به نظر من بهترین جا
راین اسپرت
برو تو سایتش انواع مدلها و قیمتها رو زده
به نظر من بهترین جا
راین اسپرت
برو تو سایتش انواع مدلها و قیمتها رو زده
ممنون ولی رفتم دیدم همشون بالای یه میلیون در کل محصولاتش خیلی قیمت بالایی دارن ...
احتیاج به کمک دارم ممنون...![]()
GREEN LIFES 4010 -7W
خوبه ؟ مصرفش برقش ؟
مرسی.............................
من از حدود یکسال قبل توی فکر خرید یه تردمیل بودم و از توی فرومهای دیگه که بحثهای خیلی بیشتری راجع به خرید تردمیل بود اطلاعات خوبی بدست آورده بودم و چند روز قبل تصمیمم رو برای خرید یه مدل گرون قیمت و خوب گرفتم ولی از شانسم متوجه شدم یکی از بستگان میخواد تردمیلش رو یه جوری بفروشه چند و چون کردم متوجه شدم چند سال قبل 800 خریده منم گفتم 450 میخرم! وقتی آوردن متوجه شدم مدل Turbo Fitness 2400 هست و بسیار نو و تمیز مونده چون در این چند سال مثل اینکه فقط چند مرتبه! ازش استفاده کرده بودن! پس منم نامردی نکردم و 550 ریختم به حسابش. متأسفانه کسانیکه ورزشکار نیستن یعنی بصورت باشگاهی ورزش نمیکنن(ورزشکارهای حرفه ای که از این راه پول درمیارن رو نمیگم) چون با ذات نرمش و ورزش اصولی آشنا نیستن بعد مدتی استفاده از ابزارهای ورزشی رهاش میکنن به حال خودش! دلایلی بدنی و روانشناختی زیادی وجود داره که آدمی که ورزش رو بصورت باشگاهی انجام نمیده زود رها میکنه و میبینه همون تن پروری سابق باحالتره نسبت به ریاضت کشیدن و عرق ریختن! بهمین دلیله که قویاً پیشنهاد میکنم هر کی میخواد جدی بفکر سلامتش باشه و ورزش کنه بره یه باشگاه ورزشی حالا هر چی:مثلاً رزمی یا بدنسازی که خیلی زیاده و توی هر محله ای حداقل دو تا وجود داره! یا بره سراغ ورزشهایی که کمتر مکان و باشگاه داره مثل شنا و ژیمناستیک و.... تا در قدم اول بدنش از خواب بیدار شه.چون تا وقتی بدن خواب باشه(مثل همه ی افراد عادی) با یه ذره ورزش مثلاً یه ساعت فوتبال گل کوچیک یا 3 دقیقه دویدن حالشون بد میشه یا بعدش تا چند روز دچار دردهای عضلانی ناشی از تجمع اسید لاکتیک میشن چون همونطور که گفتم بدنشون خواب سنگینی داره و برای همیشه ورزش رو میذارن کنار.یه کسی که مثلاً دان2 تکواندو یا کاراته داره در باشگاهش شبهای استقامت تا 2 ساعت دوی بسیار طولانی و سرعتی و شنا و دراز و نشست زیاد و سایر حرکات بسیار سنگین رو انجام میده اما نه تنها یه ذره دچار اون عوارض نمیشه بلکه در پایان دچار کلی نشاط و سبکی بدنی بسیار خاص هم میشه. چون بدنش خیلی وقته از خواب دراومده.
خب از این صحبتهای بگذریم و بریم سراغ تردمیل. این تردمیلی که به 550 گرفتم با جستجو در گوگل متوجه شدم میهن مارکت میده به 975 تومن! پس بیش از 400 تومن استفاده بردم.
فقط اینو بگم به ظاهرش توی عکس نگاه نکنین کوچیک معلوم میشه طولش 2.35 عرضش 65 و ارتفاع دسته هاش 145 سانته و وزن خیلی زیادی هم داره که دو نفر هم با هن و هن باید بلندش کنن! تازه اگه بخواین از ابزارهای بدنسازی جلوش استفاده کنین فضایی طولی حدود 5 متر رو باید براش در نظر داشته باشین!
مشخصاتش رو در زیر میبینین از سایت نمایندگی فروشش در ایران در آوردم(اسم سایت رو نمیگم تبلیغ نشه خودتون گوگل کنین)در بین 12 مدل تردمیلی که این شرکت وارد میکنه از لحاظ قدرت و کارایی در بین همه ی مدلهاش مدل سوم و بین مدلهای چند کاره بهترین مدل محسوب میشه:
Turbo Fitness - Motorized Treadmill - Turbo-2400
- قدرت موتور 2Hp
- سرعت ١ الی ١٦ کیلومتر در ساعت
- نوع شیب برقی تا ١٥ درجه بصورت اتوماتیک
- مانیتور نمایشگر سرعت ، مسافت ، کالری ، زمان و ضربان قلب و درجه شیب
- دارای ٩ برنامه اتوماتیک
- حداکثر وزن استفاده کننده ١١٠ کیلوگرم
- قابلیت تاشو و ضربه گیر SDS
- دارای ویبراتور - مسگری - کش - تخته شنا - درازنشست
- دارای مگنت اضطراری جهت توقف سریع دستگاه
- دارای کلید تنظیم سرعت و شیب بر روی دسته ها
- ابعاد تسمه : ١٢٦ * ٤٦ سانتی متر
- ابعاد دستگاه : ١٤٦ * ٧٥ * ١٧٦ سانتی متر
- نوع استفاده : خانگی (ورزشی و لاغری)
با سلام خدمت دوستان
حقیقتا یک سوالی خیلی وقت پیش برای من پیش اومده بود،چرا ما برای وسایلی مث گوشی موبایل و کامپیوتر حاضریم هرچه بودجه داریم بدون تردید هزینه کنیم اما اگر برای یک وسیله ای که واقعا بصورت مستقیم مربوط به سلامتیمون میشه حاضر نیستیم تحقیق کنیم یا هزینه آنچنانی بپردازیم
یکی از این موارد خرید کفش هست...
خب هدف از ایجاد این پست هم قاعدتا چون در قسمت ورزشی مطرح شده مربوط به کفش های اسپورته.متاسفانه این حوضه بسیار مورد تهاجم سیاست های تجاری چین قرار گرفته و در عمل تولید کننده های داخلی رو نابود کرده.اما متاسفانه دوستان و مصرف کننده های داخلی هم زیاد حساسیت به کیفیت نشون ندادند و استقبال خیلی خوبی از کفش های بی کیفیت و ارزون نشون دادند و بازرگانان ما رو ترغیب کردند به وارد کردن جنس های بی کیفیت...
همه اینا رو ما میدونیم و نیازی به تکرار این حرفا نیست.
اما متاسفانه از طرف دیگر هم جای مناسبی توی اینترنت برای بحث در این مورد و مشورت با دیگران و استفاده از تجربه های اونها در خرید کفش پیدا نکردیم.
از دوستان درخواست دارم تجربیات خودشون رو درمورد بازارهای داخل بیان کنند
تولید چین و تولید ویتنام
آدیداس و نایک و پوما در نمایندگی ها
قیمت های نجومی محصولات...
آیتم های خرید و صحت گفته های فروشنده
و هر موردی که خود به ذهنتان میرسد را بحث نماییدد.
![]()
دوستان این دستگاه حتی 1 در صد هم مفید نیست من فوتبالیستم <بهترین چیز دراز نشست معمولی یا با استفاده از دستگاه خرک که حدودا 100 تومن خیلی بهتره.
سلام دوستان ادرس نمایندگان و فروشندگان لوازم ورزشی از جمله تردمیل دوچرخه ثابت و ... رو تو گیلان هرکسی داره قرار بده شهرهای لاهیجان و...
دوستان آدرس یه فروشگاه لوازم ورژشی که تردمیلو دوچرخه ثابتو ... در لاهیجان یا لنگرود بفروشه رو بزارید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)