با این حرف 2 گناه کردی
1= حرف رو منحرف کردی
2= باز ما رو تو کف انداختی![]()
با این حرف 2 گناه کردی
1= حرف رو منحرف کردی
2= باز ما رو تو کف انداختی![]()
اها الان که دقت کردم دیدم تنظیمات speedtest رو گذاشتی رو مگابایت2 مگابایت سرعت دانلودهیعنی سرعت اینترنت بالا 10 مگابایته
مثلا همون DASL 2 مگابایت ایران سرعت دانلودش 250 کیلوبایت بیشتر نیست
ایول !!
راستی اگه تو اونجا 200 بخری میتونی بیاری ایران ؟؟ کار میکنه ؟ باید آنلاک بشه ؟؟
اشکالی داره من به جای سامان جواب بدم؟ میشه و باید آنلاک کنی تا کار کنه اما کسی که تو آمریکا اقامت داره هیچوقت به خاطر یه همچین کاری کارت اعتباریش رو بد نام نمیکنه!راستی اگه تو اونجا 200 بخری میتونی بیاری ایران ؟؟ کار میکنه ؟ باید آنلاک بشه ؟؟
واقعا برای شما متاسفم که این طور فکر می کنیدنه منظور این نیست که بلوتوث گوشی رو خز میکنه ولی اگه گوشی بعضی امکانات رو نداشته باشه خیلی بهتره.
چرا؟
اینجوری خیلی ها میگن چون فلان امکانات رو نداره این کوشی پس نمیگیریم پس در نیتیجه کمتر
خواهان پیدا میکنه و در نتیجه دیر تر خز میشه!(شایدم اصلا نشه)مثلا خوب الان بلوتوث نیازه هر گوشی و 90 درصد کسانی که قصد خرید موبایل رو دارن اگه گوشی مورد نظر بلوتوث نداشته باشه کلا منصرف میشن از خریدش!
همچنین است حکایت دوربین.
یعنی شما دوست ندارید هموطن هات پیشرفت کنن ؟
تا نیاز نباشه هیچ پیشرفتی نمیشه
به قوله دوستمون همه تو آمریکا یا آیفون دارن / یا بلک بری / یا پالم / یا 5800 !
کسی نباید اینا رو بخره ؟ چون خزن ؟![]()
دوست من برای خیلی ها مهمه که گوشیشون تک باشه و خز نباشه! برای خیلی ها هم مهم نیست! این مورد سلیقه ایه!واقعا برای شما متاسفم که این طور فکر می کنید
آره.الان روش آنلاکش هم اومده.منم کم کم تو فکر آنلاک کردنشم.البته 1 سال وقت دارم : دی
انگاری باید برم بخرم 150 تومن خیلی خوبه ، سرم سوت کشید ،حتی از مدل قبلیش بهتره(قبلی 800 تومن هست) ، البته برای من.
فقط یک سوال اینم نمیشه با اینترنت آپدیتش کرد؟؟
یک سوال دیگه ، قیمتش واقعا 150 تومن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با همین مشخصات ؟؟؟؟
-------------
ویرایش میکنیم که پست الکی ندیم ، آقا گفتند چینیش 150 تومن هست توی بازار ، کسی نسخه چینیشو داره؟
Last edited by BioHazard; 26-07-2009 at 13:40.
اینجا عزیز کلوپ آیفون 3GS ه.نه گوشیهای چینی!
عزیز میدونم ، اینم تحت لایسنس iPhone هست ، اکثر گوشی های ایرانی ساخت چین هست. اینم iPhone 3GS هست.
یک سرچ کردم ، فقط تنها تفاوتی که داشت(جدا از کیفیت محصول) ، نداشتن پشتیبانی تلفنی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)