تاریخ عرضه ی بازی مشخص شد
Forza Motorsport 3
26 اکتبر
4 آبان
تاریخ عرضه ی بازی مشخص شد
Forza Motorsport 3
26 اکتبر
4 آبان
از همون اول که مشخص بود : دی !
دیگه به من ربطی نداره ! به این خارجی ها گیر بده ! :دي
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراست تو چپ !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با هر screenshot که میگذارین ادم لحظه ها براش کندتر میگذره تا انتشار بازی و تحمل ها سخت تر
واقعا این بازی یه جورایی تیریپ بی نظیر میزنه ! اگه اون Trailer رو که گذاشتم دیده باشی میبینی که طراحیه ماشین فوق العاده کار شده ! دیگه اون کاملا In Game بود !
بدجوری منتظر بازی هستم ! میخوام به سلامتی اولین بازیه Sim که تموم میکنم این باشه ! چون بازی های Sim به آخراش که میرسی دیگه خیلی Sim میشه ! یوهو 2 3 روز باید مسابقه بدی !
دوستان الان رقیب این بازی gran turismo 5 در چه حالیه؟ریلیز شده؟
در مبارزه ای بین نسخه های قبلی این دو بازی کدومشون موفق تر بودن؟
اره نوید دقیقا
من همین الان درگیر forza motorsport 2 هستم باورت نمیشه الان چند ماه دارم بازی میکنم نصفش هم نرفتم
race های طولانی انچنانی که بعضا واقعا سختن
خوبی شماره 3 اینه که اون تکنیک بازگشت زمان رو داره که تو grid بود و این یعنی حداقل اسون شدن بازی به نصف که خیلی خوبه
این بازی قبل این که e3 بیاد و fm3 رو نشون بدن نسخش پیچیده شده بود
الان که جای خود داره
نمیدونم من چرا این قدر از Microsoft ، Xbox و همین Forza بدم میاد .....من عاشق GT5 هستم ....(این نظر شخصیه منه )
نمیدونم این مطلب بدرد میخوره ........!
Forza Motorsport 3: First photo of the Limited Edition unveiled
We have the first photo of Forza 3 Limited Edition. In addition to a 2-GB USB stick contains the quality collector edition also an exclusive car-pack and a cool dashboard theme for your Xbox 360
Clearly, even Forza Motorsport 3 is next to a standard version also available in a Limited Edition shipped, which was already known. The proppenvolle Collectors Edition includes the following:
- Forza Motorsport 2 GB USB stick and lanyard
- Forza Motorsport exclusive VIP membership and Car Pack
- Exclusive Collector's Edition Car Pack
- Exclusive Forza Motorsport 3 Dashboard Theme
- Forza Motorsport 3 game for Xbox 360
As the noble piece look and gimmicks, we show you the basis of a photograph, which we will present below. Also included: Recent screenshots from Forza 3rd Release in Europe: 23 October in Europe.
: دی !این بازی قبل این که e3 بیاد و fm3 رو نشون بدن نسخش پیچیده شده بود
الان که جای خود داره
کلا MS به خوبی تونست با سونی رقابت کنه در تمام زمینه ها و دیگه نذاشت تا سونی به یکه تازیه خودش ادامه بده ! چه از نظر کنسول چه از نظر بازی ! Forza هم یه نمونه ی بارزش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)