روحش شاد و راهش پر رهرو باد !!!
خب ، من فک نمیکردم به این زودی ها بخواد بره! ینی هیچکس فک نمیکرد ...
همه رو مبهوت کرد .
در هر صورت ... پیام های تسلیت شما ، باعث تسلای خاطر علاقه مندان ان مرحوم است.
منم تسلیتــ :/
کاش این کنسرت هاش رو اجرا کمی کرد بعد می رفت !
حیف ، واسه مهستی اینقدر ناراحت نشدم که واسه مایکل ناراحت شدم . . .
واقعا" حیف ، هیچ کس نمی تونه جانشینی برای مایکل باشه ، همانطور که جانشینی برای الویس پیدا نشد . . .
روحش شاد . . .
سلطان پاپ که میگن شماعی زاده استخدا رحمتش کنه
تنها لقبی که برازندش هست همون سلطان پاپ بود
انتی گراویتی اش کدوم بود همون که به عقب میرفت؟حرکاتی که اون تو دهه های 70 - 80 انجام میداد فکر نمیکنم الانم کسی بتونه انجام بده! Moonwalk هاش که همیشه معروف بوده فک هر بیننده ای رو به زمین میچسبونه! و حرکت دیگه Anti Gravity ! من هنوزم نمیتونم درک کنم چجوری مایکل اون حرکتو انجام میداد! یادمه یه سریا وقتی این حرکتو میکرد تو کنسرت غش میکردن! با عقل جور در نمیاد برید تو یوتیوب ببینید.
به هر حال اسطوره ی بی بدیلی بود... روحش شاد.
نه بابا..........
اولین پرواز ساعت چنده ؟
من شخصا برم یه فاتحه بگم و بیام..
ولی اگه نمیخندین من تا حالا یه آهنگ درست و حسابی تصویری ندیدم
اگه کسی داره که قشنگ برقصه و اینا بذاره
منم تسلیت میگم
اولین خواننده ایی بود که دوست داشتمش
اون حرکتی که عقب میرفت Moon Walk بود Anti Gravity فک کنم یا اونی بوود که رو ساق پاش کج میشد یا اونی که 5 6 دور دوره خودش میچرخید
Moonwalk به همون حرکتش میگن که عقبکی میرفت...
Anti Gravity هم کسری درست گفت...آنتی گراویتی یعنی مقابله با گرانش زمین... همون حرکتش که رو مچ پاش خم میشد اونم بیشتر 45 درجه !!! واقعا حریت انگیز بود... روحش شاد
![]()
دوستان عزیز لطف کنن اینجا رو با تاپیک های اسپم اشتباه نگیرن و دست از مسخره بازی بردارن... خطاب به همه ی اونایی که میان اینجا تیکه میپرونن میگم... خواهشا با احساسات یه سری هوادار بازی نکنید... این کارا زشته درست نیست!
از صبح تا حالا که خبرو فهمیدم قهوه ای شدم ...
واقعا افسوس می خورم . شخصی که انقدر به مردم خدمت کرد اینهمه کار خیر انجام داد چندین نسل با آهنگ هاش بزرگ شدن و زندگی کردن به این زودی از دنیا رفت...
بیچاره انقدر زحمت کشید به جای دستت درد نکنه چقدر تهمت شنید.
هرچند خییییییییلی دیره ولی حقشه یه بزرگداشت براش بگیرن . مثل بزرگدشت فردی مرکوری حتی ا اون هم بزرگتر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)