هم00 4 تومنه
    تا چند وقت پيش هم قيمت 96 بالاتر از تاچ دياموند1 بود !
    يا امنيا اچ دي كه قيمت 16 گيگ بي گارانتي اش بالاي 750 تومنه
    8 گيگ ش هم با گارانتي 680 تومن
    ويندوز موبايل به گروني اچ دي هست تو بازار ؟(هتوز كه وارد نشده)

الان نسبتشون 40 به 8.1 هستش
    شما ثابت كنين كه حداقل يك پنجم از گوشي هاي فروش رفته همين 40 درصد سيمبين
    كه برابر با سهم فروش جهاني ويندوز موبايله
    از همين هاي اند ها نبوده تا من قبول كنم مثال شما درسته !

ضمنا شما پرايد و پرداو رو مثال زدين اين 2 تا فقط و فقط يك تك مدل هستند
    ولي سيمبين و وين رو مد هاي مختلفي نصب هستن (ارزون تا گرون)
    پس مثال شما مثال خوبي براي توضيح نيست

اصلا قيمت گوشي هاي سيمبين رو نصف وين موبايل در نظر بگيريم(كه اين طور هم نيست!!)
    الان 40 در صد بازار دست سيمبينه 8 درصد دست وين
    ميشه نسبت
    20 يه 8 گوشي
    يعني چيزي در حدود1/3 گوشي هاي سيمبيني كه فروخته شده
    وين فروش رفته
    اونم تو قيمت برابر!
    پس باز هم ميبينيد كه استدلال شما كارساز نيست

ضمنا من اصلا كاري به سيمبين ندارم

شما ميگين ويندوز موبايل فروش بالا نداره مشكل از خودش نيست(كه به نظرم كاملا غلطه)
    پس چطور ميشه كه مك با آيفون
    كل گوشي هايي كه فروخته از وين موبايل بيشتره ؟
    تازه قيمت آيفون هايي هم كه اپل عرضه كرده اكثرا بيشتر از وين موبايل هاست!!
    و تو بازار ايالات متحده اكثر گوشي ها رو مثل آيفون با كنترات ميفروشن

اينم حتما دليل بر خوبي وين موبايله كه فروش نكرده !

بياين واقع بين باشيم شركت ها براي رضاي خدا كار نميكنن و شركتي كه نتونه مشتري جلب كنه شركت موفقي نيست سيمبين اگه مشتري جلب كرده و موفق بوده دليل بر كارهايي كه انجام داده
    و خدماتي كه ارائه كرده تو بازار هاي جهاني هم كسي كه كارش خوب باشه خريدار داره !!!!
    Last edited by ali racer; 01-09-2009 at 04:59.

6. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

سيمبيان اگه ميخواست پيشرفت كنه خيلي وقت پيش بايستي ميكرد
    نوكيا يه بار به اوج رسيد اونم در ان 95
    در اون زمان هم سرور تام گوشيهاي بود
    ولي بعد از اون پيشرفت چنداني نداشته
    تو اون تایپیک هم گفتم اگه سیمبین خوب بود که نوکیا قول سیستم عامل لینوکس + سی پی یو های اینتل رو نمیداد...... (اخبارش موجوده )

ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردن قدرت خرید مردم بود

درسته یکی میاد میگه (ایران رو مثال میزنم) من 250 - 300تومن دارم چه گوشی بخرم ؟ میاد انتخاب کنه می بینه همه گوشی های نوکیا تو همین رنج قیمتن (تقریبا) خوب یه کاربر عادی ویوا رو ترجیح میده یا 5800 ؟

یه نکته دیگه : با توجه به این که امسال سال اصلاح الگوی مصرف هست من توصیه می کنم تا اونجایی که می تونیم طرف پاکت پی سی نریم

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تو شرايط يكسان از لحاظ قيمتي بعله دليل بهتر بودنه نه مثل پرايد و پرادو!!

ولي حالا كه سهم سيمبين بيشتره من دليل ميارم كه همون سهم كمتر وين موبايل هم در مقايسه با گوشي هاي هم
    وجالب اينه كه اين نظر من نيست نظر يه جامعه آماري وسيعه !

مگه تمامي سيمبين هايي كه فروش رفتن قيمت پاييني داشتن ؟
    مثلا ان 95 8 گيگ در اوج فروشش 600 تومن قيمت داشت
    يا
    الان امنيا 400 تومنه 95 8 گيگ هم00 4 تومنه
    تا چند وقت پيش هم قيمت 96 بالاتر از تاچ دياموند1 بود !
    يا امنيا اچ دي كه قيمت 16 گيگ بي گارانتي اش بالاي 750 تومنه
    8 گيگ ش هم با گارانتي 680 تومن

الان نسبتشون 40 به 8.1 هستش
    شما ثابت كنين كه حداقل يك پنجم از گوشي هاي فروش رفته همين 40 درصد سيمبين
    كه برابر با سهم فروش جهاني ويندوز موبايله
    از همين هاي اند ها نبوده تا من قبول كنم مثال شما درسته !

ضمنا شما پرايد و پرداو رو مثال زدين اين 2 تا فقط و فقط يك تك مدل هستند
    ولي سيمبين و وين رو مد هاي مختلفي نصب هستن (ارزون تا گرون)
    پس مثال شما مثال خوبي براي توضيح نيست

اصلا قيمت گوشي هاي سيمبين رو نصف وين موبايل در نظر بگيريم(كه اين طور هم نيست!!)
    الان 40 در صد بازار دست سيمبينه 8 درصد دست وين
    ميشه نسبت
    20 يه 8 گوشي
    يعني چيزي در حدود1/3 گوشي هاي سيمبيني كه فروخته شده
    وين فروش رفته
    اونم تو قيمت برابر!
    پس باز هم ميبينيد كه استدلال شما كارساز نيست

ضمنا من اصلا كاري به سيمبين ندارم

شما ميگين ويندوز موبايل فروش بالا نداره مشكل از خودش نيست(كه به نظرم كاملا غلطه)
    پس چطور ميشه كه مك با آيفون
    كل گوشي هايي كه فروخته از وين موبايل بيشتره ؟
    تازه قيمت آيفون هايي هم كه اپل عرضه كرده اكثرا بيشتر از وين موبايل هاست!!
    و تو بازار ايالات متحده اكثر گوشي ها رو مثل آيفون با كنترات ميفروشن

اينم حتما دليل بر خوبي وين موبايله كه فروش نكرده !

بياين واقع بين باشيم شركت ها براي رضاي خدا كار نميكنن و شركتي كه نتونه مشتري جلب كنه شركت موفقي نيست سيمبين اگه مشتري جلب كرده و موفق بوده دليل بر كارهايي كه انجام داده
    و خدماتي كه ارائه كرده تو بازار هاي جهاني هم كسي كه كارش خوب باشه خريدار داره !!!!

سلام.

دوست عزیز شما همه چیز رو باهم و در آخر هم با آمارمخلوط کردی و نوشتید.من اون پست رو فقط در مورد این نوشتم که شما فرموده بودید اینکه سیمبیان فروشش زیادتر بوده دلیل بر خوب تر بودنشه.
    اما شما اگر میخوای اینجوری آمار بگیری و نتیجه گیری کنی مشکلی نیست اما شاخص های دیگه رو هم باید در امار گیریت سهیم کنی .برای مثال شما باید بیای و آمار مردم تحصیل کرده که امکان استفاده از وین موبایل براشون فراهمه رو هم دخیل کنی.من از شما میپرسم: تو همین ایران خودمون چند درصد از مردم تحصیلاتشون اونقدری هست که بتونن سر از منوهای وین موبایل در بیارن و براشون قابل استفاده باشه؟
    یا تو همون ایالات متحده شما میدونید خدماتی که مک داره برای خرید آیفون به مردم میده چیه؟منم اگر اونجا بودم قطعا" از آیفون استفاده میکردم نه از گوشیهای وین مو یا سیمبیان.
    به هر حال در این جور نتیجه گیری آماری باید تمام شاخص هارو در نظر گرفت و بعد نتیجه گیری کرد.ضمن اینکه الان دیگه HD بالاترین قیمت پاکت پی سی رو نداره و گوشیهایی مثل تاچ پرو 2 قیمتشون بالاتره.(البته این قسمت آخر فقط جهت اطلاعات بازار بود نه به عنوان اینکه بگم نقطع ضعفی در نوشته های شما).

در آخر هم عرض کنم من همیشه عقیده شخصیم این بوده که بهتر بودن یک چیز در وحله اول بستگی به توان استفاده کننده داره.یعنی اینکه ما نمیتونیم بگیم سیمبیان بهتره یا وین مو یا مک یا.....باید ببینیم هر استفاده کننده کدوم براش بهتره.

یا حق.

9. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امنیا بیشترین فروش رو در اروپا داشته امنیا 900

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز شما همه چیز رو باهم و در آخر هم با آمارمخلوط کردی و نوشتید.من اون پست رو فقط در مورد این نوشتم که شما فرموده بودید اینکه سیمبیان فروشش زیادتر بوده دلیل بر خوب تر بودنشه.
    اما شما اگر میخوای اینجوری آمار بگیری و نتیجه گیری کنی مشکلی نیست اما شاخص های دیگه رو هم باید در امار گیریت سهیم کنی .برای مثال شما باید بیای و آمار مردم تحصیل کرده که امکان استفاده از وین موبایل براشون فراهمه رو هم دخیل کنی.من از شما میپرسم: تو همین ایران خودمون چند درصد از مردم تحصیلاتشون اونقدری هست که بتونن سر از منوهای وین موبایل در بیارن و براشون قابل استفاده باشه؟
    یا تو همون ایالات متحده شما میدونید خدماتی که مک داره برای خرید آیفون به مردم میده چیه؟منم اگر اونجا بودم قطعا" از آیفون استفاده میکردم نه از گوشیهای وین مو یا سیمبیان.
    به هر حال در این جور نتیجه گیری آماری باید تمام شاخص هارو در نظر گرفت و بعد نتیجه گیری کرد.ضمن اینکه الان دیگه HD بالاترین قیمت پاکت پی سی رو نداره و گوشیهایی مثل تاچ پرو 2 قیمتشون بالاتره.(البته این قسمت آخر فقط جهت اطلاعات بازار بود نه به عنوان اینکه بگم نقطع ضعفی در نوشته های شما).

در آخر هم عرض کنم من همیشه عقیده شخصیم این بوده که بهتر بودن یک چیز در وحله اول بستگی به توان استفاده کننده داره.یعنی اینکه ما نمیتونیم بگیم سیمبیان بهتره یا وین مو یا مک یا.....باید ببینیم هر استفاده کننده کدوم براش بهتره.

یا حق.
    من ميخوام ادامه ندم نميشه
    دوست من
    اچ دي منظور امنيا اچ دي سامسونگ بود كه سيمبينه
    نه تاچ اچ دي اچ تي سي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

ضمن تشکر از دوستمون aryaland ولی من با این قسمت حرفش مخالفم نه بابا این چه حرفیه ترتیبشون رو من برات میگم
    1.مک
    2.آندروید
    3.وین مو(البته جای 2 و 3 رو دقیق نمیدونم شایدم وین مو دوم و آندروید شوم باشه)
    متاسفانه جایی واسه سیمبین نمیمونه میزاریمش تو لیست ذخیره اگه یکی از اینا انصراف دادن نیمه دوم تعویضش میکنیم
    دوستان باور کنید که من pocket pc خودم رو تو تمام فامیل چرخ زدم یکی حتی نتونست وارد فایل منیجرش بشه
    نمیدونم چرا برو بچ وین مو به این نکته اشاره نمیکنن (البته شایدم کردن و من ندیدم)
    بابا ایها الناس دلیل فروش کمتر وین مو در برابر نوکیا بدتر بودن وین مو نیست یکی نیست بگه اخه ملت واسه چی میرن گوشیهای نوکیا رو میخرن ؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر سیستم عاملش یا به خاطر امکانات جانبی از جمله دوربین بهتر یا صدای بیشتر؟؟؟یکی نیست بگه اخه شاید بگم 70 درصد افرادی که نوکیا دارن اصلآ نمیدونن چه سیستم عاملی روی گوشیشونه !!! اصلآ نمیدونن سیستم عامل چیه!!! میرن نگاه میکنن میبینن به به امنیا hd یه دوربین 8 مگاپیکسلی با یه صفحه بزرگ و با کیفیت و فیلمبرداری خوب + ظاهر خوب گوشی میگن خودشه این آخر گوشیه در عوض میان میبینن گوشی مثل xperia یه دوربین 3.2 با یه صدای نه چندان بلند + صفحه نمایش کوچیکتر میگن بابا چه خبره 500 تومن واسه یه همچین گوشیی؟؟
    ای بابا بدبختی ما اینجاست وگر نه فروش بالای نوکیا به خاطر سیستم عاملش نیست
    حالا باز بیا بگو فروش نوکیا بیشتره
    اصلآ این چه کاریه که بگید فروش کی بیشتره کی کمتره؟ aryaland مثال خوبی زد شما برداشت خوب نکردید؟شما کمترین قیمتی که بخواید واسه یه ویندوز موبایل پرداخت کنید چقدره؟بعید میدونم زیر 250 گیر بیارید (حالا قیمت touch viva الان دقیق دستم نیست) تازه فکر کنم اونم یه 2 یا 3 تایی بیشتر نباشن و اینقدر دیگه امکاناتشون پایینه که دیگه فقط کسانی که عشق ویندوز موبایلن و بودجشون کمه شاید برن بخرن(گفتم شاید) ولی با این قیمت میشه چه خرید یکی از بهترین های نوکیا یعنی همون 5800 رو میشه خرید
    با همین قیمت تا دلت بخواد میتونی از این گوشیهای نوکیا با سیستم عامل به قول خودشون سیمبین بگیری که بازم صد البته که اکثرآ به خاطر امکانات جانبی میرن میگیرن نه به خاطر سیستم عامل!!!
    پس آقا علی شما اگه مدعی هستید سیمبین بهتره به فکر یه دلیل باشید که بگید به فرض سیمبین در فلان زمینه از ویندوز موبایل قویتره نه اینکه بیاید بگید چون فروشش بیشتره
    حالا ای کاش نوکیا یه گوشی با سیستم عامل سیمبین بده بیرون با امکانات چیزی مثل xperia یا چه میدونم بقیه ppc ها و قیمت مثلآ 500 تومن ببینیم اونوقت هم گوشی فروش میره یا نه؟
    یادمه وقتی n95 اومد همه میگفتن که صدای خوبی داره ! ایول عجب دوربینی داره!! بابا دمش گرم 8 گیگ حافظه دارهو از این حرفا ولی والا ما که کسی ندیدیم بگه اقا کارش درسته سیستم عامل symbian 9.2 داره!!!!

یه چیز دیگه
    چون معمولآ افرادی که میان تو این تایپیک یه چیزایی از سیستم عامل میدونن در اینجا شما یه نگاه به میزان رای که هر کدومم آوردن بنداز windows mobile=51 و symbian=21 یعنی چی چیزی بیش از 2 برابر
    بازم بگید فروش نوکیا بیشتره

من ميخوام ادامه ندم نميشه
    دوست من
    اچ دي منظور امنيا اچ دي سامسونگ بود كه سيمبينه
    نه تاچ اچ دي اچ تي سي
    خوب حالا aryaland منظورتون رو یه خورده اشتباه متوجه شده تازه بازم مشکل از پست شما بود ببینید چی نوشتید
    دوستان این پستو بخونید ببینید چی میفهمید هر کی فهمید که این پست رو در مورد omnia hd سامسونگه بیاد بگه تا اسمشو تو کتاب گینس ثبت کنیم

ولی یه چیز میخوام بگم شما اگه میخواید پست ندید باید از اولش اینکارو میکردید ولی الان که خودتون هم فهمیدید که symbian ضعیف تره و دیگه جواب درست حسابی واسه ارائه کردن ندارید میکید که نه من نمیخوام دیگه پست بدم

یه چیزو به دوستان ویندوز موبایلی بگم که این چه کاریه که میگید ویندوز موبایل بهتره شما مگه نمیدونید امار فروش گوشیهای نوکیا بیشتره دیگه چرا میگید ویندوز موبایل بهتره؟؟؟؟!!!!
    Last edited by amir_70; 02-09-2009 at 14:49.

13. 2 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه عمرم بمونه
    ايشالا پايان رمضان يه تاچ اچ دي(سامسونگ) ميگيرم
    يه مقايسه ميزارم از اون(سيستم عاملش)
    با تاچ پرو 2 يا دياموند 2 كه دم دستم هستند

فعلا تا اونوقت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •