کسی نیست جواب مارو بده؟
دوستان عزیز،توی فامیل یا دوست و آشنا کسی با شریط من ندارین؟
تورو خدا کمک کنین خیلی فوریه
کسی نیست جواب مارو بده؟
دوستان عزیز،توی فامیل یا دوست و آشنا کسی با شریط من ندارین؟
تورو خدا کمک کنین خیلی فوریه
دقیقا! منم همش با همین فکر دارم میرم جلو!
من تا الان دینی 3 و فیزیک 3 و فیزیک 1 (دو فصل آخر) رو خوندم. الانم رفتم سر دینی 2.
به نظر شما خوب دارم پیش میرم؟ تقریبا هرکدوم رو توی 1 روز خوندم.
راستی. یه سوال دیگه. آزمونهای قلمچی خوبه یا نه؟ آخه شنیدم که میگفتن آزمونهای خود سازمان سنجش خوب و کافیه. آره؟
در مورد مشاور از قلمچی هم میخواستم بپرسم. به نظرتون خوبه یا نه؟
ممنون![]()
خیلی خوب داری میخونی فک کنم!
من شنیدم سنجش زیاد جالب نیس!
-------------
بچه ها میگم این تداخل درسای پیش دانشگاهی با درسای دوم و سوم که تو تابستون داریم میخونیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
به نظرم کلاسای پیش دانشگاهی تابستون زیاد جالب نیس!واسه ما که اجباریه!
.
.
♥♥♥
Last edited by ♠ ♥ ♦ ♣; 30-06-2009 at 13:38.
دوستان یک پیشنهاد برای این تاپیک دارم
چون از این به بعد کمتر میایم اینجا اتفاقات مهم یا اطلاعیه یا هر مطلب مهمی که نوشته میشه تو پست اول قرار داده بشه تا هی صفحات تاپیک نگردیم و وقتمون تلف نشه.![]()
آزمونای عمو قلم خوبه سنجش بیشتر 3 تا جامع آخرش خوبه اونم چون شرکت کننده زیاد داره میتونی خودتو محک بزنی....راستی. یه سوال دیگه. آزمونهای قلمچی خوبه یا نه؟ آخه شنیدم که میگفتن آزمونهای خود سازمان سنجش خوب و کافیه. آره؟
در مورد مشاور از قلمچی هم میخواستم بپرسم. به نظرتون خوبه یا نه؟
در مورد مشاورای قلم چی بستگی داره شاید مشاور یه شعبه خوب باشه مال یه شعبه دیگه خوب نباشه..
مثلا پشتیبان اینجا زنگ میزد میگفت درس خوندی؟ چه میگفتی آره چه میگفتی نه میگفت باشه خداحافظ...
واسه مشاور بهتره یه مشاور خوب از بیرون گیر بیاری خواستی من یکی سراغ دارم...
خب کدوم آزمونها خوبه؟ من شنیدم قلمچی زیاده و خوب نیس. گزینه 2 هم خیلی سطح بالاس.
به نظر منم کلاس زودتر زیاد خوب نیس. گرچه کلاسهای قلمچی که چند روز دیگه شروع میشه انگار شروع میکنه به پیش درس دادن + دوره.
پس شما غیر انتفاهی هستین نه؟
چطوری؟
آزمونای عمو قلم خوبه سنجش بیشتر 3 تا جامع آخرش خوبه اونم چون شرکت کننده زیاد داره میتونی خودتو محک بزنی....
در مورد مشاورای قلم چی بستگی داره شاید مشاور یه شعبه خوب باشه مال یه شعبه دیگه خوب نباشه..
مثلا پشتیبان اینجا زنگ میزد میگفت درس خوندی؟ چه میگفتی آره چه میگفتی نه میگفت باشه خداحافظ...
واسه مشاور بهتره یه مشاور خوب از بیرون گیر بیاری خواستی من یکی سراغ دارم...
آخه میگفتن آزمونهاش چون زیاده خوب نیس
اگه واقعا مشاور به درد نمیخوره نگیرم ها؟
تاپیک ماهم به تاریخ پیوست و سال 89 اومد رو کار
دوستان عزیز دو تا توصیه بهتون میکنم :
1-تابستون رو غنیمت بشمرین به راحتی از دستش ندین نگین کو تا تیر 89 به خدا چشم بزارین رو هم فرا میرسه و اون موقع دیگه جای برای حسرت خوردن نباید باشه لذا سعی کنید تا میتونین دروس اختصاصی پایه روببندید تو تابستون که خیلی جلو می اندازتون به این حرف من تو سال تحصیلی حتما پی میبرین
2-برنامه های فرصت برابر روزهای شنبه و چهار شنبه رو حتما ببینین ساعت 18.30 کانال 7
دقیقا مشاور ما هم همینطوری بود!
اینطوری که همه میگن بهتری همون قلمچی هست !
علوی چطوره؟!
قلمچی مگه کلاسم داره؟!واسه ما گفتن فقط آزمون!
.
.
♥♥♥
معلومه قلمچی خوبه با نظم تر هم هستاینطوری که همه میگن بهتری همون قلمچی هست !
علوی چطوره؟!
قلمچی مگه کلاسم داره؟!واسه ما گفتن فقط آزمون!
.
.
♥♥♥
آره کلاس داره ولی به نظر من استاداش خب نیستن ! واسه فیزیکم یادمه یه آقایی اومد که قلمچی هم درس میداد ! فیزیک رو در حد مدرسه بهمون گفت!
هیچ موسسه ای کامل نیس از نظر استاد اینو یادت باشه
یه موسسه فیزیک و ریاضیش خوبه ولی شیمیش افتضاحه یا...
سعی کنین جوگیر نشین تو انتخاب موسسه !
درسایی که فک میکنی واقعا توشون ضعیف هستین برین کلاس
آخه من دیدم واسه معارف هم پا میشن میرن کلاس! در صورتی که معارفو با 4 تا کتاب و خوندنه مستمر میتونی نتیجه عالی بگیری
بچه ها من میخوام درسای اختصاصی پایه رو تا میتونم تو تابستون کار کنم چون واقعا مهمه درسای پیشم بذارم برا مهر به بعد نظرتون چیه؟
اگه عربی هم مشکل داری از تابستون بخون ! مخصوصا اگه ریاضی تجربی هستی که پیش عربی نداریم
بهترین کار همینه که دروس پایه رو حتما تابستون بخونین و دروس پیش دانشگاهی رو از مهر بخونین
من رشته های دیگه رو نمیدونم ولی ریاضی درسای پیش دانشگاهییش خیلی مرتبطه با پایه
اگه پایه تون ضعیف باشه مخصوصا دیفرانیسل و اینا گیر میکنین وسط سال از ما گفتن بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)