عکسهای منتشر شده از PCB تیم xecuter برای 0225/0401
![]()
عکسهای منتشر شده از PCB تیم xecuter برای 0225/0401
![]()
دوستان یک ورژن جدید هم کشف شد
1071
TX گفته دارن بررسی میکنن که میشه با PCB اونم کپی خور کرد یا نه؟؟!!!!!
البته برنامه JF بخوبی تونسته KEy رو استخراج کنه
![]()
با سلام به همه دوستان
من یک مشکل با کنسول xbox 360 دارم
دستگاه من بدون بازیهای جدید را اجرا نمیکرد من هم بدون اخرین اپدیت یعنی _13146 را از طریق usb نصب کردم حالا xbox دیگه هیچ دیسکی را اجرا نمیکنه و پیغام to play this disc put it in an xbox 360 console را میده من قبل از اپدیت dvd key درایو را کپی نکردم دوستان لطف کنید من رو راهنمایی کنید در ضمن درایو من lite-on است میشه بگید الان راه حلش چیه و چطور درستش کنم
خوب داداش گلم حالا دستگاه شما اصل شده و بای کپی اجرا نمیکنه(خاصیت این آپدیت هست)الان شما باید فرم ورlt+1.9 رو سیستم بریزی![]()
دوست عزیز ممنون که جواب دادی
راستشو بخوای من تو این ضمینه آماتورم میشه بیشتر توضیح بدی این (lt+1.9) چیه و چطور میشه انجامش داد
آپدیتی هست که میتونید بازی های کپی رو اجرا کنید . بدین بیرون بگین میخوام LT بریزم . کار خودتون نیست !
دوستان یه پروژه (DEVICE) جدید توسط xecuter معرفی شده به نام ck3i این چیه البته اطلاعات زیادی راجع بهش نگفته ولی این جور که برمیاد برای حل هرگونه مشکلی (block....) ساخته شده یا شایدم برای حل write protect درایوهای اسلیم باشه فقط گفتن خیلی سخت دارن روش کار میکنن و تو بهار یا هفته های پیش رو میدنش بیرون .. اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بگه
![]()
مثل اینکه سره کله ی یه درایو دیگه هم با اسم رمز Liteon DG-16D4S 1214 پیدا شده !!
هنوز اطلاعات بیشتری ازش درز نکرده.
آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus 1.9 برای درایوهای(Phat) LiteOn به صورت PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Squall Leonhart; 26-06-2011 at 17:53.
دمه شما گرم فرید جان .
در اسرع وقت در صفحه ی اول تاپیک قرار خواهد گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)